- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.261
merhaba takımcım
ben annemlerdeyim bi fırsat buldum da girdim nete sabah tartıldım kilom aynı 66 ama annemlerin baskülü ile benimki farklı emin değilim yani 66 dan annem sürekli pasta getiriyor önüme ucundan yiyorum abartmadan oğlanın hastalığı tamamen geçerse hafta sonu denize gireceğim oğluşumla :)
yarın için tartı da herkese bol şans
5.TAKIM 166.ETAP [/COLOR]
ferihann( 90.0 )
honeybaby ( 66.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
takyon ( 73,0 / )
benben ( 64,0 / )
aresozgur ( 61,0 /)
HIFZIYS ( 77,8 / )
bluebottle ( 59,4 / 59,8/ -0,4/ -0,67 % )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( )[/B]
ferihann bu şekilde ekledim daha kolay olur diye düşünerek.. öğlene kadar tekrar uğrayamayacağım. umarım diğer kızlar verebilmiştir kilo..
bu hafta malesef kilo veremedim,hatta gram olarak daha fazla çıktım ama vücudumda çok şiş var adet sonunda hep böyle olurum yüzüklerim bile olmuyor. bi de malesef diyetimi çok aksattım, çok fazla şeker krizine girdim ama bu sabah sebebini buldum, bu hafta kuru kayısım bitmişti, onu yemeyince canım o kadar şeker istedi ki.. haftaya vücudumdaki şişliğin de gideceğine ve yürüyüşle en az 1,5 kilo vereceğime inanıyorum. yani haftaya hedefim 58.
canım bugün burdayım takip ederim sayfayı merak etme zaten bluebottle da yardımcı oluyor sağolsun ama bizim takımın hepsi kilo bildirimini yaptı sanırım dimi hesaplaramalar geçelim migünaydın benbencim demek tatile çıkıyorsun çok sevindim paylaşım alanına kendimi kaptan senide yardımcı olarak ekliyorum canım yalnız 20 gün yoksun sanırım cumaları uğrayabilecekmisin uğrayamazsın büyük ihtimalle ben seni pazartesi itibariyle izinli yazarım bugün için listemizi ekliyorum kilo bildirimlerini yaparız hesaplamayıda yapmaya çalışırım eğer yoğunluğum olmazsa yoğun olursam sende bir el atarsın canım en son 3 e kadar paylaşım alanına ekleyebilirsem eklerim ama burda yoksam kardeş takımdan yardım istermisin senin iş yoğunluğun nasıl bugün sormadan yazdım canım ama kusura bakma eğer yoğunsan kardeş takımada rica edelim takip etsinler onlarda bizi inşallah yoğun olmamda sorunsuz listemizi hazırlayıp paylaşırız öpüyorum canım opuyorumnanaktan
canım bugün burdayım takip ederim sayfayı merak etme zaten bluebottle da yardımcı oluyor sağolsun ama bizim takımın hepsi kilo bildirimini yaptı sanırım dimi hesaplaramalar geçelim mi
tamam canım onları da bekliyoruzyerimsenibenaresözgür ve hıfzıys var canım daha onlarda bildirsin 12 ye kadar vaktimiz var 12 den sonra hesaplarız teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
hoşgeldin kardeş takımın kardeş kaptanı her zamanki gibi yanımızdasın sağololumunekankayizsmileselam arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum.
ferihancım yardım isterseniz buralardayım
çok öpüyorum.
tamam canım onları da bekliyoruzyerimseniben
hoşgeldin kardeş takımın kardeş kaptanı her zamanki gibi yanımızdasın sağololumunekankayizsmile
aresözgür ve hıfzıys var canım daha onlarda bildirsin 12 ye kadar vaktimiz var 12 den sonra hesaplarız teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
tamamdır süpersin hıfzıys iki haftadır 1.liği elden bırakmıyosun maşallahben geldim bile canımm sengözlerimebaksanab opuyorumnanaktan
hoşgeldin kardeş takımın kardeş kaptanı her zamanki gibi yanımızdasın sağololumunekankayizsmile
ben geldim bile canımm sengözlerimebaksanab opuyorumnanaktan
günaydın şekerlerrr
sabah beri 10 kez tartıldım gözlerime inanamadım oturup ağlıycam o derece yani.kilo vermem durmamış.
kilom:60
evet bi rehavet çöktü sıcaklardan ağırlaştık heralde ama ben izin dönüşü kendimi sıkmadan sporuma ve beslenmeme dikkat edicem hem biraz sıcaklar da gider inşallahzemuszemushoşgeldin canım bu haftada bireyselde birinci olursun inşallah bizim takım bu hafta biraz kilo sorunu yaşıyor neyse haftaya çözeriz inşallah hepimiz birden yaz rehavetimi çöktü üzerimize nedir başta ben olmak üzere hepimizde diyet kaçamakları var sen iyisin ama maşallah canım inşallah hep beraber haftaya daha iyi oluruz öpüyorum .
ooo ares sen de süpersin valla hıfzıys sen çok iyi gidiyosunuz tebrik ederimgünaydın şekerlerrr
sabah beri 10 kez tartıldım gözlerime inanamadım oturup ağlıycam o derece yani.kilo vermem durmamış.
kilom:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?