- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.341
merhabalar takım arkadaşlarım,
ben ise bu hafta hem aşırı iş yoğunluğum hem de bi yandan devam eden eğitimlerimden dolayı diyet konusunda motivasyonumu kaybetmek üzereyim. geçen haftaya kadar herşey gayet iyiydi, mesela karpuz detoksunu yapamadım yine işim yüzünden. yapamayınca da moralim bozuldu. desteğinize ihtiyacım var. zaten daha yolun başındayım nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum.. bilmiyorumkismile
5. TAKIM GENEL KURALLAR.I
1) Her Cuma saat 12.00 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer bu sürede mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle 2 hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 13. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.
Fıstıklar selamlar nasılsınız, herkes iyidir umarım. son sürat bir koşturmaca gidiyor bende, bu günde ortancanın dersane işini hallettim yarın istanbula geçmeyi planlıyorum ama eşimde izine çıkacak tatile gidelim diyor planımızda yok ne yapıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum...dün akşam reyhan ablayı aradım konuştuk misafirleri hiç eksik olmuyor hep telaşta yazık...
kurallar güzel olmuş ferihancım süper gidiyorsunuz tebrik ederim...
merhabalar takım arkadaşlarım,
kalliste abla desteğin için teşekkürler, ferihannın takım kaptanlığı bence süper gidiyor, çok ilgili bir liderimiz var alkisalkisalkis
ben ise bu hafta hem aşırı iş yoğunluğum hem de bi yandan devam eden eğitimlerimden dolayı diyet konusunda motivasyonumu kaybetmek üzereyim. geçen haftaya kadar herşey gayet iyiydi, mesela karpuz detoksunu yapamadım yine işim yüzünden. yapamayınca da moralim bozuldu. desteğinize ihtiyacım var. zaten daha yolun başındayım nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum.. bilmiyorumkismile
herkese selamlar arkadaşlar özledim sizleri bugün sabah yürüyüşümü yaptım
kahvaltıda
peynir k k
domates yarım
salatalık yarım
1 bardak şekersiz değilde az şekerli çay
1 dilim kepek ekmeği
öğlen akşam evde ne varsa azar azar yedim çok utanıyorum ama sürekli koşuşturunca çok acıkıyorum
1 2 güne kadar eski listeme tekrar dönecem inşallah
selamlarrrrrrr.
gecmisi okuyamiyorum ama size bir selam veecegim sadece. hepinizi cok özledim..
kallisim yazmis sagolsun misafirler doluydu bu sabaha kadar.bu sabah birazi gitti. bizde yarin sabah kismetse ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere.izin cok güzel gecti. misafirlerimde kendi canlarimiz özlediklerimiz. seve seve agirladik..bugün birazini yolcu ettiki. birazinida ankaraya birlikte götürecegiz.
kizlar kapkara oldum marsik gibi.. hehehehe..hadin öpüyorum hepinizi allaha emanet olun.. kallisim sana söyledigim seyi yaziver canim benim.bir sms yaz ok? hadin iki hafta sonra görüsürüz kismet olursa..Şeniz
slm kızlar nasılsınız?
ben ailem çevrem yüzünden irademi koruyamıyorum bi türlü o yüzden de utanıyorum yazmaya çekiniyorum buraya.diğer arkadaşlarımın da şevki kırılmasın destek olacağım yerde köstek olmayayım diye.annem her sabah istisnasız (misafirlerimizin çocukları sevdiği için)kızartma yapıyor biraz biraz derken kaçırıyorum sürekli.bugün çarşıda cafedeydik kalorisini bile bile milkshake içmek zorunda kaldım herkes ne diyeti sen normalsin nice şişman insanlar var diyerekten moralimi bozuyor.forumda olmasa kendimi sorumlu hissettiğim kimsecikler yok.ferihancımın önerileri üzerine neyseki yemekten önce 3 bardak su içiyorum.2,5 lt ye tamamlamaya çalışıyorum hergün bugün akşam yemeği yok.sporumu da yaptığım zaman dengelemiş olurum sanırımm
hepinize kucak dolusu sevgilerr...
bende uygulayamadım detoksu canım.dün de iftarda kendimi tutamadım biraz fazla kaçırdım.morallerimiz bozuldu ama yapacak bişey yok.biz önümüze bakalım yediklerimize daha fazla dikkat ederek telafi edebileceğimizi düşünüyorumm=)
slm kızlar nasılsınız?
ben ailem çevrem yüzünden irademi koruyamıyorum bi türlü o yüzden de utanıyorum yazmaya çekiniyorum buraya.diğer arkadaşlarımın da şevki kırılmasın destek olacağım yerde köstek olmayayım diye.annem her sabah istisnasız (misafirlerimizin çocukları sevdiği için)kızartma yapıyor biraz biraz derken kaçırıyorum sürekli.bugün çarşıda cafedeydik kalorisini bile bile milkshake içmek zorunda kaldım herkes ne diyeti sen normalsin nice şişman insanlar var diyerekten moralimi bozuyor.forumda olmasa kendimi sorumlu hissettiğim kimsecikler yok.ferihancımın önerileri üzerine neyseki yemekten önce 3 bardak su içiyorum.2,5 lt ye tamamlamaya çalışıyorum hergün bugün akşam yemeği yok.sporumu da yaptığım zaman dengelemiş olurum sanırımm
hepinize kucak dolusu sevgilerr...
arasozgur canım benim,topiğinize şöyle bir bakarken sıkıntılı yazını gördüm.müsadenle kardeşiniz olarak bir tavsiyem olacak yapabilirsen tabi.ama herşeyden önce kesinlikle kendini hazır hissetmen lazım.
sabah kalkınca 2 bardak su iç bi güzel.sonra anneciğinin hazırladığı o müthiş kahvaltılıklardan azar azar servis tabağına al.kızartmadan 2-3 çatal börek varsa bir dilimin yarısı gibi. ama daha çok domates,salatalık vs olsun tabağında sonra onları bol çayla ama muhakkak yavaş yavaş yayıla yayıla tüket. herkes tabakları sıyırırken sende daha bitirmemiş olursun daha keyifli olur inan. hemde sende ne tükettiğini görmüş olursun. nacizane fikrimi sundum.sevgiler. opuyorumnanaktan
günaydın kardeşlerim. hepinize sağlıklı ve huzur dolu kazasız,belasız bir gün hatta bir ömür diliyorum. a.s.
afiyet olsun canım ,umarım çok güzel görünürsün nişanda emeklerin emeklerimiz boşa gitmez İNŞALLAH,biraz az ama yinede iyi yediklerin yerimseniben opuyorumnanaktansabah yediklerimi yazacaktım yine unuttum hemen yazayım bir salatalık bir domates 2 erik yedim biraz karışık ama canım onları istedi bu sabah öğlenede yoğurt ve yine erik getirdim hafif yemeliyim bu hafta nişanda daha güzel görüneyim diye kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım ,umarım çok güzel görünürsün nişanda emeklerin emeklerimiz boşa gitmez İNŞALLAH,biraz az ama yinede iyi yediklerin yerimseniben opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?