Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırlı günler arkadaşlar 13. takımdan asuman internetinde sorun olduğu için bildirim yapamamıştır bakabilir misiniz
bildirmemi istedide bilginize​

pilates çok zevkli bluecum sende o azmi görüyorum ben yaparsın kaslarım cayır cayır yanıyo ben nasıl mutlu oluyom resmen inceldiğini hissediyorum. Rapid üyeliğim yok free user kısmına tıklıyosun 70 saniyenin dolmasını bekliyosun sonra link aktif hale geliyor ****** uzantılarının hepsini indirip sonra partları birleştiriyosun yerimseniben benim hedef kilom da 58 ve ulaşacağım.

evet önemli olan saedce tartıdaki rakamlar değil ben bunu 6 kg verip 2 beden küçülmemden anladım kızlar yerimseniben

hayırlı günler arkadaşlar 13. takımdan asuman internetinde sorun olduğu için bildirim yapamamıştır bakabilir misiniz​

bildirmemi istedide bilginize
canım biz koyabiliriz aslında
kaptan ferihannn nerdesinn

benbencim çok afedersin canım görmemişim ama sen eklemişsin zaten teşekkür ederim canım iyiki burdaydın ve takipteydin olmasan ne yapardım çok öpüyorum canım bak şimdi dahada paniklemeye başladım sen yoksun 20 gün ben napıcam yardımın olmadan tekrar teşekkürler canım :))

yok canım panikleme geç oldu saati aştık ben o konuda endişeliyim acaba sıkıntı olur mu ? fark ettiğim an bişey yapmaya çalıştım ama

yok canım panikleme geç oldu saati aştık ben o konuda endişeliyim acaba sıkıntı olur mu ? fark ettiğim an bişey yapmaya çalıştım ama

eline sağlık canım sağolasın inşallah sorun olmaz bende bilmiyorum saati aşınca nasıl bir problem olur ama inşallah sorun olmaz diyelim opuyorumnanaktan

karpuz detoksu nasıl bişeymiş paylaşırmısın bizimlede

kaptanım şöyleki;

şaban ayının 13 14 ve 15.günü ayın çekim kuvvetinden dolayı en uygun günlermiş detoks için. bu üç gün de bu pazar, pazartesi ve salıya yani 25 26 ve 27 temmuza denk geliyor.

Sabah: Öncelikle 3 bardak bitki çayı içmelisiniz. Eğer kilonuz; 60-70 arasında ise yarım kilo karpuz, 70 den fazla ise 1 kilo karpuz.

Öğle: Öğle vakti de aynı şekilde 3 bardak bitki çayıyla beraber, kilonuza göre yarım veya 1 kilo karpuz.

Akşam: Akşam saatlerinde (gün batımından sonra) de aynı şekilde 3 bardak bitki çayıyla beraber kilonuza göre yarım ve 1 kilo karpuz.

3 günlük diyetiniz boyunca, her öğünde 3 fincan bitki çayı tüketmeye dikkat edin. Gün içerisinde bolca, ph seviyesi yüksek ve alkali su içiniz. Karpuz seçerken de çok dikkatli olmalısnız. Seçtiğiniz karpuzların kabaktan aşılama ve hibrit tohum kullanılmış karpuz olmamasına dikkat ediniz.

Ayrıca Bir diğer önemli uyarı ise kiraz detoksuna başlamadan 3 önce kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdalardan uzak durmalısınız. Bu şekilde detoksun etkisini artırabilirsiniz.

bunlar ahmet marankinin sitesinden aldığım bilgiler. ben aynısını bir tv programında kendisinden de dinledim. bunların yanında ceviz, badem, fındık da tüketin dedi.

ben uygulayacağım kendi adıma. zaten kesin kilo verdirir ama asıl amacım vücudumdan toksinleri atıp bahar temizliği yapmak zemuszemus

benbenim, ikinci kaptanım :) çok teşekkürler, yaaa böyle kaptanın böyle kaptan yardımcın olacak da nasıl motive olup zayıflamaz ki insan öyle değil mi ama :lepi:

buarada ben fikrimi belirtmiş oldum sanırım :) yardıma ihtiyaç duyduğunuzda sabahları gelebildiğim zaman herzaman yardımcı olurum..:enbuyukkk:

benben canım çok ama çok teşekkürediyorum. net de alt yapı çalışmaları varmış o yüzden saatlerdir netimiz yok. ancak bir arkadaşta bulabildim. ama burdanda hemen çıkmak zorundayım malum işyeri. sanırım yarın gelebilirim. çok ama çok teşekkürediyorum.

canım teşekkür ederim paylaşımın için bende bunun kiraz olalını duydum sabah öğlen akşam 1 er kilo kiraz yapamamıştım o zaman yaptığım diyetim güzeldi bozmak istememiştim fakat tek sorun pazar yapılır bu diyette pazartesi salı iş yerine karpuz nasıl getireyim kokar burda o karpuzlar tamam buzdolabı var ama çok zor olur iş yerinde karpuz yemek aslında yapmak istiyorum ama nasıl olur bilmemki varmı bir fikrin iş yerindeki öğlen öğününü nasıl geçiriirm diye karpuz yemek müthiş güzel olur hemde günde 3 kilo yemek harika ama iş yerinde nasıl yenir olumunekankayizsmile

günaydın canım takımım sabah bir dilim karpuz ve peynirle müthiş bir kahvaltı yaptım sabahları karpuz yemeye bayılıyorum dün akşam bir kaçamak daha yaptım ama az yedim bu sefer makarna yedim bir tabak ama o kadardan sorun olmaz sanırım başka kaçamak yapmamaya niyetliyim inşallah bugün öğlene kadar buradayım kimseden kaptanlıkla ilgili red cevabı gelmedi ben paylaşım alanına kaptan olduğumu ve kaptan yardımcısınında benben olduğunu bildiriyorum . bu sabah kimsecikler yok öpüyorum hepinizi görüşürüz yine takımcığım :))

günaydın kardeş takımın güzelleri. dün benim için o kadar zor bi gündü ki anlatamam. saat 15.30 a gelirken netimiz bir gitti. bizde şirkette bir arıza var.bende tutuştum birkaç arkadaşım var yakında onları aradım onlardada net yok sonra telekomu aradım alt yapı çalışmaları var bazı bölgelerde dediler 4 saat gelmicekmiş. kaptan yardımcımızı a.s. aradım oda bulunduğu yerde net olmadığını bildirdi. sağolsun çok çabaladı,sağa sola telefonlar yağdırdık ama aksilik işte,sonunda bir tanıdığına ulaştı sanırım kardeşiydi onada ayrıca teşekküretmem lazım, a.s. bişekilde size mesaj bıraktı,ve benben canım sana ne kadar teşekküretsem az. iyiki varsınız. çok çok çok öpüyorum. a.s. a.s. :1hug:

canlarım bugün gelen giden olmamış takıma hımmm haftasonu kaçamağımı yapıyorsunuz ben bir salatalık ve bir armut yedim akşama kadar pek bişey yemem diye düşünüyorum akşamada zeytinyağlı dolma yapıcam inşallah 2 tane yerim büyük ihtimalle bugün bir iş görüşmesine gidebilirim dua edin bana olurmu benim için hayırlıysa ve istediğim miktarı verirlerse olsun bu iş bazen iş değişikliği tecrübe sahibi olmak için şart neyse hakkımda hayırlısı olsun diyorum şu aşamada iş değiştirmek ne kadar sağlıklı bilmiyorum gerçi ama neyse dediğim giib hayırlı olsun artık öpüyorum hepinizi canım takımım burayı ihmal etmeyelim yazalım hergün sık sık görüşürüz tekrar :))

slm kızlar
ii haftasonları
nasıl gidiyor benim iyi sayılır
bu gü acaip yoğunum yemeğe misafir var
sabahtan girdim benim mutfak öğlen yanar çünki
acaip güzel yemekler var menüde
allahtan ben ev sahibiysem fazla yiyemiyorum
mercimek çorbası, maklube,salata,börek,yoğurt
profiterol,ve baklava...:)
daha ne olsun değilmi
hava sıcak diye bu menüyü seçtim yenmiyor zaten ekstra zeytin yağlı falanda
yapmıycam

acaip şişim maluum dönemim yakın
sıcakta dahamı çok su tutuyoruz ne

karpuz detoksu çok cazip geldi
ama beraat kandili pazartesi
oruç olmam lazım
napsam 1 gün sonra başlasam olmazmı?

a e olun..

ben de işyerine götüreceğim, içindeki havasını alabildiğim saklama kaplarım var, onlardan birine koyup buzdolabına koyacağım öğle arası da odada kimse yokken yemeyi düşünüyorum. zaten bir tane oda arkadaşım var o da bu hafta izinli olabilir, olsa da diyet yaptığımız biliyor sorun olmaz yani kaydirigubbakcemile3

ya bi de pzt günü oruç olmak da iyi fikir, bol getirisi var yerimseniben yani tabi bu benim inancım, arada kaldım belki pzt oruç tutabilirim ama yarın karpuz detoksu yapıcam inş.

slm kızlar

karpuz detoksu çok cazip geldi
ama beraat kandili pazartesi
oruç olmam lazım
napsam 1 gün sonra başlasam olmazmı?

a e olun..

banucan ben de pzt oruç tutup pazar ve salı günü de detoks uygulamayı düşünüyorum. neticede amaç vücudu temizlemek. oruç elbette Allah rızası için, ama vücuda zaten faydalı, yani aradaki gün oruç olup pazar ve salı detoks yapabiliriz bence..
katılan arkadaşlar, pzar için başarılar diliyorum şimdiden ben 11 kgluk bi karpuz aldım bile marketten kaydirigubbakcemile3 yeşil çayım yok onun yerine bitki çaylarım var bisürü, kalem tarçın,ada çayı(sıyrılmış), ıhlamur, elma kabuğu ve meyan kökünden oluşan bi çay yapıcam sabah, öğleden sonra da yeşil çay alıcam..

günaydın çok değerli takım arkadaşlarım,
ferihan kaptanım ve kıymetli kaptan yardımcımız.yazdıklarınızı sürekli okuyorum ama çocukları pc başından kaldırıp bi türlü msj yazamadım dün.bluecum inşallah bende pazartesi oruç tutmayı düşünüyorum bugünde (kahvaltı da olmadı ama) diğer öğünlerde karpuz yemeyi düşünüyorumm hepinizi çok çok öpüyorumm.mutlu pazarlarr..

ne çok şey yapmışsın zor sana canım opuyorumnanaktan eline sağlık aacıktımmı ne cokacimcoook

bencede isabetli bir karar
getirisi uzun vadede çok karlı:)
bende sahurumu yaptım
uyuyanmadım daha
allah kabul etsin arkadaşımmm..

MRB lar arkadaşlar hepinizin BERAAT kandili hayırlı mübarek olsun

Allah layık olmayı nasip eylesin..

hrs iyi kandiller...

dua ileeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…