Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah ah tek havası beyaz baret. O çamurun içind e tozun pisliğin içinde çalışman çok da havalı değil. Ben mesela sahaya çıkmayı hiç sevmiyorum. Erkek gibisin. Şantiye insanı şıkır şıkır giyinemez. Saçında fön tırnağında oje olmaz. Aylarca karılarını görmeyen erkeklerin içindesin. Aman oram belli olmasın buram belli olmasın diye dolanır durursun.
Böyle anlatınca bana da çok havalı geldi :KK70::KK70::KK70:
ya tabi burdan bakinca hicmte havali değil :KK43: benim burdan bakinca havaliydi ama :KK70::KK70:

Sabah dukan krep ile dürüm
Öğlen
tavuk salata domates sos gibi bir meze. (Yağsızdi)
Ara 10tane çiğ fındık
Akşam
Vicdan çorbası
2.8lt su
1 yeşil çay 1 sade Türk kahvesi
500 ip
Her yüz arasında da
50 push up
50 mekik
50 yan mekik
50 jumping jack
50 squat
50 bisiklet mekik
50 alt karın,
50 bacak egzersizi
20 sumo squat dizim ağrıdı squatı yarın bıraktım
cuma yaklasti hızlanmışız :KK73::KK66:

Selam kızlar hızlıca menü yazıyım geç oldu orda ama
Sabah
Kk peynir
Çeyrek avakado
Bir yumurta
Domates marul
Öğlen
1 su bardağı süt 3 yk yulafı pişirip yarım muz ve bol tarçınla yedim
Ara
Bir kuru hurma çiğ badem on tane yoktu
Akşam
1 kaşık pirinç pilavı
Yeşil fasulye üç kaşık
Üç kaşık yoğurt
2.5 lt su bir lt Yeşilçay soda limon kürü
40 dk eliptik 100 squat 200 tüm vücut mekik daha bacak hareketleri farklı şeyler yaptım benden bugün bu kadar yarın spor yok lazere gideceğim
pilav disinda güzel canim menün :super:

Herkese gunaydin. mutlu huzurlu günler:KK200::KK15:
gunaydin sanada mutlu gunler canim:KK36:

ya tabi burdan bakinca hicmte havali değil :KK43: benim burdan bakinca havaliydi ama :KK70::KK70:

cuma yaklasti hızlanmışız :KK73::KK66:

pilav disinda güzel canim menün :super:

gunaydin sanada mutlu gunler canim:KK36:
Ofis projecilik kısmı tam tersi. Santiyecilik yok. Beyaz baret yok. Mesai saati hiç yok. Ben sabah ezanı ile eve girip duş alıp tekrar ofise döndüğümü bilirim. İnşaat sektöründe dev.memuru değilsen kölesin. Hayallerini yıktım ama:63:
Maalesef davulun sesi:KK45:

Kizlar ben simdi 10 gündür dönüşümlü dukan ekspres yapiyorum bugunde devam ama yarin hurma yoğurt detoksu yapayim diyorum sizce kilomu arti cikartirmi yoksa saf protein günümü yapayım fikirlerinize ihtiyacim var
Cnm hurma yogurtta kg vermen nasildi kabizlik durumu varsa sp yapma bilemedim sonucta 1 gun yapacaksin
Bir de kizlar bugun yarin mumkunse karnibahar lahana kuru fasulye tarzi siskinlik yapan seyler yemeyin cuma gun yiyebilirsiniz

Günaydınlar.
Arkadaşımız wendy wendy nun davetiyle geldim. Çok teşekkür ederim.
Adım zeynep 38 yaşında öğretmenim.
170 cm ve 92 kg mım. İnşallah sizinle 70 kg olacağım.
Kilo geçmişime gelirsek hep balık etli bir hatundum. Ama 2. Doğumdan sonra hep aldım. 2. Doğum defiysem aslında doğuralı 4.5 yıl oldu. Ama benim kilolar mehter tskımı gibi 2 gelip 1 gitti. Sonuç koca bir 92 kg. İnşallah sizinle vereceğim bu killları

Günaydınlar.
Kilo geçmişime gelirsek hep balık etli bir hatundum. Ama 2. Doğumdan sonra hep aldım. 2. Doğum defiysem aslında doğuralı 4.5 yıl oldu. Ama benim kilolar mehter tskımı gibi 2 gelip 1 gitti. Sonuç koca bir 92 kg. İnşallah sizinle vereceğim bu killları

canım hoşgeldin, kayserili misin acaba? 38'i görünce dayanamadım da :KK48:

Yok canım.
38 yaşındayım.
Ama kayseriyi çok sevmiştim.
Daha ònce gitme şansım oldu.

ben kayseriliyim, kayseride yaşıyorum, diyorum ya 38'i görünce dayanamadım :) bende kendimi tanıtayım; evliyim, 1 kızım var, 32 yaşındayım. kaptanımız toplight toplight yardımcımız da morordek morordek

öncelikle ilk sayfada kurallarımız var , bi okuyup kabul etmen gerekecek. her cuma kilo bildirimi yapmamız şart, günde de 5 mesaj kuralımız var ama genelde hiç 5 olduğu görülmedi :)

baş. 92 hedef 70 diyelim sana o zaman.

2 çocuklu öğretmenmişsin, ne güzel. burda vericez kiloları kalmayacak bişi inşallah.

Ofis projecilik kısmı tam tersi. Santiyecilik yok. Beyaz baret yok. Mesai saati hiç yok. Ben sabah ezanı ile eve girip duş alıp tekrar ofise döndüğümü bilirim. İnşaat sektöründe dev.memuru değilsen kölesin. Hayallerini yıktım ama:63:
Maalesef davulun sesi:KK45:
evet hayallerim tamamen yerlerde :KK70:amaaaa özel sektörde olan herkes zaten modern yaşamın köleleri... türkiyede memur değilsen ve kendi işini yapmıyorsan kölesin malesef :KK43:

Sana ne yaptıysam aynısından bende istiyorum :-)
sen bu hafta al kilo aa şöyle baya bi olsun :kk77::oha: sonra bende sana yürüyeyim senin gibi :sinirli:haftaya tığ gibisin :KK70::KK70:

Cnm hurma yogurtta kg vermen nasildi kabizlik durumu varsa sp yapma bilemedim sonucta 1 gun yapacaksin
Bir de kizlar bugun yarin mumkunse karnibahar lahana kuru fasulye tarzi siskinlik yapan seyler yemeyin cuma gun yiyebilirsiniz
hurma yoğurt detoksuyla güzel ödem atıyorum ama sp evet çok kabız yapıyor. zaten normalde hergün çıkan ben dukana başladığımdan beri 4 günde bir falan çıkıyorum. o zaman ben yarın içn hurma ve yoğurt yapayım. şimdi ben 13 gündür elma ve portakal dışında şekerli hiçbirşey yemediğim için hurma korkuttu biraz :KK17:

Günaydınlar.
selam canım hoşgeldin. ben ebru 32 yaşında muhasebeciyim.1 oğlum var 7 yaşında. 160 boyunda şimdilik 57.7 kiloyum yani yakında mezun adayıyım. tanıştığımıza memnun oldum. bol eksili günler diliyorum.:KK19::KK36:

Back
X