Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM 166.ETAP

ferihann( 90,0 / 90,0 / 0,0 / 0,00% )
honeybaby ( 66.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
takyon ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00 % )
benben ( 64,0 / 64,3 / -0,3 / -0,47 % )
aresozgur ( 61,0 / 60,0 / 1,0 / 1,64 % )
HIFZIYS ( 77,8 / 76,0 / 1,8 / 2,31 % )
bluebottle ( 59,4 / 59,8 / -0,4 / -0,67 % )
banucan4 ( 84,0 / 84,5 / -0,5 / -0,60 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 509,2 / 507,6 / 1,6 / 0,31 % )

bu haftaki listemiz arkadaşlar haftaya inşallah kiilo vermiş oluruz bu hafta pek iyi değiliz çünkü neyse sağlıklı olalımda kilolarıda elbet veririz . kontrol ettirelim kardeş takımımıza sonrada paylaşırım bir aksilik olmazsa :))

ferihancım ben bugün birz gerilerden takip ediyorum yazılanları kusura bakma hayatım.
listemiz aşağıdadır kontrol edersen sevinirim canım

13.TAKIM 166. ETAP

Ad1 ( 57.3 / 57.3 / 0.0 / 0.00 %)
Bhr.87 ( 80.5 / 80.1 / 0.4 / 0.50 %)
Ethos ( 68.7 / 68.5 / 0.2 / 0.29 %)
Kelebek ( 60.0 / 61.0 / -1.0 / 1.67 %)
Uzaktandunyal ( 76.5 / 76.0/ 0.5 / 0.65 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO : ( 343.0 / 342.9 / 0.10 / 0.03 %)

evet iyi değiliz ama fena da sayılmayız ferihan en azından kilomuzu koruyoruz dikkat ediyoruz çabalıyoruz ama daha iyisini yapabiririz tabii

evet iyi değiliz ama fena da sayılmayız ferihan en azından kilomuzu koruyoruz dikkat ediyoruz çabalıyoruz ama daha iyisini yapabiririz tabii

öyle tabiki canım neyse artık haftaya veririz inşallah sende izin dönüşü verirsin kilolarını aman sakın izinde alma kilo olurmu arkadaşım çok çabuk geri geliyor zor giden kilolar artık bıktım bu fazlalıklardan ama şu varki boğazımıda tutamıyorum işte canım neler istiyor neler ama tutucaz mecbur yedikçe bir şey elde etmedim kilodan başka yemeyip daha güzel ve sağlıklı olmak istiyorum inşallah başarılı oluruz hep birlikte destek olduğun için sağol canım sende listeleri hesaplıyorsun dimi nasıl aşina olabildinmi biraz gerçi excelde kolay oluyor ama neyse zaten tatil dönüşü yine bakarsın canım opuyorumnanaktan

ferihan çok teşekkürediyorum canım sağol.
sen haklısın hayatım ben bugün gerçekten çok ağırım,sersem gibiyim,o yzüden yazdıklarına geç cevap veriyorum,elimde biraz işimde var.sen en doğrusunu yapıyorsun hayatım,aksilik çıkmadan paylaşmak en iyisi tabiki.
çaba gösterip kiloo veren arkadaşlarımızı,vermek isteyip de verememiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, bol şans diliyorum her zaman.

evet ferihan daha güzel listeler de olacak burada inşallah
ben izinde dikkat ederim mutlaka ucunu kaçırmam bol bol hareket edeceğim dengeler diye düşünüyorum inşallah listeleri hesapladım zor olmadı ilk tabi acemilik ama exeli kullanmadım tek tek makinede yaptım

ilk hafta bende öyle yaptım canım ama çok zaman harcatıyor excelde bizim takımıda sanada vermiştim kardeş takımıda listeledim sıkıntısız oluyor şimdi alışırsın sende izin dönüşü tatile gitmeden uğra muhakkak canım öpüyorum opuyorumnanaktan

sağol canım İNŞALLAH ama asıl önemli olan sağlıkla şu fazlalıklardan kurtulmak kızlar sizlerde dikkat edin önceliklerinizi düşünün akıl vermek için yazmıyorum ama çok emek veriyoruz şimdi pes etmenin zamanı değil birsüre vazgeçelim sevdiğimiz gıdalardan amacımıza ulaşınca az azda olsa yeriz şimdiye kadar yedikte ne oldu,umarım haftaya daha fazla kilolar gider,ferihanncığım tekrar İNŞALLAH diyorum hepimiz sağlıkla kurtulalım fazlalıklardan,bu arada HAYIRLI CUMA'LAR herkese... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evet ben de sana katılıyorum hıfzıys
tutup bir koca dilim pastayı yemektense 2 çatalla bu işi bitirebiliriz
hem yemiş oluruz hem kilo almamış ben kendime hep bu şekilde telkin ettimzemuszemus

ayrıca kızlar ben yediklerimi pek yazmıyorum çünkü beslenme düzenimi çok bozdum
evde ne varsa yiyorum ama mümkün mertebe az ara öğünlerimi de yapıyorum atlamıyorum
biraz kuruyemiş çekirdeğe yöneldim akşamları bazen de dondurma yiyorum tek lüksüm bu aslında
ama zayıflama sürecinde tabiki abartmamak gerekiyor

bir de pilates çemberiyle pilates bantı (lastiği) aldım, lastiğim 2 gün önce, çemberim de bugün geldi problemli bölgem bacaklarım ve basenlerim olduğu için bölgesel zayıflamaya öncelik verdim ama bu aletler yine değişik yerdeki yağlanmalar için de kullanılıyor bunun için örnek videoları internetten bulabilirsiniz (yabancı sitelerde daha çok) ben winsor'un pilates videolarını indirdim

pilates olayına benim de hemen balıklama dalmam gerekiyor kaydirigubbakcemile2

benbencim, rapid üyeliği falan olmadan o videoları indirebiliyor muyuz? ben de ebrunun videolarını indirmiştim tv8den. dediklerini de indireyim. sadece yürüyüşle olmayacak çünkü ben de basen ve kalçadan vermek istiyorum daha çok.

ferihanncım desteğin için çok sağol sevgili kaptanım opuyorumnanaktan bu gramlık fazlalığın sebebinin adetten kaynaklı ödem olduğunu düşünüyorum ben de. bi yerde okudum da, adetten 2 gün sonra gerçek kilo oluyormuş. o yüzden çok da canımı sıkmadım. bu hafta hem detoks yapacağım 3 gün, hem de diyeti daha hassas yapacağım. haftaya cuma sabah tartıda 58'i görmeye kararlıyım inşallah.

ne güzel canım senin adına sevindim bende alsam yapamam kalır bir köşede diye düşünüyorum o yüzden sen yapabiliyorsan al yap canım öyle özeniyorum ki evde bu videolarla spor yapanlara yapamıyorum tembellik oluyor ama olsun en azından yürüyüşüm var bu bile beni mutlu etmeye yetiyor canımda nasıl çerez yemek istiyor biliyormusun kendimi tutuyorum hıfzıysın dediği gibi öncelikleri düşünüp vazgeçiyorum inşallah kapılıp gitmem canımın istediği şeylere opuyorumnanaktan

inşallah canım yapacağından hiç şüphem yok bende haftaya cuma 88 olmak istiyorum dua edin olurmu bu hafta dikkat edeceğim bol proteinle beslenicem inşallah sorunsuz gidecek kilolar canım opuyorumnanaktan

listemizi paylaşıma sundum arkadaşlar bu arada sizinle ne paylaşmak istiyorum ben bu takıma girdiğimden beri her hafta ortasında bel basen ve göğüs kısmımı ölçüyorum bir aydır bunu aksatmıştım dün akşam tekrar ölçtüm kendimi belden 2 cm basenden 7 cm göğüstende 5 cm incelmişim çok mutlu oldum bu yürüyüşlerin gerçekten faydası var gerçi benim sorunum basen değil çok incelmesede olur basenlerim şükür orantılı kilo veriyorum ama olsun kilo olan heryerden gitsin yeterki gitsin değilmi önemli olan incecik sağlıklı hoş bayanlar olabilmek :))

sana katılıyorum kaptan bu arada bu kaptan lafı da sana yakışıyor ferihan kaptan kaydirigubbakcemile3

ölçme meselesi bence de faydalı olur. ben de bacaklarımı ölçsem gayet iyi olur mesela kaydirigubbakcemile3 çünkü göğüs kol bel sıkıntım yok hiç. sadece bacaklarım ve basenim sorunlu.

karpuz detoksuna pazar günü başlıyorum. katılmak isteyen arkadaşları da bekliyorum yanıma yerimseniben zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanında kvsr adlı bir arkadaş var onunla beraber yapma kararı aldık, sizden de katılım olursa güzel olabilir. yaz günü bol bol karpuz oooh bu yıl da karpuzlar bi güzel ki insanın canı çekiyor söyleyince bile cokacimcoook

selam kızlar geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ederim tekrar gidiyorum kayınvalideme ne zaman gelirim bilmiyorum geç kalmam ama 2 güne kadar burdayım benden başka bakacak kimmse yok o yüzden kayınvalidemi yalnız bırakmamak istemiyorum gelince görüşürüz arkadaşlar hepinizi öptüm by

teşekkür ederim canım kaptanınız olmaktan gurur duyarım yarın sabah paylaşım alanına bildiricem kaptan ve yardımcı olarakta benbeni bildiricem arkadaşlar başka kimseden ses çıkmadı ben yaparım diye o yüzden benbeni dedim herkez için uygunsa oy birliği ile kaptan olarak ben yardımcı olarakta benbeni bildirime sunacağım herkez fikrini kabul veya reddettiğini yazarsa sevinirim arkadaşlar ...

karpuz detoksu nasıl bişeymiş paylaşırmısın bizimlede bende 3 günse eğer yapmayı düşünebilirim nasıl yapılıyor sadece karpuzmu yiyeceğiz öyleyse zaten bayıldığım bir meyvedir yiyebilirim zevkle kaç kilo verdiriyor bu takımda daha önce 5 günde 5 kilo diyeti yaptık haftalarca ve bayada kilolar verildi bu şekilde diyet şekilleri sunulursa ve hep birlikte yaparsak tabiki daha faydalı olabilir bende en son reyhan abla ve kalliste ablamla düşük karbonhidrat diyeti yaptım ve bayada kilo verdim o yüzden topluca diyet yapmak motivasyonu arttırır opuyorumnanaktan

canım benim tabi git sen muhakkak ilgilen acil şifalar versin Rabbim inşallah çabuk toparlar hastalara yaşlılara bakmak sevaptır canım ne güzel kendine dikkat et öpüyorum .opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…