- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.101
Balığın yanında az turşu vardı. Unuttum yazmayı
Ayy insallah cnm yaa cok cnm sikiliyor bu duruma isin kotusu wc ye gidemedikce surejli bir yeme icgudusu geldi o yuzden bir an once calismasi lazim bagirsaklarinBi görüş şu biyorezonans ile inşallah onlar çözerler.
Çok teşekkür ederdim oynakbası insallah gerek kalmazAllah yardımcın olsun canımçok zor valla ev içinde tadilat bile beni maf ederken taşınmayı düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canım bol bol su iç inşallah yarına inmiş olur şişliklerin de
Canım sanada çok geçmiş olsunçok fazla ayağının üzerine basma ki çabuk iyileşsin
Dikkat et şişliği artarsa acilde bir film çektir kırık yada çatlak olmasın
Sanada çooook geçmiş olsun canımBirilerine kendini okut canım belkide nazara geldin malum kem göz deveyi devirir derler benim ne zaman dayanılmayacak gibi olsa baş ağrım hemen eşime beni bir okusana diyorum ve sonrasında Şabanın filminde olduğu gibi karşılıklı gözümüzden yaş gele gele esneyip duruyoruz eşimde yuh bu ne ağırlık diyor
Çok teşekkür ederim
canım kp kesip yüzdü elimize verdi kp sürüsü var neyse mecbur önce kemiklerininden etini sıyırdım etleri hallettim sonrada kemikleri balta ile doğradım yumruk gibi düdüklüye sığacak şekildeHadi canim yaaa sen kendinmi kesip parcaladin bravo yaaa ben daha bütün tavuğu parcalayamiyorum. Hele kemikli eti hic kesemem. Massallah sana
yoktu canım kv oram buram diyip duruyor eşimde işte neyse bitti bölüştük iyi oldu ama çok yoruldumEllerine saglık canim. Zor bir is yardim edecek baska biri yokmuydu?
evleneli hiç kırmızı et almadım kasaptan marketten canım kp kesip verir elimize koca koyun baya yetiyor oda ne yapayım kız belimde ağrısa eeeeeeee mecburrrHelal olsun kız sana. Belim vs diyorsun ama hiçbir iş elinden kurtulmuyor. Maşallah sana da
ay çok fenaydı bu haftasonum hiç böyle hayal etmemiştim et işi kv oraya gelen giden ne yediğimi anladım ne içtiğimiEvett arkadaslar bir haftasonu daha bitti yarin sabah herkesler tartilsin da haftasinunun getirisini gorelim bakalim
Kusura bakma canım vallahi adını unuttum seninle yarışıyorum hafta sonu çok fena dağıttım ve hedefim 20 günde 3 kilo vermek var mısınselam canim benimle yarışıyordun. Ama olsun wendigomlada yarisabiliriz ben artik herkesle yarisiyorum. Menu guzel afiyet olsun canim
evet sonuc cok guzel 5. Olmusuz cok sevindim haftaya insallah ilk uce gireriz bunun icin ben calismalarimi hizlandirdim
evet canim borekler kotu olmus. Kacamak yaptigimiz hergun arti cikmaya mahkumuz. Yarin telafi ederisin canim
pazar menüsü için süper canimKahvaltı/öğlen
Dukan krep hindi fume beyaz peynir ile dürüm
1 haşlanmış yumurta
Ara
2 dilim ananas
Akşam
1firin balık
Mandalina
2lt su
canim ekmekler bence fazla olmus gibiKızlar size bol menemenli bır menü sunuyorum
Sabah kıymalı yumurta 2 dilim tam buğday
Ara yok öğlen yerıne sütlü kahve
Akşam kıymalı menemen sanırım 3 dilim ekmek
Vallahi çok değişik bir menü olmuş
Yazmasaydım daha iyiydi
Su 2 litre bu kadar
massallah yaaa evelallah hersey gelir elimden diyosun. Gercekten tebrik ettim.canım kp kesip yüzdü elimize verdi kp sürüsü var neyse mecbur önce kemiklerininden etini sıyırdım etleri hallettim sonrada kemikleri balta ile doğradım yumruk gibi düdüklüye sığacak şekilde
yoktu canım kv oram buram diyip duruyor eşimde işte neyse bitti bölüştük iyi oldu ama çok yoruldum
olsun canim ben bu ay sonu mezun olmayi planlıyorum zaten 3 kilo fazlam kaldım. Yarış baslasin o zamanKusura bakma canım vallahi adını unuttum seninle yarışıyorum hafta sonu çok fena dağıttım ve hedefim 20 günde 3 kilo vermek var mısın
hosgeldin canim insanin evi gibisi yok ama hastalanmana üzüldüm. Dikkat et kendine gecmis olsunSelam kizlar ay sonunda dondum evime ama hastalanarak orda cok yoruldum biraz da terledim sanirim sonunda sifayi kapip geldim eve
Yatamadim bu saat olmus tikanmisim
Actim tv ye ayar yapiyorum gece gece esimde uydu ayarini bozmus ben yokken saolsun
Umarim hic kacamaksiz guzel bir hafta sonu gecirmisinizdir sabah gorecegiz artik
Dimi
Haydi bakalim guzel ve bol eksili sonuclar olsun herkese iyi geceler
Bende gozumden akan yaslari sileyimde yatayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?