- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.301
pilates çok zevkli bluecum sende o azmi görüyorum ben yaparsın kaslarım cayır cayır yanıyo ben nasıl mutlu oluyom resmen inceldiğini hissediyorum. Rapid üyeliğim yok free user kısmına tıklıyosun 70 saniyenin dolmasını bekliyosun sonra link aktif hale geliyor ****** uzantılarının hepsini indirip sonra partları birleştiriyosun yerimseniben benim hedef kilom da 58 ve ulaşacağım.pilates olayına benim de hemen balıklama dalmam gerekiyor kaydirigubbakcemile2
benbencim, rapid üyeliği falan olmadan o videoları indirebiliyor muyuz? ben de ebrunun videolarını indirmiştim tv8den. dediklerini de indireyim. sadece yürüyüşle olmayacak çünkü ben de basen ve kalçadan vermek istiyorum daha çok.
ferihanncım desteğin için çok sağol sevgili kaptanım opuyorumnanaktan bu gramlık fazlalığın sebebinin adetten kaynaklı ödem olduğunu düşünüyorum ben de. bi yerde okudum da, adetten 2 gün sonra gerçek kilo oluyormuş. o yüzden çok da canımı sıkmadım. bu hafta hem detoks yapacağım 3 gün, hem de diyeti daha hassas yapacağım. haftaya cuma sabah tartıda 58'i görmeye kararlıyım inşallah.
evet önemli olan saedce tartıdaki rakamlar değil ben bunu 6 kg verip 2 beden küçülmemden anladım kızlar yerimsenibenlistemizi paylaşıma sundum arkadaşlar bu arada sizinle ne paylaşmak istiyorum ben bu takıma girdiğimden beri her hafta ortasında bel basen ve göğüs kısmımı ölçüyorum bir aydır bunu aksatmıştım dün akşam tekrar ölçtüm kendimi belden 2 cm basenden 7 cm göğüstende 5 cm incelmişim çok mutlu oldum bu yürüyüşlerin gerçekten faydası var gerçi benim sorunum basen değil çok incelmesede olur basenlerim şükür orantılı kilo veriyorum ama olsun kilo olan heryerden gitsin yeterki gitsin değilmi önemli olan incecik sağlıklı hoş bayanlar olabilmek :))
canım biz koyabiliriz aslındahayırlı günler arkadaşlar 13. takımdan asuman internetinde sorun olduğu için bildirim yapamamıştır bakabilir misiniz
bildirmemi istedide bilginize
yok canım panikleme geç oldu saati aştık ben o konuda endişeliyim acaba sıkıntı olur mu ? fark ettiğim an bişey yapmaya çalıştım ama
karpuz detoksu nasıl bişeymiş paylaşırmısın bizimlede
pilates çok zevkli bluecum sende o azmi görüyorum ben yaparsın kaslarım cayır cayır yanıyo ben nasıl mutlu oluyom resmen inceldiğini hissediyorum. Rapid üyeliğim yok free user kısmına tıklıyosun 70 saniyenin dolmasını bekliyosun sonra link aktif hale geliyor ****** uzantılarının hepsini indirip sonra partları birleştiriyosun yerimseniben benim hedef kilom da 58 ve ulaşacağım.
kaptanım şöyleki;
şaban ayının 13 14 ve 15.günü ayın çekim kuvvetinden dolayı en uygun günlermiş detoks için. bu üç gün de bu pazar, pazartesi ve salıya yani 25 26 ve 27 temmuza denk geliyor.
Sabah: Öncelikle 3 bardak bitki çayı içmelisiniz. Eğer kilonuz; 60-70 arasında ise yarım kilo karpuz, 70 den fazla ise 1 kilo karpuz.
Öğle: Öğle vakti de aynı şekilde 3 bardak bitki çayıyla beraber, kilonuza göre yarım veya 1 kilo karpuz.
Akşam: Akşam saatlerinde (gün batımından sonra) de aynı şekilde 3 bardak bitki çayıyla beraber kilonuza göre yarım ve 1 kilo karpuz.
3 günlük diyetiniz boyunca, her öğünde 3 fincan bitki çayı tüketmeye dikkat edin. Gün içerisinde bolca, ph seviyesi yüksek ve alkali su içiniz. Karpuz seçerken de çok dikkatli olmalısnız. Seçtiğiniz karpuzların kabaktan aşılama ve hibrit tohum kullanılmış karpuz olmamasına dikkat ediniz.
Ayrıca Bir diğer önemli uyarı ise kiraz detoksuna başlamadan 3 önce kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdalardan uzak durmalısınız. Bu şekilde detoksun etkisini artırabilirsiniz.
bunlar ahmet marankinin sitesinden aldığım bilgiler. ben aynısını bir tv programında kendisinden de dinledim. bunların yanında ceviz, badem, fındık da tüketin dedi.
ben uygulayacağım kendi adıma. zaten kesin kilo verdirir ama asıl amacım vücudumdan toksinleri atıp bahar temizliği yapmak zemuszemus
canım teşekkür ederim paylaşımın için bende bunun kiraz olalını duydum sabah öğlen akşam 1 er kilo kiraz yapamamıştım o zaman yaptığım diyetim güzeldi bozmak istememiştim fakat tek sorun pazar yapılır bu diyette pazartesi salı iş yerine karpuz nasıl getireyim kokar burda o karpuzlar tamam buzdolabı var ama çok zor olur iş yerinde karpuz yemek aslında yapmak istiyorum ama nasıl olur bilmemki varmı bir fikrin iş yerindeki öğlen öğününü nasıl geçiriirm diye karpuz yemek müthiş güzel olur hemde günde 3 kilo yemek harika amaiş yerinde nasıl yenir olumunekankayizsmile
slm kızlar
karpuz detoksu çok cazip geldi
ama beraat kandili pazartesi
oruç olmam lazım
napsam 1 gün sonra başlasam olmazmı?
a e olun..
slm kızlar
ii haftasonları
nasıl gidiyor benim iyi sayılır
bu gü acaip yoğunum yemeğe misafir var
sabahtan girdim benim mutfak öğlen yanar çünki
acaip güzel yemekler var menüde
allahtan ben ev sahibiysem fazla yiyemiyorum
mercimek çorbası, maklube,salata,börek,yoğurt
profiterol,ve baklava...:)
daha ne olsun değilmi
hava sıcak diye bu menüyü seçtim yenmiyor zaten ekstra zeytin yağlı falanda
yapmıycam
acaip şişim maluum dönemim yakın
sıcakta dahamı çok su tutuyoruz ne
karpuz detoksu çok cazip geldi
ama beraat kandili pazartesi
oruç olmam lazım
napsam 1 gün sonra başlasam olmazmı?
a e olun..
banucan ben de pzt oruç tutup pazar ve salı günü de detoks uygulamayı düşünüyorum. neticede amaç vücudu temizlemek. oruç elbette Allah rızası için, ama vücuda zaten faydalı, yani aradaki gün oruç olup pazar ve salı detoks yapabiliriz bence..
katılan arkadaşlar, pzar için başarılar diliyorum şimdiden ben 11 kgluk bi karpuz aldım bile marketten kaydirigubbakcemile3 yeşil çayım yok onun yerine bitki çaylarım var bisürü, kalem tarçın,ada çayı(sıyrılmış), ıhlamur, elma kabuğu ve meyan kökünden oluşan bi çay yapıcam sabah, öğleden sonra da yeşil çay alıcam..
ne çok şey yapmışsın zor sana canım opuyorumnanaktan eline sağlık aacıktımmı ne cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?