- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.501
idolumuzsunnOlursunuz canım merak etm her kaçamak yapacağın zaman şimdi bunu yesem nolcakki bi anlık haz gelip gidicek sen tekrar başa dönüceksin hep bunu düşün.
ben hergün tartıldığımda bi sonraki güne endeksleniyorum ve bu yüzden çok dikkat ediyorum. patronumda 13. gündür kaçamak yapmadığımı duyuncaooooo sen kafada bitirmişsin olayı dedi.
havasini atti hatunn@servey ciğim geçende bi şey anlatmıştı. Mağazaya giriyorum direkt L deniyorum deneye deneye S alıp çıkıyorum. Bende geçende bir bluz beğendim internette. L neden aldım. Eve geldim çok büyük oldu. Birde bol kalıp salaş bişeydi iyice emanet durdu üstümde
1 değil 2 beden küçük almak lazım. 1 beden çabuk gelip geçiyor
Bende seni kutluyorum banuşumKız valla taktik olarak yapmadım eşim çok uygun görünce hadi al nasılsa veriyorsun diye tutturdu hatta inan zoraki aldım şimdi tabi iyiki diyorum
Hem motive oluyor insan hemde daha bir hoşuna gidiyor insanın renkli şeyleri sabırsızlıkla bekleyincehele en kilolu dönemimde Cem yılmaz gibi hep siyah yada koyu renklerde dolanıyordum
Seni ayakta alkışlıyorum Ayşemmmmmmmmmm
Helal valla yaaa maşallah süpersin
Bende biraz evvel eşim elindeki gofreti açamayınca bana uzattı bende elimle açamayınca dişimle açtım paketi ve direk ona geri uzattımkesin fazla almıştır ama inan ona bile bakmadım
Yaza şu hedeflerimize ulaşıp korumaya geçelim de Sibelle şöyle bir poz verip resim çekilelimöncesi sonrası için lazım sonuçta
Ya bende cok mutsuzum haftasonu bi gece kestane yedim hersey mahvoldu hastaligima ragmen almamisken simdi cuma arti gelcem sanirim pztsi 69.6ydim dun 68.8 sanmiyorum cumaya 68in altina inecegimiBende seni kutluyorum banuşumbu sefer olacak başarıcaz inşallah
Ayy inşallahhhkorumaya geçtiğimiz günleri rabbim bize göstersin
Çok sıkıldım aylardır ,emeklerim boşa gidiyor al ver al ver
Bir dur demek gerekiyor artık,80,4 ü görüp 79 u bir türlü görememek
İnşallah özlemcim15 gun sonra hedefimm 73.5.. Bakalım olacak mı?
Şekercim kızlara adil olmazidolumuzsunn
havasini atti hatunn
Ben once 1 beden kucugu aliyim sonra onu 2 beden kucuk yaparizz heyecanlandim
moni cim whitedaisy84 ve Z Zynpelf38 katilacaklar yazmislardi. Ben bugunden basladim sizden 1 gun fazlam var haberiniz olsun
Takiliyorum tabii yarindan saycaz
İnşallah özlemcim
Şekercim kızlara adil olmazyarın 1.günümüz.bende bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama onları sayamam
Bınu ben önceki senelerde yaşadım.103 den 85 e inmiştim,sonrasında 112,4 gördümTakiliyorum tabii yarindan saycaz
Yalniz haberler iyi degil, biz versek de hormonlar geri aldiriyormusbu link oyle diyor
https://www.dunyahalleri.com/kilo-vermenin-intikamini-hormonlar-aliyor/
Yaaa kiyamamm cok canin sıkılmıstırrBınu ben önceki senelerde yaşadım.103 den 85 e inmiştim,sonrasında 112,4 gördümtekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,Allah korusun
yasıma göre metabolizmam çok yavaş çalışıyor o yüzden biraz zor gidiyorlar canımMemnun oldum Büşra’cım. En kısa zamanda istediğimiz kiloda oluruz inşallah :) Senin yaşın küçük ve metabolizman şuan bize nazaran daha hızlıdır. Ve kilonda çok fazla değil. Yapabiliceğine inanıyorum canım
Hangi video dan yapıyorsun canım? Bende deneyeyim :) internette az önce biraz araştırdım kilo vermede baya etkiliymişBen callanetics yaptimm kendimi cok iyi hissediyorum su an
10 saatte 10 yas gencles diye bir videosu vardi bayagi eski 80lerden kalma. Ben nerdeyse 10 sene once indirmistim bir yerlerdenHangi video dan yapıyorsun canım? Bende deneyeyim :) internette az önce biraz araştırdım kilo vermede baya etkiliymiş
Bende seni kutluyorum banuşumbu sefer olacak başarıcaz inşallah
Ayy inşallahhhkorumaya geçtiğimiz günleri rabbim bize göstersin
Çok sıkıldım aylardır ,emeklerim boşa gidiyor al ver al ver
Bir dur demek gerekiyor artık,80,4 ü görüp 79 u bir türlü görememek
Ya bende cok mutsuzum haftasonu bi gece kestane yedim hersey mahvoldu hastaligima ragmen almamisken simdi cuma arti gelcem sanirim pztsi 69.6ydim dun 68.8 sanmiyorum cumaya 68in altina inecegimi
Fikri olan soylesin
Bugunku menum:
Sabah: peynirli dukan krep
Aksam: 2 tavuk but, 3 tbe
Aralar: 1 kase yulafli yogurt, 1 muz, 2 ceviz
Su 3lt dolmak uzere. Spor 45dk yuruyus
Takiliyorum tabii yarindan saycaz
Yalniz haberler iyi degil, biz versek de hormonlar geri aldiriyormusbu link oyle diyor
https://www.dunyahalleri.com/kilo-vermenin-intikamini-hormonlar-aliyor/
Bınu ben önceki senelerde yaşadım.103 den 85 e inmiştim,sonrasında 112,4 gördümtekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,Allah korusun
Ben callanetics yaptimm kendimi cok iyi hissediyorum su an
kutluyorum kizlar sizi boyle bir yarışma yaptiginiz için
ve karbonhidrati mümkün oldugunca aksam tuketmemek gerekir hatta diyette minumum duzeyde tuketmek gerekir ben bunun farkini endimde cok iyi farkettimCanım bence daha doyurucu şeyler yemelisin. Örneğin kahvaltıda yumurta, yeşillik vs. Akşam ve öğleyin de sebze yemeği, et/tavuk gibi protein ağırlıklı şeyler yersen acıkmazsın. Örneğin şu menüde akşam sadece karbonhidrat olmuş.
hadi bakalim canim hayirlisi olsun insalah15 gun sonra hedefimm 73.5.. Bakalım olacak mı?
benide öyle bi hafta sonu cilginligi mahvetmisti. Hep soyluyorum yaptığımız en ufak kacamak bizi basa atmaktan baska bir işe yaramıyor o yuzden sıfır kacamakYa bende cok mutsuzum haftasonu bi gece kestane yedim hersey mahvoldu hastaligima ragmen almamisken simdi cuma arti gelcem sanirim pztsi 69.6ydim dun 68.8 sanmiyorum cumaya 68in altina inecegimi
Fikri olan soylesin
Bugunku menum:
Sabah: peynirli dukan krep
Aksam: 2 tavuk but, 3 tbe
Aralar: 1 kase yulafli yogurt, 1 muz, 2 ceviz
Su 3lt dolmak uzere. Spor 45dk yuruyus
Canim aradaki tost gözüme batti sadece sanki olmasa daha iyimi olurdu. Bide meyveleri bence gündüz tuketin derim benBen de uyumadan bugün yediklerimi yazayım :)
Sabah 1 yumurta, 5 zeytin, yeşillik, peynir, 2 dilim ekmek
Ara öğün T. Kahvesi, 1 yk blueberry
Öğlen ton balıklı salata
Ara öğün peynirli tost, ayran
Akşam brüksel lahanası, yoğurt
Ara öğün kefir, bir portakal
2,5 litre su
Bugün dışardaydım bir hayli yol yürüdüm spor yapmaya fırsatım olmadıo da spor sayılır ama demi :) aslında kızım uyusa bu saatte de yapıcam ama hala tüm yaramazlığıyla ayakta
spor gibisi varmi canim yaaa bütün derdi kederi sıkıntıyı alır kutlarımBen callanetics yaptimm kendimi cok iyi hissediyorum su an
Günaydın canim hadi bakalim bol eksilerGünaydın kızlar hayırlı sabahlar kaçamaksız 15 gün başladı unutmayın
Hepimize bol bol eksiler yarın sabahakutluyorum kizlar sizi boyle bir yarışma yaptiginiz içinhep destek tam destek arkanizdayim
ve karbonhidrati mümkün oldugunca aksam tuketmemek gerekir hatta diyette minumum duzeyde tuketmek gerekir ben bunun farkini endimde cok iyi farkettim
hadi bakalim canim hayirlisi olsun insalah
benide öyle bi hafta sonu cilginligi mahvetmisti. Hep soyluyorum yaptığımız en ufak kacamak bizi basa atmaktan baska bir işe yaramıyor o yuzden sıfır kacamak
Canim aradaki tost gözüme batti sadece sanki olmasa daha iyimi olurdu. Bide meyveleri bence gündüz tuketin derim ben
spor gibisi varmi canim yaaa bütün derdi kederi sıkıntıyı alır kutlarım
Günaydın canim hadi bakalim bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?