- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #273.381
Teşekkür ederim kaptanım. Baktım 5gundur spor yapmıyormuşum. Artık yapayım dedimSpor da spor hani masallah kuzuma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptanım. Baktım 5gundur spor yapmıyormuşum. Artık yapayım dedimSpor da spor hani masallah kuzuma
Kısır döngüye girmişsin. Önce bi dur. O saatte ılık süt icseydinUykum cok bozulduu hem acligim hem uyuyamamamm
uyuyamadikca acikiyorum aciktikca uyuyamiyorum![]()
Ben böyle durumlarda hemen tvde ya belgesel yada magazin varsa tekrarları açıyorum. Belgesellerde avlanmalar pek iştah acıcı olmuyor. Magazinde de incecik hatunları görünce yine iştahım kapanıyor.
ya tabi burdan bakinca hicmte havali değilAh ah tek havası beyaz baret. O çamurun içind e tozun pisliğin içinde çalışman çok da havalı değil. Ben mesela sahaya çıkmayı hiç sevmiyorum. Erkek gibisin. Şantiye insanı şıkır şıkır giyinemez. Saçında fön tırnağında oje olmaz. Aylarca karılarını görmeyen erkeklerin içindesin. Aman oram belli olmasın buram belli olmasın diye dolanır durursun.
Böyle anlatınca bana da çok havalı geldi![]()
cuma yaklasti hızlanmışızSabah dukan krep ile dürüm
Öğlen
tavuk salata domates sos gibi bir meze. (Yağsızdi)
Ara 10tane çiğ fındık
Akşam
Vicdan çorbası
2.8lt su
1 yeşil çay 1 sade Türk kahvesi
500 ip
Her yüz arasında da
50 push up
50 mekik
50 yan mekik
50 jumping jack
50 squat
50 bisiklet mekik
50 alt karın,
50 bacak egzersizi
20 sumo squat dizim ağrıdı squatı yarın bıraktım
pilav disinda güzel canim menünSelam kızlar hızlıca menü yazıyım geç oldu orda ama
Sabah
Kk peynir
Çeyrek avakado
Bir yumurta
Domates marul
Öğlen
1 su bardağı süt 3 yk yulafı pişirip yarım muz ve bol tarçınla yedim
Ara
Bir kuru hurma çiğ badem on tane yoktu
Akşam
1 kaşık pirinç pilavı
Yeşil fasulye üç kaşık
Üç kaşık yoğurt
2.5 lt su bir lt Yeşilçay soda limon kürü
40 dk eliptik 100 squat 200 tüm vücut mekik daha bacak hareketleri farklı şeyler yaptım benden bugün bu kadar yarın spor yok lazere gideceğim
gunaydin sanada mutlu gunler canimHerkese gunaydin. mutlu huzurlu günler![]()
Ofis projecilik kısmı tam tersi. Santiyecilik yok. Beyaz baret yok. Mesai saati hiç yok. Ben sabah ezanı ile eve girip duş alıp tekrar ofise döndüğümü bilirim. İnşaat sektöründe dev.memuru değilsen kölesin. Hayallerini yıktım amaya tabi burdan bakinca hicmte havali değilbenim burdan bakinca havaliydi ama
cuma yaklasti hızlanmışız
pilav disinda güzel canim menün
gunaydin sanada mutlu gunler canim![]()
Sana ne yaptıysam aynısından bende istiyorumSabah 45 dk leslie yapıldı ise gelmeden![]()
Cnm hurma yogurtta kg vermen nasildi kabizlik durumu varsa sp yapma bilemedim sonucta 1 gun yapacaksinKizlar ben simdi 10 gündür dönüşümlü dukan ekspres yapiyorum bugunde devam ama yarin hurma yoğurt detoksu yapayim diyorum sizce kilomu arti cikartirmi yoksa saf protein günümü yapayım fikirlerinize ihtiyacim var
Gunaydinlar
Guzel bir gun olsun kizceler hepimize
günaydın kızlar![]()
Günaydınlar.
Arkadaşımızwendy nun davetiyle geldim. Çok teşekkür ederim.
Adım zeynep 38 yaşında öğretmenim.
170 cm ve 92 kg mım. İnşallah sizinle 70 kg olacağım.
Kilo geçmişime gelirsek hep balık etli bir hatundum. Ama 2. Doğumdan sonra hep aldım. 2. Doğum defiysem aslında doğuralı 4.5 yıl oldu. Ama benim kilolar mehter tskımı gibi 2 gelip 1 gitti. Sonuç koca bir 92 kg. İnşallah sizinle vereceğim bu killları
Yok canım.canım hoşgeldin, kayserili misin acaba? 38'i görünce dayanamadım da![]()
Yok canım.
38 yaşındayım.
Ama kayseriyi çok sevmiştim.
Daha ònce gitme şansım oldu.
evet hayallerim tamamen yerlerdeOfis projecilik kısmı tam tersi. Santiyecilik yok. Beyaz baret yok. Mesai saati hiç yok. Ben sabah ezanı ile eve girip duş alıp tekrar ofise döndüğümü bilirim. İnşaat sektöründe dev.memuru değilsen kölesin. Hayallerini yıktım ama
Maalesef davulun sesi![]()
sen bu hafta al kilo aa şöyle baya bi olsunSana ne yaptıysam aynısından bende istiyorum![]()
hurma yoğurt detoksuyla güzel ödem atıyorum ama sp evet çok kabız yapıyor. zaten normalde hergün çıkan ben dukana başladığımdan beri 4 günde bir falan çıkıyorum. o zaman ben yarın içn hurma ve yoğurt yapayım. şimdi ben 13 gündür elma ve portakal dışında şekerli hiçbirşey yemediğim için hurma korkuttu birazCnm hurma yogurtta kg vermen nasildi kabizlik durumu varsa sp yapma bilemedim sonucta 1 gun yapacaksin
Bir de kizlar bugun yarin mumkunse karnibahar lahana kuru fasulye tarzi siskinlik yapan seyler yemeyin cuma gun yiyebilirsiniz
selam canım hoşgeldin. ben ebru 32 yaşında muhasebeciyim.1 oğlum var 7 yaşında. 160 boyunda şimdilik 57.7 kiloyum yani yakında mezun adayıyım. tanıştığımıza memnun oldum. bol eksili günler diliyorum.Günaydınlar.
Arkadaşımızwendy nun davetiyle geldim. Çok teşekkür ederim.
Adım zeynep 38 yaşında öğretmenim.
170 cm ve 92 kg mım. İnşallah sizinle 70 kg olacağım.
Kilo geçmişime gelirsek hep balık etli bir hatundum. Ama 2. Doğumdan sonra hep aldım. 2. Doğum defiysem aslında doğuralı 4.5 yıl oldu. Ama benim kilolar mehter tskımı gibi 2 gelip 1 gitti. Sonuç koca bir 92 kg. İnşallah sizinle vereceğim bu killları