Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese selamlar arkadaşlar özledim sizleri bugün sabah yürüyüşümü yaptım
kahvaltıda
peynir k k
domates yarım
salatalık yarım
1 bardak şekersiz değilde az şekerli çay
1 dilim kepek ekmeği
öğlen akşam evde ne varsa azar azar yedim çok utanıyorum ama sürekli koşuşturunca çok acıkıyorum
1 2 güne kadar eski listeme tekrar dönecem inşallah

selamlarrrrrrr.
gecmisi okuyamiyorum ama size bir selam veecegim sadece. hepinizi cok özledim..
kallisim yazmis sagolsun misafirler doluydu bu sabaha kadar.bu sabah birazi gitti. bizde yarin sabah kismetse ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere.izin cok güzel gecti. misafirlerimde kendi canlarimiz özlediklerimiz. seve seve agirladik..bugün birazini yolcu ettiki. birazinida ankaraya birlikte götürecegiz.
kizlar kapkara oldum marsik gibi.. hehehehe..hadin öpüyorum hepinizi allaha emanet olun.. kallisim sana söyledigim seyi yaziver canim benim.bir sms yaz ok? hadin iki hafta sonra görüsürüz kismet olursa..Şeniz

slm kızlar nasılsınız?
ben ailem çevrem yüzünden irademi koruyamıyorum bi türlü o yüzden de utanıyorum yazmaya çekiniyorum buraya.diğer arkadaşlarımın da şevki kırılmasın destek olacağım yerde köstek olmayayım diye.annem her sabah istisnasız (misafirlerimizin çocukları sevdiği için)kızartma yapıyor biraz biraz derken kaçırıyorum sürekli.bugün çarşıda cafedeydik kalorisini bile bile milkshake içmek zorunda kaldım herkes ne diyeti sen normalsin nice şişman insanlar var diyerekten moralimi bozuyor.forumda olmasa kendimi sorumlu hissettiğim kimsecikler yok.ferihancımın önerileri üzerine neyseki yemekten önce 3 bardak su içiyorum.2,5 lt ye tamamlamaya çalışıyorum hergün bugün akşam yemeği yok.sporumu da yaptığım zaman dengelemiş olurum sanırımm
hepinize kucak dolusu sevgilerr...

bende uygulayamadım detoksu canım.dün de iftarda kendimi tutamadım biraz fazla kaçırdım.morallerimiz bozuldu ama yapacak bişey yok.biz önümüze bakalım yediklerimize daha fazla dikkat ederek telafi edebileceğimizi düşünüyorumm=)

teşekkür ederiz kaptancım hatırlatman için.artık daha fazla dikkat ederiz

hoşgeldin ablacım bizler iyi gidiyoruz şimdilik bir problem yok şükürler olsun sende iyisin inşallah tatil harika olur tabiki sizin için hep birlikte şöyle bir dinlenin epey koşuşturmayla geçti zamanın yorulmuşundur iyi gelir sanada bizide ihmal etme sık sık gel ablacım özlüyoruz seni reyhan ablamada çok selamlar wınn ile girecekti arada bir ama misafirden fırsat bulamıyor demekki dinlenicem diye daha çok yorulmasın sakın kaydirigubbakcemile3 çok öpüyorum ablacım kendine dikkat et görüşürüz sık sık uğra merakta kalmayalım .opuyorumnanaktan

canım motivasyonumuzu kaybetmeyelim burda desteğiz birbirimize baktın iş yoğunluğundan karpuz detoksunu yapamadın iş yerinde yapabileceğim şeyler bulacaksın bir ara bende bir detoks bulmuştum yapmak kısmet olmadı ama yapan arkadaşlar vardı 3 gün yapılan pirinç lapası detoksu yapmasıda yemeside kolay üstelik yoğurtla karıştırılıp yeniyor ben tarifini bulsam beraber yapsak olurmu pirinç lapasını belli bir ölçüde pişiriyorsun sonra üzerine 2 kaşık yoğurtla mis gibi yiyorsun benim giibi pirinç sevenler için lezzetli olsa gerek eğer istersen yaparız birlikte karpuzu işe getirmek sıkıntılı ama pirinç bir kapalı kasede kolayca getirilir ne dersin aklinialirimsmile

canım gayet güzel yemişsin kahvaltını hem koşuşturmam var diyorsun ne pişerse az az yemiş olman bu koşuşturma içerisinde erir inşallah kilo yapmaz ama zaten listene döndüğündeyse kilo kaybı göreceksin bence bu hafta inşallah kilo vermiş olalım hayırlısıyla opuyorumnanaktan

hoşgeldin ablacım bende kalliste ablama yazdım reyhan abla yazacaktı demekki yoğundiye tabi uzun zamandır görmediğin dostlar akrabalar gelen giden çok olur ne çabuk geçti tatil 2 haftanmı kaldı sık sık gelirsin diye seviiniyorum ama tatilinin bitmesine üzüldüm sen bol bol dinlen gez eğlen marsık gibimi oldun :roflol: görmek isterim fotoğraflarını ne güzel bende özledim bronzlaşmayı ama vaktim yokki tatile gidip şöyle istediğim gibi bronzlaşayım dinlenip rahatlayayım kafamı boşaltayım ahh ahh tatil yapamayacağım sanıırm önümüzdeki haftaya izin alıcam bir hafta ama ondada dinlenmek şöyle dursun nişan için koşturucam daha çok yorulup geri gelicem kaderim bu herhalde neyse ablacım çok öpüyorum seni iyice dinlen döndüğünde anlatacağın çok şey olacak inşallah opuyorumnanaktan

canım hiç dert etme şimdi misafirler var misafirler elbet gidecekler ondan sonra dengeye girersin en azından kızartma yersen bile az yemeye çalış bol su içiyormuşsun ne güzel bu şekilde devam etsu zaten çok yemeni engelleyecektir ve sporda yapıyorsun akşam yemeğini ya çok hafif ye salata sebze gibi yada meyve ye bir dilim karpuz gibi hiç sıkıntı yapma kendine sık sık uğra yediklerini buraya yazki bizde sana şundan zararlı bile olsa şu kadar ye diyebilelim seninde fikrin olur en azından öpüyorum canım bende bu cumartesi itibariyle yediklerime pek dikkat edemeyeceğim ama en azından az az tadımlık yemeye gayret edeyim diye düşünüyorum yoksa baş edemem verdiğim kiloları alır giderim az ama sık yemek en rahatı canım opuyorumnanaktan

canım benimde en korktuğum şey ramazan o mis gibi iftar sofralarında mis gibi sıcacık pideye nasıl dayanacağım ve yemek sonrasında düşen kan şekerini toparlamak için tatlı yemeden nasıl duracağım bilmiyorum duramayacağım büyük ihtimalle ama en azından şunu yapabiliriz hepimiz için söylüyorum sahurda yağsız pişirilmiş omlet yada haşlanmış yumurta ile çok az ekmek yanında bol domates salatalık yeşillik vs yiyerek tüm günü çok acıkmadan enerjimiz bitmeden geçirebiliriz asıl sorun iftar iftarda ise önce çorba yada çok az tadımlık bir yemek belki küçük bir parça pide salata çok mideyi rahatsız etmeden sonra kalkıp aradan 1 saat geçince meyve yada az sütlü tatlı yenilebilir ve bu şekilde kilo alınmaz diye tahmin ediyorum ramazanda böyle deneyeceğim bakalım nasıl olacak merak ediyorum bende öpüyorum canım zaten ramazana kadar herkez bir fikir söyler ona göre besleniriz .opuyorumnanaktan

canlarım ben yine günaydın demeden geçmişe yazmaya koyuldum sabah yediklerimi yazamadım günaydın herkeze dün kimsecikler yoktu akşam üstü ben gitmişim herkezler gelmiş neyse iş yoğunluğundan olur bazen ben size bişey danışayım dün forumda aradım taradım fikir edindim ama sizede sormadan edemeyeceğim bu hafta cumartesi sevgilim ailesiyle birlikte geliyor haftaiçinde isteme sonrasında nişan olacak ben bir olacağını düşünüyordum fakat 2 gün arayla olacakmış ben ikisi bir olacak diye tek kıyafet hazırladım siyah dizlerde kolsuz şık ve sade bir elbise ama şimdi ayrı olacağı için bu elbiseyi nişandamı giymem uygun olur istemedemi giymem uygun olur ve nişan için bir elbise almak gerekirse eğer nasıl bir elbise alayım ben hiç bilmiyorum bu işleri başkasına olsa dünya kadar fikir üretirim ama kendime gelince kilitlendim resmen yardımcı olurmusunuz öpüyorum hepinizi değerli fikirlerinizi bekliyorum :))

sabah yediklerimi yazacaktım yine unuttum hemen yazayım bir salatalık bir domates 2 erik yedim biraz karışık ama canım onları istedi bu sabah öğlenede yoğurt ve yine erik getirdim hafif yemeliyim bu hafta nişanda daha güzel görüneyim diye kaydirigubbakcemile3

günaydın kardeşlerim. hepinize sağlıklı ve huzur dolu kazasız,belasız bir gün hatta bir ömür diliyorum. a.s.

arasozgur canım benim,topiğinize şöyle bir bakarken sıkıntılı yazını gördüm.müsadenle kardeşiniz olarak bir tavsiyem olacak yapabilirsen tabi.ama herşeyden önce kesinlikle kendini hazır hissetmen lazım.
sabah kalkınca 2 bardak su iç bi güzel.sonra anneciğinin hazırladığı o müthiş kahvaltılıklardan azar azar servis tabağına al.kızartmadan 2-3 çatal börek varsa bir dilimin yarısı gibi. ama daha çok domates,salatalık vs olsun tabağında sonra onları bol çayla ama muhakkak yavaş yavaş yayıla yayıla tüket. herkes tabakları sıyırırken sende daha bitirmemiş olursun daha keyifli olur inan. hemde sende ne tükettiğini görmüş olursun. nacizane fikrimi sundum.sevgiler. opuyorumnanaktan

çok teşekkürler canım gayet mantıklı hemen uygulamaya koyulcam.bugün şükür kızartma yemedim =)sağolasın öpüyorum bende sevgilerr...

afiyet olsun canım ,umarım çok güzel görünürsün nişanda emeklerin emeklerimiz boşa gitmez İNŞALLAH,biraz az ama yinede iyi yediklerin yerimseniben opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım ,umarım çok güzel görünürsün nişanda emeklerin emeklerimiz boşa gitmez İNŞALLAH,biraz az ama yinede iyi yediklerin yerimseniben opuyorumnanaktan

canım benim teşekkür ederim inşallah güzel görünürüm ve dediğin gibi emeklerimiz boşa gitmez seninde kilo vermen durmuş olsun en çok 2 hafta durur muhakkak yeniden vermeye başlarsın hazır kilo vermen durduğuna göre metobolizmanı canlandıracak bişeyler yapabilirsin vakit kaybetmezsin detoks gibi forumda araştır istersen yada karpuz detoksu diyorduk 3 günlük yapamadık ama nişandan sonrada ramazan girecek yine yapamayız ramazana kadar sen düşünebilirsin bu tarz bir diyet şekli araştır istersen öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…