Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anam yazdıklarını okurken çok yoruluyorum sanki benim ordan oraya koşturan maşallah enerjin daim olsun bu tempoya tüm kilolar gitsin inşallah

Genelde beni bilen arkadaşlarım hep derler senin kadar koştursak kesin baygın düşeriz diye gerçi şu an hakikaten uzansam kesin uyurum ama direniyorum
Kendime yeşil çay yaptım bari kendime geleyim diye
Artık akşam yemeğine kadar sırf çay kahve ve su ödem oluşmasın diye

Bazen çok söyleniyorum 24 saat bana yetmiyor diye ama bir yandan da seviyorum iki gün dışarı çıkmazsam ( ki çok çok nadiren olur ) oturup bunalıma girip ağlarım zaten evde hapis hayatı yaşıyorum falan diye Çocuklar olmasa kesin sadece yatmaya gireriz karı koca

Bende 3 - 4 ay evvel kendime biri 42 beden biride 40 beden şu dikişli tayt pantalonlardan almıştım Tayt dediğime bakma çok esneme yapmayanlardan 42 beden olan kırmızı 40 beden olan da mor İkiside gram olmuyordu hatta 42 beden olan dizlerimde kalıyordu ama eşim çok uygundu al nasılsa veriyorsun demişti ve şu anda 42 beden olan rahat oluyor Hatta birde uzun hırkam var aynı kırmızı tonda içine beyaz yada siyah gömlekle süper oluyor
Bu haftasonu değil de bir sonraki cumartesi görümcemde mevlüt var oraya giyeceğim inşallahhhhhhhhhhh

Oleyy sayimiz artiyor

tabloya ekliyorsanız sıkıntı yok beni etiketlemene gerek yok bebeğim

Afiyet olsunn cok guzel gorunuyorr

Nereye kadar gidersee bakalim kim birinci olcakk

Hadi bakalım.
Hırslıyımdır ama bunu deneyerek göreceģim.

Canim galeta sayilmaz bence ye gitsin

Bence de.
Ara öğün sonuçta.

Menü paylaşacağım.
Benim spor şansım sadece akşamları mümkün.
Gece yapacağım sporumu.
Bantta yürüyüş.

Ne kadar güzel anlatmışsın herşeyi.
Bana büyük örneksin.
Senin sıkı takipçin olacağım.
Çok güzel kilo vermişsi .
Tebrikler.

Evet. Arkadaşım da öyle dedi.
Sağolsun benim kilo vermemde ve spora başlamamda çok etkisi oldu. Gerçek bir dost.

Bence de bu zamanda böğle dosta can kurban.

Benim dolapta 38 bedenden 48 bedene kadar kıyafet var.
Ben de bir küçük bedenleri çıkarsyım iyi fikir.

Süpersin canım.
48 den 40 a yolculuk olmuş.
Harika bir değişim.
İnşallah benim de böğle güzel anılarım olur.

canım sabahları benim yaptığım leslie programıda öyle her 15 dakikanın sonunda 2-3 dakika koşturuyor seni

Sanırım son günlerdekileri eklemeyi unuttum. Ekleyeyim hemen canım.

Ne tablosu kızlar geniş benide ekleyin eksik kalmayayim
evet kızlar yaaa ne listesi bende bilmiyorum. benide ekleyiverin

Afiyet olsun şekerim

Sınırsız

Yok kız pes etmek yok

Oh sana da afiyet olsun bol bol metodu calistirsin
Ahaa disli bir rakipp Ben varken listede birinci olman imkansiz ama gorcez bakalim
Senin olmana gerek yok zatenn istedin mi şıpp çöp kadin oluyosun incecik
Bize 2 hafta fark atmis olucaksin resmenn insaallah senin kadar azimli devam ederiz
Tamam 1.tur diyelim 15 gun İsteyen devam eder istemeyen birakir
2li 3lu rakamlar derken ben 10.gunu ve 100.gunu kast etmistim
Aslında soran olursa bilmem kendi kendine gitti özel bir şey yapmadım demek istiyorum

İçtim ama bir daha içeriz gel
Bende o cumleyi kullanabilir miyim Bir gun bi uyandim sabah aaaa ben sok kilolar yok gittigini fark etmedim bile
Ya maasallah cok azimlisinn adim sayilarina hasta oldum

Boyle bir taktiginiz var ve paylasmiyorsunuzz haaa Sizi anca suratiniza canta paklarr alin bakalim alin alinn
Zaradan L beden suet taytim var cok begeniyorum biraz bolardi hemen M ini alip denemeye basliyimm
2-3 hafta müsaade istedim kaptanımızdan zaten listede de değilim şimdilik.
Napcaz iki uc haftaa sensizz olmazz yaz yine dee Az kaldi listeye girmenee yaza fikir fikir hatunlar olcaz
Canim buyuk olanlari da ver gitsin insaallah bi daha hic giymezsin

Olursunuz canım merak etm her kaçamak yapacağın zaman şimdi bunu yesem nolcakki bi anlık haz gelip gidicek sen tekrar başa dönüceksin hep bunu düşün.
ben hergün tartıldığımda bi sonraki güne endeksleniyorum ve bu yüzden çok dikkat ediyorum. patronumda 13. gündür kaçamak yapmadığımı duyunca ooooo sen kafada bitirmişsin olayı dedi.

Süpersin canım :)

Olacak inşALLAH. Burada yeni takım arakadaslarimiza anlatım moral ve motivasyon sağlayacağız

Aferin çekirge

servey ciğim geçende bi şey anlatmıştı. Mağazaya giriyorum direkt L deniyorum deneye deneye S alıp çıkıyorum. Bende geçende bir bluz beğendim internette. L neden aldım. Eve geldim çok büyük oldu. Birde bol kalıp salaş bişeydi iyice emanet durdu üstümde
1 değil 2 beden küçük almak lazım. 1 beden çabuk gelip geçiyor

Kızlar bugünkü menüyü paylaşayım
Kahvaltı
1/2 avokado limonlu 2 yumurta
Ara zübde alıştırmalık
Öğlen
Yeşil salata tavuk sote
Ara
200ml süt 3gun kurusu 2 ceviz ici
Akşam
Vicdan çorbası sınırsız
2.8lt su
1yesil çay
1 sade kahve
Spor 15sk yürüyüş
Akşama da yapari m biseyler

Bu sefer büyük olanları vereceğim zaten.
Hiç birini tutmayacağım evde.

Vicdan çorbası ne kız.
Ama menü harika.
Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…