- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.521
10 saatte 10 yas gencles diye bir videosu vardi bayagi eski 80lerden kalma. Ben nerdeyse 10 sene once indirmistim bir yerlerden
bende istiyorum onu yaa? nette bulamadım, hepimize flasha atıp kargola hadi :)
İste en guzeli uzun zsman gormedigin birine rastlamakSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde şükür güne dinç ve erkenden uyandımkahvemi yapıp kendimi buraya attım
Yine yoğun bir gün beni bekliyor
Görümcemin görümcesinde bebek mevlüdü var öğlendeEşimin halasıyla belli bir yerde buluşup birlikte gideceğiz ( onlar yeni taşındığı evi bilmiyor ) Kuran okunduyktan sonra hemen çıkıp küçük kuzuyu Annemden almaya gideceğim sonrada direk havuza koşturacağız
Bir ara gitmesem mi diye düşündüm ama ayıp olur çünkü Görümcemin KVsi ve Görümcesi benim her şeyime gelirler sağ olsunlar
Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu
Geçen sene ben elde kurdele nakışı kursuna gitmiştimbu sene daha yoğun olurum diye yazılmadım yeni döneme ama kız kardeşim devam etti aynı kadroyla Tabi her fırsatta benim muhabbetim geçiyormuş ve daha o zamanlar kursun son bir kaç ayında diyetisyene başladığımı biliyorlardı ama bir türlü görüşmek nasip olmamıştı
Dün tam Pazardan dönerken kurstan bir ablayla karşılaştık ve hatun beni görünce resmen böyle oldu
Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size
Baya sohbet ettik ve inanılmaz fark var valla helal olsun sana dedi
Kız kardeşide ( ki o bile benden baya büyük ) o dönem başka bir diyetisyene başlamıştı ama vazgeçmişo dayanamıyor çok seviyor yemek yemeyi dedi dedim Ablacığım inan bende aynıydım ama cidden motivasyon çok önemli
Bakalım onada dedim daha dün kızkardeşime pazartesi kursa gidince tembihle sonraki hafta geliceğim öğlen yemeğimizi birlikte yiyelim siz kursta yemek molası verdiğinizde dedimhani tam kadro bir arada olsun diye bir hafta önceden tembihledim kızkardeşimede dedim çok sevindi
Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak
Gerçi kurs hocasıyla çok frekansımız uyuşmamıştıdaha doğrusu hatunu diğerleri gibi pohpohlamadığım için çok fazla benle ilgilenme gereği duymuyordu ama ben nasılsa her işimi kendim gördüğümden pekte tınlamamıştım
Kuzummm bizim bu sefer destek ekibimiz şahaneeeee biz şahaneyiz zaten o direnç de kırılacak canı gönülden inanıyorum buna
O direnç kırıldıktan sonra ( ki aynısı malum bende de var bu ara) ikimizde bir 10 kiloyu daha patır patır vereceğiz Biliyorsun her 10 kiloda bir böyle bir direnişle karşı karşıya kalıyoruz ama bizi hiç bir şey yıkamaz
Canım suyunu yeterli içiyorsun zaten istersen biraz yeşil çayı çoğaltDiyetisyenimiz genelde rakama takılma arada rakam oynamasada yağdan gitmesi önemli diyor her zaman belki seninde yağdan gidiyordur pes etmek yok aynen devam harikasın
Şu intikam olayını bende bir inceliyeyim küçük kuzuyu okula gönderdikten hemen sonra
Yaaaaaaaaa banane bende istiyorummmmmmm
Fahri üye olarak beni kabul edermisiniz
Allah korusun canım
Rabbim bir daha asla o kilolara dönmeyi nasip etmesin kimseye ....Aminnnnn
O zamanlar tek devam ediyorduk bıkkınlık geliyordu ama artık her an imdadımıza yetişecek profesyonel bir ekip var be güzelimcepten bile ulaşabiliyoruz eee daha ne olsun üstelik hedefe ulaştıktan sonra koruma daha önemli yoksa Sibel niye her danışanına hedefe ulaştıktan sonra 6 ay koruma uygulasın dimi ama
Bizde o günleri göreceğiz Allahın izniyle
Helallllllllllllllllll
Eveet merhaba 1.gunnGünaydın kızlar hayırlı sabahlar kaçamaksız 15 gün başladı unutmayın
Ozlemcim senin her mesajini gordugumde kalkip spor yapasim geliyor nasil ozdeslestirdiysemGünaydın kızlar..
Yarın Cuma tartı günümüz.. Lütfen bugun daha cok dikkat edelim..
Az kalorili,bol hareketli,mutlu ve saglıklı bir gün olur insallah..
Flash degil ama baska bir caresini buluyum, o is bendebende istiyorum onu yaa? nette bulamadım, hepimize flasha atıp kargola hadi :)
Flash degil ama baska bir caresini buluyum, o is bende
evet canım ya çok mutsuzdumYaaa kiyamamm cok canin sıkılmıstırrBende dogumdan 10gun sonra 67 olmusum ama emzirme askina yediklerimle 25gunde 74 ustunden 9 ay gecti hala 67yi goremedim
Bu sefer izin vermeyiz yapisiriz yakanaa tersine degil mersinee hep birlikte insaallahh
canım ya ne güzel ,kadın nasıl şaşırmıştırSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu
Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size
Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak
Kuzummm bizim bu sefer destek ekibimiz şahaneeeee biz şahaneyiz zaten o direnç de kırılacak canı gönülden inanıyorum buna
O direnç kırıldıktan sonra ( ki aynısı malum bende de var bu ara) ikimizde bir 10 kiloyu daha patır patır vereceğiz Biliyorsun her 10 kiloda bir böyle bir direnişle karşı karşıya kalıyoruz ama bizi hiç bir şey yıkamaz
Yaaaaaaaaa banane bende istiyorummmmmmm
Fahri üye olarak beni kabul edermisiniz
Allah korusun canım
Rabbim bir daha asla o kilolara dönmeyi nasip etmesin kimseye ....Aminnnnn
O zamanlar tek devam ediyorduk bıkkınlık geliyordu ama artık her an imdadımıza yetişecek profesyonel bir ekip var be güzelimcepten bile ulaşabiliyoruz eee daha ne olsun üstelik hedefe ulaştıktan sonra koruma daha önemli yoksa Sibel niye her danışanına hedefe ulaştıktan sonra 6 ay koruma uygulasın dimi ama
Bizde o günleri göreceğiz Allahın izniyle
Helallllllllllllllllll
teşekkürler canımcımkutluyorum kizlar sizi boyle bir yarışma yaptiginiz içinhep destek tam destek arkanizdayim
Videonun tam adını yazmıyorum malum sebeplerden.
Çıkan wetransfer sitesinde kullanım şartlarını kabul ediyorum a tıklayın. Sonra indir butonu görünüyor. Burdan buyuruuunn:
Calla
https://we.tl/91fXtSlNM0
ay bende bi 10 gün kadar yaptım bıraktım tekrar başlasam çok iyi olacakBen callanetics yaptimm kendimi cok iyi hissediyorum su an
günaydınnnnnGünaydınlarrrr.
Herkeze musmutlu bol eksili bir gün.
Baska ne istiyosun ortimkızz başka ne var elinde? hemen yolla bak iş yerinden engellemeden indiriliyo :)
Bende yok ki sana gonderiyimgben beni duysanaaaaaa, eliptiği de sıkıştır yolla bana burdan :)
listemiz bu şekilde,katılmak isteyen olursa beni etiketlesin
toplight kaptanımız da uygun görürse başlıyoruz
Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar
gben
moni
nilsub
whitedaisy84
Z Zynpelf38
0zlem
ve fahri üye
oynakbasi34
1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma
kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.
ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk
Baglantilarim varanam hatun bildiğin 1 saatlik video attı, hemde orjinal ablayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?