Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
Uyaninca 1tk kurumeyveli keten tohumlu karisim
500ml sıcak su

08:00
1 kase yogurt+1 yk yulaf ezmesi+tarcın
1 kivi
2 ceviz

11:30
1 t.kahvesi
1 yk kurumeyveli karisim
2 ceviZ

13:30
1 tabak lahana corbası
Bol dereotu ve maydnoz

18:30
Balık + salata
1 dilim ekmek

3 L su
2 t.kahvesi

Spor;
45 dk eliptik
500 ip

Kızlar bugünki menümü bırakıyorum şuraya;

Sabah;
-Narlı Lor Peyniri

Ara;
-Yeşil çay
-Duble Türk Kahvesi

Öğle;
-Elmalı-Portakal Sulu Zeytinyağlı Kereviz
-Ispanak çorbası

Akşam;
-Ispanak Çorbası
-Taze Fasulye

Şimdi de yeşil çay içiyorum. Çok dayanamazsam sadece salatalık yerim bu saatten sonra.

akşam yemeğimi yedim listemi paylaşayım:KK72:

uyanınca
1 bardak su

sabah:
lor,b.peynir,maydanoz,çeri d,etimek 1d.

ara:
türk kahvesi

öğle:
çorba

ara:
1d.ananas,sıcak su

ara:
ananaslı yeşil çay,3 kuru kayısı

ara:
kıymalı 1 yumurta(yemek pişerken)

akşam:
kıymalı karnabahar yemeği.

ara:2 d.ananas,2 k yoğurt ve sıcak su (9 gibi yerim,10 gibi 1 türk kahvesi içerim)

su:3litre(tamamlanacak)
spor:1 saat yürüyüş

gben gben blw nasıl gidiyor? Ben beceremedim sanırım ya klasiğe geçiş yaptım :olamaz::olamaz:
Blw yi evde cok guzel yapiyordum annemlerde biraz saldim cunku illa kasikla yogurt corba yedirmek istediler. Benimki pek yemiyor 3 kasik alsa seviniyorlar:-)
Onun harici eline haslanmis pirasa, havuc, patates, elma armut muz veriyoruz bir iki koparip cigneyip tukuruyor. Bu ara yesilsogan vermeye basladik dislerine iyi geliyor kendisi kemiriyor. Ozetle yemiyor ama kasmiyorum ben olur gider kafasindayim bakalim blw ve klasik gidiyor. Aslinda en az 1 ogun oturtmak lazimmis artik ama insaallah eve donunce ya.:KK72:
Yani bende sendenimHoppa
Bebeğin kendi kendine beslenmesi demek kaptanım. Ek gıdaya ilk geçişte Umut'a ben yedirmiyordum, önüne koyuyordum ağzına götürdüğü kadar yiyordu. Ama son zamanlarda hiç yememeye başladı, ben de mecburen zorlamadan kendim yedirmeye başladım

Güzel olmuş kaptanım eline sağlık
Evet kaptanim gor bak neler icat olmus ufacik bebe kendi beslensin diye bekliyoruz:KK48: Anneme ilk soyledigimdeki bakisi:KK53::KK70:

Blw yi evde cok guzel yapiyordum annemlerde biraz saldim cunku illa kasikla yogurt corba yedirmek istediler. Benimki pek yemiyor 3 kasik alsa seviniyorlar:-)
Onun harici eline haslanmis pirasa, havuc, patates, elma armut muz veriyoruz bir iki koparip cigneyip tukuruyor. Bu ara yesilsogan vermeye basladik dislerine iyi geliyor kendisi kemiriyor. Ozetle yemiyor ama kasmiyorum ben olur gider kafasindayim bakalim blw ve klasik gidiyor. Aslinda en az 1 ogun oturtmak lazimmis artik ama insaallah eve donunce ya.:KK72:
Yani bende sendenimHoppa

Evet kaptanim gor bak neler icat olmus ufacik bebe kendi beslensin diye bekliyoruz:KK48: Anneme ilk soyledigimdeki bakisi:KK53::KK70:
Ya ben de anne ve eş kurbanı oldum aslında. Bi de cidden 1 aya yakın bekledim bekledim ilk zamanlarda ağzına götüren bebe habire oynayıp oynayıp yere atar oldu, 1 kere bile ağzına götürmedi. Sonra hadi bi ağzına vermeyi deneyeyim dedim kuş gibi ağzını açıp beslememi bekledi çocuk :olamaz: önüne yine koyuyorum ama genelde hep oynuyor, ben yedirince anca.. Zorlamadan o istedikçe yediriyorum.

Bende bugün yaptığım diyet listemi paylaşayım :)

Uyanınca: 400 ml limonlu ılık su

Kahvaltı 9:00 > 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin , yeşillik, 2 ince dilim tam buğ. Ekmeği, beyaz çay

Ara öğün 11:30 > 2 ceviz, şekersiz Türk kahvesi, 1 yemek kaşığı blueberry

Öğlen 13:30 > Tavuklu salata (180 gr tavuk)

Ara öğün 15:30 > 2 ince dilimle yapılmış peynirli tost ve 1 bardak ayran

Akşam 18:30 > Karışık haşlanmış sebze, 4 yemek kaşığı yoğurt

Ara öğün 21:00 > 1 bardak kefir, 1 elma

3 litre su.
30 dk eliptik
15 dk leslie
15 dk bölgesel çalışma

Ve kaçamaksız günü tamamlayacağım inşallah :KK54:

Kahvaltı 9:00 > 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin , yeşillik, 2 ince dilim tam buğ. Ekmeği, beyaz çay

3 litre su.
30 dk eliptik
15 dk leslie
15 dk bölgesel çalışma

Benim gözüme sadece ikinci ara öğünün takıldı. 2 dilim ekmek olmayaydı iyiydi ama neyse ilk günden çok üzerine gitmeyelim :)

Kızlar bugünki menümü bırakıyorum şuraya;

Sabah;
-Narlı Lor Peyniri

Ara;
-Yeşil çay
-Duble Türk Kahvesi

Öğle;
-Elmalı-Portakal Sulu Zeytinyağlı Kereviz
-Ispanak çorbası

Akşam;
-Ispanak Çorbası
-Taze Fasulye

Şimdi de yeşil çay içiyorum. Çok dayanamazsam sadece salatalık yerim bu saatten sonra.
Cok istikrarlısın canım boyle devam edersen kısa surede hedefine ulasirsin..:KK36:
akşam yemeğimi yedim listemi paylaşayım:KK72:

uyanınca
1 bardak su

sabah:
lor,b.peynir,maydanoz,çeri d,etimek 1d.

ara:
türk kahvesi

öğle:
çorba

ara:
1d.ananas,sıcak su

ara:
ananaslı yeşil çay,3 kuru kayısı

ara:
kıymalı 1 yumurta(yemek pişerken)

akşam:
kıymalı karnabahar yemeği.

ara:2 d.ananas,2 k yoğurt ve sıcak su (9 gibi yerim,10 gibi 1 türk kahvesi içerim)

su:3litre(tamamlanacak)
spor:1 saat yürüyüş
Bu Cuma güzel sonuclar goreceksin insallah..:KK36:

3 litre su.
30 dk eliptik
15 dk leslie
15 dk bölgesel çalışma

Gayet guzel hem spor hem beslenme ikindideki ara ogundeki tost goze batabilir ama ogle ve aksam ekmek yemedigin icin guzel sanirim diyetisyenin listesi fimi

Benim gözüme sadece ikinci ara öğünün takıldı. 2 dilim ekmek olmayaydı iyiydi ama neyse ilk günden çok üzerine gitmeyelim :)
:) Diyetisyenimin verdiği liste canım. Öğlen ve akşam ekmek olmadığı için çok da fazla değil aslında :KK66: Bir de kilom fazlaya birden düşük kalorili diyetle başlamak ilk başta hızlı kilo verdirebilir ama bir iki hafta sonra direnç gösterebilir vucüt ve kilo vermek çok zorlaşır. Bu hafta menüm bu şekilde bakalım ne kadar etkisi olacak kilo vermemde :)

:) Diyetisyenimin verdiği liste canım. Öğlen ve akşam ekmek olmadığı için çok da fazla değil aslında :KK66: Bir de kilom fazlaya birden düşük kalorili diyetle başlamak ilk başta hızlı kilo verdirebilir ama bir iki hafta sonra direnç gösterebilir vucüt ve kilo vermek çok zorlaşır. Bu hafta menüm bu şekilde bakalım ne kadar etkisi olacak kilo vermemde :)
Doğrudur :)
Zamanla azalır ekmek sayısı ve bir de ben akşama kalmasından yana değilim o yüzden, yoksa gayet güzel bir menü :)

Back
X