Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım tatildesin çok abatmadan annenin yaptığı nefis pastaların keyfini çıkar oğluşuna geçmiş olsun canım inşallah iyileşirde birlikte denize gider eğlenirsiniz ahh tatil ahh bende istiyorum bu yazı böyle çalışarak geçiriyoruz bilmiyorumkismile

5.TAKIM 166.ETAP [/COLOR]

ferihann( 90.0 )
honeybaby ( 66.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
takyon ( 73,0 / )
benben ( 64,0 / )
aresozgur ( 61,0 /)
HIFZIYS ( 77,8 / )
bluebottle ( 59,4 / 59,8/ -0,4/ -0,67 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( )[/B]

ferihann bu şekilde ekledim daha kolay olur diye düşünerek.. öğlene kadar tekrar uğrayamayacağım. umarım diğer kızlar verebilmiştir kilo..

bu hafta malesef kilo veremedim,hatta gram olarak daha fazla çıktım ama vücudumda çok şiş var adet sonunda hep böyle olurum yüzüklerim bile olmuyor. bi de malesef diyetimi çok aksattım, çok fazla şeker krizine girdim ama bu sabah sebebini buldum, bu hafta kuru kayısım bitmişti, onu yemeyince canım o kadar şeker istedi ki.. haftaya vücudumdaki şişliğin de gideceğine ve yürüyüşle en az 1,5 kilo vereceğime inanıyorum. yani haftaya hedefim 58.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım inşallah hedefine ulaşırsın haftaya sıkma canını regl dönemi olur öyle ödem vücutta hafta bir anda atarsın fazlalıkları eminim kayısı çok iyidir şeker ihtiyacınıda engeller doğru diyorsun kayısı yerine sabahları bir meyvede yiyebilirsin belki şeker ihtiyacını meyvede dengelemiş olur ama barsakların çalışması içinde faydalı sabahları kuru kayısı yemek aynı zamanda o sebepten yiyorsun sanırım olsun haftaya gidecek kilolar eminim bende 3 haftadır yaptığım kaçamaklardan kıpırdamıyorum yerimde sayıyor kilom ama hafta hep birlikte kilo vermiş olucaz inşallah opuyorumnanaktan

canım bugün burdayım takip ederim sayfayı merak etme zaten bluebottle da yardımcı oluyor sağolsun ama bizim takımın hepsi kilo bildirimini yaptı sanırım dimi hesaplaramalar geçelim mi

canım bugün burdayım takip ederim sayfayı merak etme zaten bluebottle da yardımcı oluyor sağolsun ama bizim takımın hepsi kilo bildirimini yaptı sanırım dimi hesaplaramalar geçelim mi

aresözgür ve hıfzıys var canım daha onlarda bildirsin 12 ye kadar vaktimiz var 12 den sonra hesaplarız teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum.
ferihancım yardım isterseniz buralardayım
çok öpüyorum.

ferihancım canım bizim takımda yazmışsın, yeni gördüm hayatım kusura bakma. elimden geldiği kadar yardımcı olurum sıkıntı yok.
çok teşekkürediyorum,şimdi biraz daha iyiyim canım. opuyorumnanaktan

birde geçen hafta listede izinli görünen arkadaşları bu hafta yazmamıza gerek varmı diye düşünüyorum ama bunu bi araştırayım,çünkü bizde epey kişi var geçen hafta izinli yazdığım.sizdede bir kişi var.
gerçi geçen haftanın listeleri silindiği için,belki bu haftada yazılsın diyebilirler ama benim aklımda ikinci hafta yazılmasına gerek yok diye kalmış,senin bu konu hakkında bilgin varsa yazarmısın ferihancım.

aresözgür ve hıfzıys var canım daha onlarda bildirsin 12 ye kadar vaktimiz var 12 den sonra hesaplarız teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
tamam canım onları da bekliyoruzyerimseniben

selam arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum.
ferihancım yardım isterseniz buralardayım
çok öpüyorum.
hoşgeldin kardeş takımın kardeş kaptanı her zamanki gibi yanımızdasın sağololumunekankayizsmile

ben geldim bile canımm sengözlerimebaksanab opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım bu haftada bireyselde birinci olursun inşallah bizim takım bu hafta biraz kilo sorunu yaşıyor neyse haftaya çözeriz inşallah hepimiz birden yaz rehavetimi çöktü üzerimize nedir başta ben olmak üzere hepimizde diyet kaçamakları var sen iyisin ama maşallah canım inşallah hep beraber haftaya daha iyi oluruz öpüyorum .

günaydın şekerlerrr
sabah beri 10 kez tartıldım gözlerime inanamadım oturup ağlıycam o derece yani.kilo vermem durmamış.
kilom:60

günaydın şekerlerrr
sabah beri 10 kez tartıldım gözlerime inanamadım oturup ağlıycam o derece yani.kilo vermem durmamış.

maşallah güzelim bravo sana ben sana dememişmiydim bu kadar üzme kendini diye vereceksin kilo öyle can sıkıntısından diyet bırakılmazmış değilmi hadi bakalım hedefe az kaldı hep beraber vericez darısı haftaya benim ve benim gibi kilo veremeyen arkadaşların başına öpüyorum canım opuyorumnanaktan

evet bi rehavet çöktü sıcaklardan ağırlaştık heralde ama ben izin dönüşü kendimi sıkmadan sporuma ve beslenmeme dikkat edicem hem biraz sıcaklar da gider inşallahzemuszemus

günaydın şekerlerrr
ooo ares sen de süpersin valla hıfzıys sen çok iyi gidiyosunuz tebrik ederim

ferihancım yapıyomusun hesaplamaları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…