- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.281
evet iyi değiliz ama fena da sayılmayız ferihan en azından kilomuzu koruyoruz dikkat ediyoruz çabalıyoruz ama daha iyisini yapabiririz tabii5.TAKIM 166.ETAP
ferihann( 90,0 / 90,0 / 0,0 / 0,00% )
honeybaby ( 66.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
takyon ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00 % )
benben ( 64,0 / 64,3 / -0,3 / -0,47 % )
aresozgur ( 61,0 / 60,0 / 1,0 / 1,64 % )
HIFZIYS ( 77,8 / 76,0 / 1,8 / 2,31 % )
bluebottle ( 59,4 / 59,8 / -0,4 / -0,67 % )
banucan4 ( 84,0 / 84,5 / -0,5 / -0,60 % )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 509,2 / 507,6 / 1,6 / 0,31 % )
bu haftaki listemiz arkadaşlar haftaya inşallah kiilo vermiş oluruz bu hafta pek iyi değiliz çünkü neyse sağlıklı olalımda kilolarıda elbet veririz . kontrol ettirelim kardeş takımımıza sonrada paylaşırım bir aksilik olmazsa :))
evet iyi değiliz ama fena da sayılmayız ferihan en azından kilomuzu koruyoruz dikkat ediyoruz çabalıyoruz ama daha iyisini yapabiririz tabii
evet ferihan daha güzel listeler de olacak burada inşallahöyle tabiki canım neyse artık haftaya veririz inşallah sende izin dönüşü verirsin kilolarını aman sakın izinde alma kilo olurmu arkadaşım çok çabuk geri geliyor zor giden kilolar artık bıktım bu fazlalıklardan ama şu varki boğazımıda tutamıyorum işte canım neler istiyor neler ama tutucaz mecbur yedikçe bir şey elde etmedim kilodan başka yemeyip daha güzel ve sağlıklı olmak istiyorum inşallah başarılı oluruz hep birlikte destek olduğun için sağol canım sende listeleri hesaplıyorsun dimi nasıl aşina olabildinmi biraz gerçi excelde kolay oluyor ama neyse zaten tatil dönüşü yine bakarsın canım opuyorumnanaktan
evet ferihan daha güzel listeler de olacak burada inşallah
ben izinde dikkat ederim mutlaka ucunu kaçırmam bol bol hareket edeceğim dengeler diye düşünüyorum inşallah listeleri hesapladım zor olmadı ilk tabi acemilik ama exeli kullanmadım tek tek makinede yaptım
hoşgeldin canım bu haftada bireyselde birinci olursun inşallah bizim takım bu hafta biraz kilo sorunu yaşıyor neyse haftaya çözeriz inşallah hepimiz birden yaz rehavetimi çöktü üzerimize nedir başta ben olmak üzere hepimizde diyet kaçamakları var sen iyisin ama maşallah canım inşallah hep beraber haftaya daha iyi oluruz öpüyorum .
evet ben de sana katılıyorum hıfzıyssağol canım İNŞALLAH ama asıl önemli olan sağlıkla şu fazlalıklardan kurtulmak kızlar sizlerde dikkat edin önceliklerinizi düşünün akıl vermek için yazmıyorum ama çok emek veriyoruz şimdi pes etmenin zamanı değil birsüre vazgeçelim sevdiğimiz gıdalardan amacımıza ulaşınca az azda olsa yeriz şimdiye kadar yedikte ne oldu,umarım haftaya daha fazla kilolar gider,ferihanncığım tekrar İNŞALLAHdiyorum hepimiz sağlıkla kurtulalım fazlalıklardan,bu arada HAYIRLI CUMA'LAR herkese... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ayrıca kızlar ben yediklerimi pek yazmıyorum çünkü beslenme düzenimi çok bozdum
evde ne varsa yiyorum ama mümkün mertebe az ara öğünlerimi de yapıyorum atlamıyorum
biraz kuruyemiş çekirdeğe yöneldim akşamları bazen de dondurma yiyorum tek lüksüm bu aslında
ama zayıflama sürecinde tabiki abartmamak gerekiyor
bir de pilates çemberiyle pilates bantı (lastiği) aldım, lastiğim 2 gün önce, çemberim de bugün geldi problemli bölgem bacaklarım ve basenlerim olduğu için bölgesel zayıflamaya öncelik verdim ama bu aletler yine değişik yerdeki yağlanmalar için de kullanılıyor bunun için örnek videoları internetten bulabilirsiniz (yabancı sitelerde daha çok) ben winsor'un pilates videolarını indirdim
pilates olayına benim de hemen balıklama dalmam gerekiyor kaydirigubbakcemile2
benbencim, rapid üyeliği falan olmadan o videoları indirebiliyor muyuz? ben de ebrunun videolarını indirmiştim tv8den. dediklerini de indireyim. sadece yürüyüşle olmayacak çünkü ben de basen ve kalçadan vermek istiyorum daha çok.
ferihanncım desteğin için çok sağol sevgili kaptanım opuyorumnanaktan bu gramlık fazlalığın sebebinin adetten kaynaklı ödem olduğunu düşünüyorum ben de. bi yerde okudum da, adetten 2 gün sonra gerçek kilo oluyormuş. o yüzden çok da canımı sıkmadım. bu hafta hem detoks yapacağım 3 gün, hem de diyeti daha hassas yapacağım. haftaya cuma sabah tartıda 58'i görmeye kararlıyım inşallah.
sana katılıyorum kaptan bu arada bu kaptan lafı da sana yakışıyor ferihan kaptan kaydirigubbakcemile3
ölçme meselesi bence de faydalı olur. ben de bacaklarımı ölçsem gayet iyi olur mesela kaydirigubbakcemile3 çünkü göğüs kol bel sıkıntım yok hiç. sadece bacaklarım ve basenim sorunlu.
karpuz detoksuna pazar günü başlıyorum. katılmak isteyen arkadaşları da bekliyorum yanıma yerimseniben zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanında kvsr adlı bir arkadaş var onunla beraber yapma kararı aldık, sizden de katılım olursa güzel olabilir. yaz günü bol bol karpuz oooh bu yıl da karpuzlar bi güzel ki insanın canı çekiyor söyleyince bile cokacimcoook
selam kızlar geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ederim tekrar gidiyorum kayınvalideme ne zaman gelirim bilmiyorum geç kalmam ama 2 güne kadar burdayım benden başka bakacak kimmse yok o yüzden kayınvalidemi yalnız bırakmamak istemiyorum gelince görüşürüz arkadaşlar hepinizi öptüm by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?