Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anıttepe yürüyüş parkurunda dön babam dön :KK48:
Bir de uzun bir parkur, stadyum gibi. Ortam çok hoş, birçok kişi spor yapmaya, yürüyüşe geliyor, onları görünce motive oluyor insan. :spor::KK49:
Diyetisyenime giderken de hızlı yürüyordum. Bir ara kendimi postacılar gibi hissettim. Hızlı adımla Ankara'da turlarken. Hatırlar mısınız Kemal Sunal'ın bir filmi vardı, postacılar arası hızlı yürüyüş yarışı düzenleniyordu. :spor:
Oraya hiç gitmedim ama güzel bir ortam olmasına sevindim
Zaten tempolu yürümek lazım diyorlar ya kalori harcamak icin. Sen de tüm kalorilerini atmıssın :KK48:

Günaydın kızlar :) gece 01:00 de uyuyup sabah 6:00 da kalkmak işkence gerçekten :110:
Günaydınlar.
Arkadaşımız wendy wendy nun davetiyle geldim. Çok teşekkür ederim.
Adım zeynep 38 yaşında öğretmenim.
170 cm ve 92 kg mım. İnşallah sizinle 70 kg olacağım.
Kilo geçmişime gelirsek hep balık etli bir hatundum. Ama 2. Doğumdan sonra hep aldım. 2. Doğum defiysem aslında doğuralı 4.5 yıl oldu. Ama benim kilolar mehter tskımı gibi 2 gelip 1 gitti. Sonuç koca bir 92 kg. İnşallah sizinle vereceğim bu killları

Günaydın Canım, hoşgeldin benim adım Aysel. Dün katıldım bende gruba. Kilo ve boyumuz bir birine çok yakın :) Bende 1.72 boy 90 kg. 21 aylık bir kızım var 33 yaşındayım. Mali müşavirim. Grup gerçekten çok güzel aradığımız motivasyon fazlasıyla var. Umarım bizde mutlu bir şekilde mezun oluruz :)

13c022e0cce6bb8b20f78a589e8eac3d.jpg

Ay sorma, birlikte yürüyüş yaptığım arkadaşım benim spor koçum, onun sayesinde 2 gündür Anıttepe'deki yürüyüş parkurunda tempolu yürüyoruz. Dün bir de Emek'e kadar diyetisyenime yürüdüm. Akşam da yürüyüş yaptım.
Arkadaşımla akşam da haberleştik yaptığımız spor konusunda.
Bugün adımsayımızı 20000 yapmadan bırakmayalım dedik. 23030'i bulmuşum.:spor:
Teşekkür ederim canım.:KK200: Sağolasın.:KK19:

maşallah sana.

Sabah: kahvaltıda 5 zeytin, lor peyniri (2 dilim peynir tutarında) ve 1 tan buğday grissini yedim. (Diyetisyenim kahvaltımda peynirimi 2 porsiyon yaptı. Önceden 1 porsiyondu. Haşlanmış yumurta yiyecek olursam, peyniri 1 porsiyon yiyeceğim.)
Ara Öğün: 1 ayva, 10 çiğ badem, 1 fincan Türk kahvesi
Öğle: 120 gr hindi füme, 1 roll tam buğday ekmeği
Ara Öğün: 1 fincan yeşil çay, 1 fincan mistik çay
Akşam: 1 kase kereviz çorbası, haşlanmış karnabahar, 1 kase light yoğurt
Ara Öğün: 3 yemek kaşığı light yoğurt, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, sonra 1 fincan Türk kahvesi

* Spor: Yakın arkadaşımla Anıttepe'deki yürüyüş parkurunda 1 saat yürüyüp, günlük adım sayımızı 10000 adım yürüyüşe tamamlayacağız.

İşlerinizde kolay gelsin. Sevgiler hepinize.:KK200:

Çok harika bir menü.
Afiyet olsun

Günaydın hanımlar
Güzel bir gün olsun hepimize :KK200:

Hoşgeldin canım, wendigo tanıtmış ben kaptan yardımcısıyım
Kuralları kabul ettiğini yazmış mıydın ya da ben mi göremedim
28 yaşındayım ben de, 9 aylık 1 oğlum var.
İnsallah en kısa sürede hedefine ulaşacaksın :)

Maşallah tüm Ankara'yı dolaşmıssın herhalde Güldencim :-)

Hoşbulduk canım.
Kuralları okudum.
İnşallah hedef uzak ama bu azimle gideceğim bu sefer.

canım benim öyle verebileceğim çok tiyom yok burayada 62 kiloyla başladım zaten hedefim 55 olmaktı.:KK28: ama ben şımarıklık edip 1 kaç ay bi ileri bi geri yaptım :KK22:yoksa çoktan mezun olmam gerekirdi. sonra sağolsun arkadaşlar bana bi ayar verdiler:sinirli::sinirli::sinirli: bende son 13 gündür sıfır kaçamaksız gidiyorum ve kaç aydır veremediğim kiloyu 13 günde verdim. :KK70:tek tüyom kaçamak hiç yapma her kaçamak minikte olsa bizi başa atıyor. birde spor okadar. başarılar canım:KK19::KK36:

Ama bak ne güzel tüyo verdin kaçamak olursa geri giderim.
Artık iki kere dikkat edeceğim kaçamağa.

Günaydın kızlar :) gece 01:00 de uyuyup sabah 6:00 da kalkmak işkence gerçekten :110:

Günaydın Canım, hoşgeldin benim adım Aysel. Dün katıldım bende gruba. Kilo ve boyumuz bir birine çok yakın :) Bende 1.72 boy 90 kg. 21 aylık bir kızım var 33 yaşındayım. Mali müşavirim. Grup gerçekten çok güzel aradığımız motivasyon fazlasıyla var. Umarım bizde mutlu bir şekilde mezun oluruz :)

Sen de hoşgeldin.
Hep beraber verelim canım kiloları.
Mutlu bir yaz geçirelim.
Hadi bakalım o zaman rekabete başlayalım.

Günaydınlar.
Arkadaşımız wendy wendy nun davetiyle geldim. Çok teşekkür ederim.
Adım zeynep 38 yaşında öğretmenim.
170 cm ve 92 kg mım. İnşallah sizinle 70 kg olacağım.
Kilo geçmişime gelirsek hep balık etli bir hatundum. Ama 2. Doğumdan sonra hep aldım. 2. Doğum defiysem aslında doğuralı 4.5 yıl oldu. Ama benim kilolar mehter tskımı gibi 2 gelip 1 gitti. Sonuç koca bir 92 kg. İnşallah sizinle vereceğim bu killları
Canim hosgeldinn hepimizin derdi zayiflamak cok iyi anlasicaz :KK19:
canım benim öyle verebileceğim çok tiyom yok burayada 62 kiloyla başladım zaten hedefim 55 olmaktı.:KK28: ama ben şımarıklık edip 1 kaç ay bi ileri bi geri yaptım :KK22:yoksa çoktan mezun olmam gerekirdi. sonra sağolsun arkadaşlar bana bi ayar verdiler:sinirli::sinirli::sinirli: bende son 13 gündür sıfır kaçamaksız gidiyorum ve kaç aydır veremediğim kiloyu 13 günde verdim. :KK70:tek tüyom kaçamak hiç yapma her kaçamak minikte olsa bizi başa atıyor. birde spor okadar. başarılar canım:KK19::KK36:
Kacamaksiz gun saymakkk bayildim ya bende yapcam:süslü:
Kahve :kahve:yaptım içen koşsun:KK55:
Geldii:rapci:mm. Nerde kacaksin sen gececii. fancynancy fancynancy nerdee geceleri beni yalniz birakiyosunuz:KK67:

Geldii:rapci:mm. Nerde kacaksin sen gececii. fancynancy fancynancy nerdee geceleri beni yalniz birakiyosunuz:KK67:
Eşimin halası ile kızı geldi Cunda adasından 3 gün yatılı kaldılar giremedim neyse gittiler :KK48:

başlayalım şekerim:KK19:
bugün ve yarın için seninle düelloya varım:cool:
sonraki günler için bakarız:KK5:
moniciiim 2 gunle olmazz birakirsan kaybetmis olacaksinn en cok sayiya kim ulasacak diye bakicaz:duduk: sen gel soyle 2li rakamlara hatta belki 3lu rakamlara ulasalim:KK8:
Ben ben her zaman :halay:
Pes etmiceksin diiig mii hedefimiz 3lu rakamlarr:KK73:

Kahve :kahve:yaptım içen koşsun:KK55:

Ben de şimdi okula geldim.
Erken gelmişim kahvr yaptım içiyorum.
Hepimize afiyet olsun. Metabolizmayı çalıştırsın. Gitsin yağlar.

Hoşbulduk canım.
Birbirimize destrkle verecrğiz inşsllah.

Kacamaksiz gun duellosu baslatiyorummm kim benle 1. Gunden baslamak isterr?
Kacamaklar: her turlu abur cubur, seker, cikolata, cips, tatli.:KK28:

Ben varım.
Sabahtan beri sıfır kaçamak.
Ama öğleden sonra araöğün galete yiyeceğim. O kaçamak sayılmaz herhalde.

başlayalım şekerim:KK19:
bugün ve yarın için seninle düelloya varım:cool:
sonraki günler için bakarız:KK5:

Ben de dizinle düelleya varım.

Hoşbulduk canım.

Ben varım.

Canim galeta sayilmaz bence ye gitsin:KK54:

Eki Görüntüle 2107615
Tavuk gögsü,kereviz kökü,marul,tere ve yogurttan olusan salata..
1 tane kücük kornişon da koydum..
Hem saglıklı hem de doyurucu..
Afiyet olsun şekerim
Bende varım :) kaç gün yapıcaz?
Sınırsız:KK48:
moniciiim 2 gunle olmazz birakirsan kaybetmis olacaksinn en cok sayiya kim ulasacak diye bakicaz:duduk: sen gel soyle 2li rakamlara hatta belki 3lu rakamlara ulasalim:KK8:

Pes etmiceksin diiig mii hedefimiz 3lu rakamlarr:KK73:
Yok kız pes etmek yok:rapci:

Hoşbulduk canım.

Ben varım.

Oh sana da afiyet olsun bol bol metodu calistirsin

Back
X