- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.321
banucan ben de pzt oruç tutup pazar ve salı günü de detoks uygulamayı düşünüyorum. neticede amaç vücudu temizlemek. oruç elbette Allah rızası için, ama vücuda zaten faydalı, yani aradaki gün oruç olup pazar ve salı detoks yapabiliriz bence..
katılan arkadaşlar, pzar için başarılar diliyorum şimdiden ben 11 kgluk bi karpuz aldım bile marketten kaydirigubbakcemile3 yeşil çayım yok onun yerine bitki çaylarım var bisürü, kalem tarçın,ada çayı(sıyrılmış), ıhlamur, elma kabuğu ve meyan kökünden oluşan bi çay yapıcam sabah, öğleden sonra da yeşil çay alıcam..
ne çok şey yapmışsın zor sana canım opuyorumnanaktan eline sağlık aacıktımmı ne cokacimcoook
bencede isabetli bir karar
getirisi uzun vadede çok karlı:)
bende sahurumu yaptım
uyuyanmadım daha
allah kabul etsin arkadaşımmm..
canım ben karpuz detoksu yapamadım ama karpuzu ara öğünlerde bolca tüketiyorum çünkü çok seviyorum keşke yapsaydım ama dün evde temizlik vardı ve ne bulduysam çok acıktığım için yedim detoksa şartlanamadım inşallah sen yap bakalımişe yarar sende kaç killo verdiğini paylaşırsın ona göre bende uygn bir zamanda yaparım canım .opuyorumnanaktan
bencede isabetli bir karar
getirisi uzun vadede çok karlı:)
bende sahurumu yaptım
uyuyanmadım daha
allah kabul etsin arkadaşımmm..
günaydın canım, ya biliyor musunuz ben de dün uygulayamadım malesef detoksu bilmiyorumkismile yani günlük programımdan dolayı uygulayamadım. ama bugün oruç tuttum Allah kabul eder inş. yarın detoksu yapmayı düşünüyorum, 3 güne tamamlamak için de bir gün daha yapıcam yani artık 1 gün geç olur ama olsun en azından yapmış olurum. yarın paylaşırım hissettiklerimi, yani açlıktan çok halsizleşirmiyim diye endişem var yoksa sorun yok yani.
oruç da bişey yemeyince insan susamıyor. öğleden sonra belki bi halsizlik olur. umarım rahat atlatırız işyerinde..
slm takımcığım
bugün çok şükür niyetliyim inşallah Rabbim kabul eder oruçlarımızı.dün detoksu uygulayamadım malesef ama yarın uygulamaya çalışıcam.hepinizin kandili mübarek olsun Allah dilediğiniz ama kavuşamadığınız şeyleri size kavuştursun.dua etmeyi unutmayın bana da.çok çok öpüyorum hayırlı kandiller
karpuz şişkinlik yarattığı için 3 gün boyunca rahatsızlık verirmi acaba etkilerini bizimle paylaşırsın canım opuyorumnanaktan
s.a. arkadaşlar eve uğradım kontrol etmek için birazdan gidecem tekrar hepinizin mübarek beraat kandilini kutluyorum arkadaşlar Rabbim layıki ile geçirenlerden eylesin herkesi dualarınızda sakın benide unutmayın dostlarım hepinizi öpüyorum bu arada diyet sürüyor hasra evi olunca kendime özel bişi yapamıyorum ne pişerse azıcık ondan azıcık bundan yiyorum gelen giden olunca zaten akşama kadar spor yapıp eritiyorum :) görüşmek üzere arkadaşlar geçmişi okuyamnadım vaktim yoktu inanın hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?