Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah kahvaltımıda yazayım salatalık ve peynir toplamda 5 kh yapıyor öğlen domates ve light ton balığım var onlarda 7 kh akşamada biber dolması ve karpuz var mönüde bugünü bu şekilde geçiriirm inşallah . malum haftasonu evde olduğum için diyetime dilkkat edemedim ama bugün itibariyle dikkat etmeye başladım cumartesi günü nişanlı adayım ve ailesi geliyor önümüzdeki hafta içinde bir akşam isteme ve nişan yapılacak aile arasında yakın akrabalarla heyecanlı gibi durmuyorum dışarıdan bakıldığında ama aslında heyecanlıyım bu hafta yapılması gereken bir sürü iş var evde ama ben çalışıyorum akşam 8 den sonra ne kadar yapılabilirse yetiştirmeye çalışıcam bakalım hayırlısı artık olduğu kadar inşallah sıkıntısız atlatırız şu nişan işiini öpüyorum hepinizi canlarım kendinize dikkat edin yine yazarım :))

canım ben karpuz detoksu yapamadım ama karpuzu ara öğünlerde bolca tüketiyorum çünkü çok seviyorum keşke yapsaydım ama dün evde temizlik vardı ve ne bulduysam çok acıktığım için yedim detoksa şartlanamadım inşallah sen yap bakalımişe yarar sende kaç killo verdiğini paylaşırsın ona göre bende uygn bir zamanda yaparım canım .opuyorumnanaktan

ne çok şey yapmışsın zor sana canım opuyorumnanaktan eline sağlık aacıktımmı ne cokacimcoook

ah ahh hep aç hissediyoruz kendimizi ama aslında şöyle baktığımda diyet yapmayada ve az yemeyede alıştım sadece ekmek makarna ve biraz yağlı bir yemek yediğimde çok panik yapıyorum yada dondurma tatlı gibi onun haricinde zaten az yemeye alıştık bu takım bize bunuda aşılıyor gerçekten bilmiyorumkismile

bencede isabetli bir karar
getirisi uzun vadede çok karlı:)
bende sahurumu yaptım
uyuyanmadım daha
allah kabul etsin arkadaşımmm..

Allah kabul etsin canım ben tembellik yapıyorum ramazanda Allah izin verirse tutucam oruç diye kandillerde tutmuyorum birde malum havalar sıcak nasıl tutucam susuzlukla bilmem Allah herkeze kolaylığını versin inşallah . ayrı bir heyecan ve heveste oluyor ramazanın gelişi opuyorumnanaktan

ferihancım takımım ve kendi adıma çok teşekküredrim canım.

bizden de kardeş takımımıza sevgiler,herkese günaydın. sizlerinde kandiliniz mübarek olsun,dilerim bu mübarek günde tüm güzel dularınız kabul olur. a.s.

günaydın canım, ya biliyor musunuz ben de dün uygulayamadım malesef detoksu bilmiyorumkismile yani günlük programımdan dolayı uygulayamadım. ama bugün oruç tuttum Allah kabul eder inş. yarın detoksu yapmayı düşünüyorum, 3 güne tamamlamak için de bir gün daha yapıcam yani artık 1 gün geç olur ama olsun en azından yapmış olurum. yarın paylaşırım hissettiklerimi, yani açlıktan çok halsizleşirmiyim diye endişem var yoksa sorun yok yani.
oruç da bişey yemeyince insan susamıyor. öğleden sonra belki bi halsizlik olur. umarım rahat atlatırız işyerinde..

bencede isabetli bir karar
getirisi uzun vadede çok karlı:)
bende sahurumu yaptım
uyuyanmadım daha
allah kabul etsin arkadaşımmm..

sağol banucum, Allah hepimizin orucunu, dualarını ve güzel temennilerini, yaptığı iyilikleri kabul etsin. günahlarımızı affetsin hiç olmamış saysın..
bugün tüm hayırlar normalde 10 sevap ise bugün 20.000 imiş. akşamı güzel geçirebilmek bu güzel günden tam anlamıyla nasibimizi alabilme fırsatı versin Rabbim.
bana dua edin..ben de sizlere edeceğim inş.

slm takımcığım
bugün çok şükür niyetliyim inşallah Rabbim kabul eder oruçlarımızı.dün detoksu uygulayamadım malesef ama yarın uygulamaya çalışıcam.hepinizin kandili mübarek olsun Allah dilediğiniz ama kavuşamadığınız şeyleri size kavuştursun.dua etmeyi unutmayın bana da.çok çok öpüyorum hayırlı kandiller

canım Allah kabul etsin orucunu ben hep inanmışım şu duruma Rabbim herşeyin bir kolaylığını verir insana oruç tutmak bu sıcakta zordur ama sıkıntısız tutulacağınada eminim illaki bir kolaylık oluyor .
karpuz detoksunuda yap bakalım ne olacak bende uygun bir zamanda yapmak istiyordum ama bu hafta çok stresliyim bana dua edin sizde olurmu kazasız belasız şu nişanı atlatalım dışarıdan sakin görünsemde içim içimi yiyor ne yapılacak nasıl olacak offf çok stresliymiş bu işler bir atlatsam derin bir ohhh çekicem nolur bana dua edin opuyorumnanaktan

canım çok teşekkürler iyi dileklerin için seninde kandilin mübarek olsun dualarımız hepimiz için inşalah Allah kabul etsin orucunu gönlüne göre olur herşey inşallah karpuz detoksunu yaptığında bizmlede paylaşırsın ne kadar kilo verdin ne etkileri oldu karpuz şişkinlik yarattığı için 3 gün boyunca rahatsızlık verirmi acaba etkilerini bizimle paylaşırsın canım opuyorumnanaktan

karpuz şişkinlik yarattığı için 3 gün boyunca rahatsızlık verirmi acaba etkilerini bizimle paylaşırsın canım opuyorumnanaktan

karpuzun şişkinlik yapmasının sebebi yemeğe yakın yenmesi imiş, yemeklerden baya bi süre önce veya sonra yemelisiniz diyordu okuduğum bi yerde. bence başka bi şey yenmediği için çok rahatsız etmeyecektir. yani umarım :icecream:

s.a. arkadaşlar eve uğradım kontrol etmek için birazdan gidecem tekrar hepinizin mübarek beraat kandilini kutluyorum arkadaşlar Rabbim layıki ile geçirenlerden eylesin herkesi dualarınızda sakın benide unutmayın dostlarım hepinizi öpüyorum bu arada diyet sürüyor hasra evi olunca kendime özel bişi yapamıyorum ne pişerse azıcık ondan azıcık bundan yiyorum gelen giden olunca zaten akşama kadar spor yapıp eritiyorum :) görüşmek üzere arkadaşlar geçmişi okuyamnadım vaktim yoktu inanın hoşçakalın

s a acaip sıcak bir gün
hrs kolay gelsin şöle bi okudum çıktım herkesin iyi dilekleri için tşkler
allah herkese misliyle versin inş...
a e olunn...

sağol canım seninde kandilim mübarek olsun duaların kabul olsun inşallah hasta bakmak kolay değil gelen giden zor olur olsun zaten yediklerinide yakarsın ister istemez kendine dikkat et bir an önce iyileşsin kayınvaliden zaten sende dengeye girersin yine ...opuyorumnanaktan

günaydın takımcığım dünden beri kimse girmemiş bu hafta baya yoğun herkez sanırım sabah kahvaltı olarak bir dilim karpuz ve biraz peynir yedim harika bir kahvaltıydı öğlen için light ton balığım bir salatalık bir domatesim var akşamada artık hafif bişeyler atıştıracağım evde benben tatile gittimi pazartesi gideceğim diyordu ama çıktı sanırım güle güle diyemedik şimdi diyelim bari güle güle git benbencim iyi tatiller bizi ihmal etme arada uğra nasıl olduğunu bilelim arkadaşlar takım genel kurallarını hazırlayıp herkezin bilgisine sunmak istiyorum kardeş takımdan edindiğim kendi takımımıza uyarlamak istediğim kurallar var herkezin bu kurallara uymasını rica ederim en yakın zamanda buraya ekleyeceğim sizde kurallarla ilgili yada yeni fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim .

5. TAKIM GENEL KURALLAR.I

1) Her Cuma saat 12.00 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer bu sürede mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle 2 hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 13. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.

Fıstıklar selamlar nasılsınız, herkes iyidir umarım. son sürat bir koşturmaca gidiyor bende, bu günde ortancanın dersane işini hallettim yarın istanbula geçmeyi planlıyorum ama eşimde izine çıkacak tatile gidelim diyor planımızda yok ne yapıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum...dün akşam reyhan ablayı aradım konuştuk misafirleri hiç eksik olmuyor hep telaşta yazık...

kurallar güzel olmuş ferihancım süper gidiyorsunuz tebrik ederim...

merhabalar takım arkadaşlarım,
kalliste abla desteğin için teşekkürler, ferihannın takım kaptanlığı bence süper gidiyor, çok ilgili bir liderimiz var alkisalkisalkis

ben ise bu hafta hem aşırı iş yoğunluğum hem de bi yandan devam eden eğitimlerimden dolayı diyet konusunda motivasyonumu kaybetmek üzereyim. geçen haftaya kadar herşey gayet iyiydi, mesela karpuz detoksunu yapamadım yine işim yüzünden. yapamayınca da moralim bozuldu. desteğinize ihtiyacım var. zaten daha yolun başındayım nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…