Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

idolumuzsunn
havasini atti hatunn
Ben once 1 beden kucugu aliyim sonra onu 2 beden kucuk yaparizz heyecanlandim

moni cim whitedaisy84 ve Z Zynpelf38 katilacaklar yazmislardi. Ben bugunden basladim sizden 1 gun fazlam var haberiniz olsun

Bende seni kutluyorum banuşumbu sefer olacak başarıcaz inşallah
Ayy inşallahhhkorumaya geçtiğimiz günleri rabbim bize göstersin
Çok sıkıldım aylardır ,emeklerim boşa gidiyor al ver al ver
Bir dur demek gerekiyor artık,80,4 ü görüp 79 u bir türlü görememek

Ya bende cok mutsuzum haftasonu bi gece kestane yedim hersey mahvoldu hastaligima ragmen almamisken simdi cuma arti gelcem sanirim pztsi 69.6ydim dun 68.8 sanmiyorum cumaya 68in altina inecegimi
Fikri olan soylesin
Bugunku menum:
Sabah: peynirli dukan krep
Aksam: 2 tavuk but, 3 tbe
Aralar: 1 kase yulafli yogurt, 1 muz, 2 ceviz

Su 3lt dolmak uzere. Spor 45dk yuruyus

Bınu ben önceki senelerde yaşadım.103 den 85 e inmiştim,sonrasında 112,4 gördümtekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,Allah korusun
Yaaa kiyamamm cok canin sıkılmıstırr Bende dogumdan 10gun sonra 67 olmusum ama emzirme askina yediklerimle 25gunde 74 ustunden 9 ay gecti hala 67yi goremedim
Bu sefer izin vermeyiz yapisiriz yakanaa tersine degil mersinee hep birlikte insaallahh

yasıma göre metabolizmam çok yavaş çalışıyor o yüzden biraz zor gidiyorlar canım

Ben de uyumadan bugün yediklerimi yazayım :)

Sabah 1 yumurta, 5 zeytin, yeşillik, peynir, 2 dilim ekmek

Ara öğün T. Kahvesi, 1 yk blueberry

Öğlen ton balıklı salata

Ara öğün peynirli tost, ayran

Akşam brüksel lahanası, yoğurt

Ara öğün kefir, bir portakal

2,5 litre su

Bugün dışardaydım bir hayli yol yürüdüm spor yapmaya fırsatım olmadı o da spor sayılır ama demi :) aslında kızım uyusa bu saatte de yapıcam ama hala tüm yaramazlığıyla ayakta

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde şükür güne dinç ve erkenden uyandım kahvemi yapıp kendimi buraya attım
Yine yoğun bir gün beni bekliyor
Görümcemin görümcesinde bebek mevlüdü var öğlende Eşimin halasıyla belli bir yerde buluşup birlikte gideceğiz ( onlar yeni taşındığı evi bilmiyor ) Kuran okunduyktan sonra hemen çıkıp küçük kuzuyu Annemden almaya gideceğim sonrada direk havuza koşturacağız
Bir ara gitmesem mi diye düşündüm ama ayıp olur çünkü Görümcemin KVsi ve Görümcesi benim her şeyime gelirler sağ olsunlar

Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu
Geçen sene ben elde kurdele nakışı kursuna gitmiştim bu sene daha yoğun olurum diye yazılmadım yeni döneme ama kız kardeşim devam etti aynı kadroyla Tabi her fırsatta benim muhabbetim geçiyormuş ve daha o zamanlar kursun son bir kaç ayında diyetisyene başladığımı biliyorlardı ama bir türlü görüşmek nasip olmamıştı
Dün tam Pazardan dönerken kurstan bir ablayla karşılaştık ve hatun beni görünce resmen böyle oldu
Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size
Baya sohbet ettik ve inanılmaz fark var valla helal olsun sana dedi
Kız kardeşide ( ki o bile benden baya büyük ) o dönem başka bir diyetisyene başlamıştı ama vazgeçmiş o dayanamıyor çok seviyor yemek yemeyi dedi dedim Ablacığım inan bende aynıydım ama cidden motivasyon çok önemli
Bakalım onada dedim daha dün kızkardeşime pazartesi kursa gidince tembihle sonraki hafta geliceğim öğlen yemeğimizi birlikte yiyelim siz kursta yemek molası verdiğinizde dedim hani tam kadro bir arada olsun diye bir hafta önceden tembihledim kızkardeşimede dedim çok sevindi
Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak

Gerçi kurs hocasıyla çok frekansımız uyuşmamıştı daha doğrusu hatunu diğerleri gibi pohpohlamadığım için çok fazla benle ilgilenme gereği duymuyordu ama ben nasılsa her işimi kendim gördüğümden pekte tınlamamıştım

Kuzummm bizim bu sefer destek ekibimiz şahane eeee biz şahaneyiz zaten o direnç de kırılacak canı gönülden inanıyorum buna
O direnç kırıldıktan sonra ( ki aynısı malum bende de var bu ara ) ikimizde bir 10 kiloyu daha patır patır vereceğiz Biliyorsun her 10 kiloda bir böyle bir direnişle karşı karşıya kalıyoruz ama bizi hiç bir şey yıkamaz

Canım suyunu yeterli içiyorsun zaten istersen biraz yeşil çayı çoğalt Diyetisyenimiz genelde rakama takılma arada rakam oynamasada yağdan gitmesi önemli diyor her zaman belki seninde yağdan gidiyordur pes etmek yok aynen devam harikasın

Takiliyorum tabii yarindan saycaz
Yalniz haberler iyi degil, biz versek de hormonlar geri aldiriyormus bu link oyle diyor

https://www.dunyahalleri.com/kilo-vermenin-intikamini-hormonlar-aliyor/

Şu intikam olayını bende bir inceliyeyim küçük kuzuyu okula gönderdikten hemen sonra

Yaaaaaaaaa banane bende istiyorummmmmmm
Fahri üye olarak beni kabul edermisiniz

Bınu ben önceki senelerde yaşadım.103 den 85 e inmiştim,sonrasında 112,4 gördümtekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,Allah korusun

Allah korusun canım
Rabbim bir daha asla o kilolara dönmeyi nasip etmesin kimseye ....Aminnnnn
O zamanlar tek devam ediyorduk bıkkınlık geliyordu ama artık her an imdadımıza yetişecek profesyonel bir ekip var be güzelim cepten bile ulaşabiliyoruz eee daha ne olsun üstelik hedefe ulaştıktan sonra koruma daha önemli yoksa Sibel niye her danışanına hedefe ulaştıktan sonra 6 ay koruma uygulasın dimi ama
Bizde o günleri göreceğiz Allahın izniyle
Ben callanetics yaptimm kendimi cok iyi hissediyorum su an

Helallllllllllllllllll

kutluyorum kizlar sizi boyle bir yarışma yaptiginiz için hep destek tam destek arkanizdayim

ve karbonhidrati mümkün oldugunca aksam tuketmemek gerekir hatta diyette minumum duzeyde tuketmek gerekir ben bunun farkini endimde cok iyi farkettim

15 gun sonra hedefimm 73.5.. Bakalım olacak mı?
hadi bakalim canim hayirlisi olsun insalah

benide öyle bi hafta sonu cilginligi mahvetmisti. Hep soyluyorum yaptığımız en ufak kacamak bizi basa atmaktan baska bir işe yaramıyor o yuzden sıfır kacamak

Canim aradaki tost gözüme batti sadece sanki olmasa daha iyimi olurdu. Bide meyveleri bence gündüz tuketin derim ben
Ben callanetics yaptimm kendimi cok iyi hissediyorum su an
spor gibisi varmi canim yaaa bütün derdi kederi sıkıntıyı alır kutlarım

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar kaçamaksız 15 gün başladı unutmayın
Günaydın canim hadi bakalim bol eksiler

Hepimize bol bol eksiler yarın sabaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…