- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.481
hiiimm sanki birisi bi kere paylasmisti bu listeyi bizim adimizda yaziyordu. Ama bizi kim ekliyorSpor listesi kızlar. Excel tablo
Aferin çekirge
zübde atistirmalik ne canim yaaKızlar bugünkü menüyü paylaşayım
Kahvaltı
1/2 avokado limonlu 2 yumurta
Ara zübde alıştırmalık
Öğlen
Yeşil salata tavuk sote
Ara
200ml süt 3gun kurusu 2 ceviz ici
Akşam
Vicdan çorbası sınırsız
2.8lt su
1yesil çay
1 sade kahve
Spor 15sk yürüyüş
Akşama da yapari m biseyler
ozlemcim menulerin gözümden kacmiyor cok saglam detoksta gibisinMenüm;
07:30
2 h.yumurta
1 dilim tb ekmegi
13:00
Tavuklu,kerevizli,yogurtlu salata
Bol tere
17:30
2 yulafli kuru meyveli kurabiye (unsuz)
150 ml süt
2,5 L su
1 yesil cay
3 t.kahvesi
Spor;
11000 adım
Aksam eliptik yaparim.
Yarın ilk gün olarak başlayalımAhaa disli bir rakippBen varken listede birinci olman imkansiz ama gorcez bakalim
Tamam 1.tur diyelim 15 gunİsteyen devam eder istemeyen birakir
2li 3lu rakamlar derken ben 10.gunu ve 100.gunu kast etmistim
Anıttepe yürüyüş parkurunda dön babam dön
Bir de uzun bir parkur, stadyum gibi. Ortam çok hoş, birçok kişi spor yapmaya, yürüyüşe geliyor, onları görünce motive oluyor insan.
Diyetisyenime giderken de hızlı yürüyordum. Bir ara kendimi postacılar gibi hissettim. Hızlı adımla Ankara'da turlarken. Hatırlar mısınız Kemal Sunal'ın bir filmi vardı, postacılar arası hızlı yürüyüş yarışı düzenleniyordu.
Gulden cim anitteper parkuru cok yakin bana haftaya baslayacagim ise beraberde yuruyebilirizTeşekkür ederim canım. Bugün yürüyüş arkadaşımın önerisiyle biraz yürüyüp biraz koştuk yürüyüşümüzün bir kısmında.
nilsub bu tip egzersizin "interval" olduğunu söyledi. Arkadaşlarımızla bilgi paylaşımı sayesinde birçok yeni bilgi öğreniyoruz, ne güzel.
Anıttepe yürüyüş parkurunda müzik de oluyormuş; ama öğlearalarında yok sanırım. Belki haftasonları oluyordur. Şenlikli olması da güzel. Her yaştan kişi spor yapmaya gelmiş, insanın daha çok spor yapası geliyor.
Oo monim helal sanaBugünkü yürüyüşüme eşim eşlik etti,yürüyüş sonrası avm ye gittik eşim yemek yedi bende karşısında kuru kayısı yedimçok ısrar etsede bir lokma bile almadım eve gelince uslu uslu karnabahar yedim
Mutluyummmm
Sen bize uymuyormuydun kiz bulgurda nerden ciktiBuda benim menüm
Kahvaltı Dukan krep peynir domates salatalık
Öğlen 1 bardak süt ( tarçın, zerdeçal, zencefil) 1 muz
Akşam 2 yk kaşık sebzeli bulgur pilavı 4 YK et sote cacık 4-5 acı biber turşusu
Şu 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Made in Dilara Kocak &medusa ortak yapimihiiimm sanki birisi bi kere paylasmisti bu listeyi bizim adimizda yaziyordu. Ama bizi kim ekliyor
zübde atistirmalik ne canim yaa
ozlemcim menulerin gözümden kacmiyor cok saglam detoksta gibisin
Ara da ozume dönmem lazımSen bize uymuyormuydun kiz bulgurda nerden cikti
Dukan degil Dilara degil bu olsa olsa Nilsub Nilsub
Canım bence daha doyurucu şeyler yemelisin. Örneğin kahvaltıda yumurta, yeşillik vs. Akşam ve öğleyin de sebze yemeği, et/tavuk gibi protein ağırlıklı şeyler yersen acıkmazsın. Örneğin şu menüde akşam sadece karbonhidrat olmuş.Menüm gelsin.
Sabah 8.30
1 kk kaşar az yağlı
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 12.30
3 közlenmiş biber
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
1 salatalık
Ara 16.00
20 - 25 tane fındık
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Gün içinde 3 şekersiz kahve
2 litre su
30 dk spor
Aksamda kabak corbasi vardi ama aclik yoktu canimda istemedi..hiiimm sanki birisi bi kere paylasmisti bu listeyi bizim adimizda yaziyordu. Ama bizi kim ekliyor
zübde atistirmalik ne canim yaa
ozlemcim menulerin gözümden kacmiyor cok saglam detoksta gibisin
Bende varımm..
Boyle bir taktiginiz var ve paylasmiyorsunuzz haaaSizi anca suratiniza canta paklarr alin bakalim alin alinn
Zaradan L beden suet taytim var cok begeniyorum biraz bolardi hemen M ini alip denemeye basliyimm
Bugünkü yürüyüşüme eşim eşlik etti,yürüyüş sonrası avm ye gittik eşim yemek yedi bende karşısında kuru kayısı yedimçok ısrar etsede bir lokma bile almadım eve gelince uslu uslu karnabahar yedim
Mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?