Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar 50 dk yürüyüs yaptim..
Bana spor şahane diyene bak. Spor kraliçesi
Her gün menü paylaşıyoruz canım. Spor olmayınca olmuyor. Kolay adapte olacağını düşünüyorum
Bravo sana. Ne güzel vaktin var yürüyorsun. Ben koşturmaktan yürümeyi unuttum

Zaten ben bu kilo ile anca yuvarlaniyorum
Saçmalama. Gidecek o kilolar sülün gibi gezeceğiz ortalarda. Herkes nasıl bu kadar zayıfladın diye soracak. Bizde aylarca süründüğümüzü unutup. Önce gerçekten istemek ve karar vermek lazım yoksa olmuyor diye başlayacağız

Kahve yaptım içen koşsun
geç kalmadıysam ben alırım şekerim şimdi yemekten geldim

Canim hosgeldinn hepimizin derdi zayiflamak cok iyi anlasicaz

Kacamaksiz gun saymakkk bayildim ya bende yapcam

Geldiimm. Nerde kacaksin sen gececii. @fancynancy nerdee geceleri beni yalniz birakiyosunuz
bencede kendini çok sorumlu hissediyosun ve istesende yapamıyorsun. dukandayım şuan az önce yemekte kepek ekmeği bile yiyemedim. çünkü şuan oda kaçamak bana

Kacamaksiz gun duellosu baslatiyorummm kim benle 1. Gunden baslamak isterr?
Kacamaklar: her turlu abur cubur, seker, cikolata, cips, tatli.
hadi bakalım sonuna kadar destekçinizim benim 13 oldu gelin arkamdan mezuniyete kadar bende varım.

Biz de öğlearalarımızı değerlendiriyoruz bu 3 gündür. Diyetisyenime giderken izinli olduğumdan yürüyebildim. Yoksa çalışıyorum tüm gün. Akşam
Biz de arkadaşımla öğlearalarımızı değerlendiriyoruz bu 3 gündür. 1 saat öğlearamız. 50 dakika parkurda yürüyüp, 10 dakika da oradan işe yürümek tutuyor, toplam 1 saat. Yemeğimizi evden getiriyoruz. Yani bayağı kısıtlı zamanlarımızı değerlendirmeye çalışıyoruz biz de.
Diyetisyenime giderken izinli olduğumdan yürüyebildim. Yoksa çalışıyorum tüm gün. Akşam da ev işleri filan oluyor, çoğu zaman 22:30'da bitiyor. Dün öyle ekstradan bir denk geldi. Yemeğim vardı önceden yapılmış. Mesela iki gece evvel 01:00'de yattım ev işlerinden.
Benimle birlikte yürüyüşe gelen arkadaşım çok büyük fedakarlıklarla geliyor. İşyeri uzakta, metroyla geliyor öğlenleri, yürüyoruz. Onun da bir kızı var ve akşamları onunla ilgilenmesi, yemek yapması, oyun oynaması vs kısıtlı zamanı kalıyor. Ama maşallah çok gayretli, dün 21000 adım yaptı o da.

Son düzenleyen: Moderatör:
moniciiim 2 gunle olmazz birakirsan kaybetmis olacaksinn en cok sayiya kim ulasacak diye bakicaz sen gel soyle 2li rakamlara hatta belki 3lu rakamlara ulasalim

Pes etmiceksin diiig mii hedefimiz 3lu rakamlarr
mesajından öyle algılamıştım ondan şimdilik 2 gün dedim
2 li 3 lü rakamlar derken,20 gün 30 gün vs. gibi mi?
bir süre koymamız lazım diye düşünüyorum mesela 1.tur için 15 gün.15 günün kaçı kaçamaksız olacak gibi.sonra arttırırız ayağımız alışsın

Merhabalar canım
Hoş geldin
Benim adım Gülden. 42 yaşındayım. Boyum 1,69 cm, kilom 89,5 kg
15 Mayıs 2017'de 110 kg iken diyete, yürüyüşe başladım. 8 ayda 20,5 kg verdim.
Senin boyun daha uzun maşallah. İdeal kilon herhalde 70 filandır. Benim hedefim 67 kg olabilmek.
İnsülin direncim vardı eskiden. Şimdi kan değerlerim normale dönünce insülin direncim kalmamış. Daha rahat kilo verebilirmişim. Haşimato hipotiroidi var. O biraz metabolizmamın yavaş olmasına neden oluyor.
Seninle kilomuz çok yakın sanırım. Benim de hedefim 70 kg'u görebilmek ve sonra 67 kg'a ulaşabilmek. Birbirimize destek olabilir, bilgi paylaşımında bulunabiliriz.
Diyetisyen kontrolündenyim 15 Mayıs 2017 tarihinden beri. 15 günde bir menü değişimim oluyor genelde. Veya güzel kilo verdiğim zamanlar 1 ay aynı menüyü uyguluyorum.
Sevgiler.

Aslında soran olursa bilmem kendi kendine gitti özel bir şey yapmadım demek istiyorum
İçtim ama bir daha içeriz gel

Oraya hiç gitmedim ama güzel bir ortam olmasına sevindim
Zaten tempolu yürümek lazım diyorlar ya kalori harcamak icin. Sen de tüm kalorilerini atmıssın
Bugün parkurun birazında koştuk, birazında yürüdük. Bu daha çok kalori yaktırıyormuş.
50 dakika parkurda yürüdük, 10 dakika da benim işyerine gidip gelmem desek 1 saat yürümüş olduk. 10199 adım oldu çok şükür.

Anam yazdıklarını okurken çok yoruluyorum sanki benim ordan oraya koşturan maşallah enerjin daim olsun bu tempoya tüm kilolar gitsin inşallah

Zaten ben bu kilo ile anca yuvarlaniyorum
Canım sen benden zayıfsın hatırladığım kadarıyla. Haksızlık etme kendine. Sporu da yürüyüşü de çok iyi yaparsın.
Bak bugün arkadaşımın teşvikiyle parkurun yarısını koşabildim, yarısını yürüyüp.
Esas ben yuvarlanıyordum 110 kg iken, bir görecektiniz. Annem bile "110 kg iken sağa sola sallana sallana yürüyordun" diyip duruyor.

Form cayı demliyorum insallah kabızlıgıma çare olur!!
Dizilerde filmlerde ki kareler canlandı gözümde stiletto ayakta kalem etekli beyaz baretli makyajlı. ... falan
Hayaller hayatlar yani. ..
Çok zormuş Allah kolaylik versin size

Oraya hiç gitmedim ama güzel bir ortam olmasına sevindim
Zaten tempolu yürümek lazım diyorlar ya kalori harcamak icin. Sen de tüm kalorilerini atmıssın
Teşekkür ederim canım. Bugün yürüyüş arkadaşımın önerisiyle biraz yürüyüp biraz koştuk yürüyüşümüzün bir kısmında.
nilsub bu tip egzersizin "interval" olduğunu söyledi. Arkadaşlarımızla bilgi paylaşımı sayesinde birçok yeni bilgi öğreniyoruz, ne güzel.
Anıttepe yürüyüş parkurunda müzik de oluyormuş; ama öğlearalarında yok sanırım. Belki haftasonları oluyordur. Şenlikli olması da güzel. Her yaştan kişi spor yapmaya gelmiş, insanın daha çok spor yapası geliyor.

Kızlar size bir tavsiyem var :) Belki içimizde yapanda vardır :) Geçen hafta 38 beden elbiseler pantolanlar aldım ve hergün çıkarıp bakıyorum ve deniyorum ( tabi giremiyorum ) Kaçamak yapmak istediğimde inanılmaz etkisi oluyor mağazalardaki yaşadığım o olmayan kıyafetlerin verdiği kötü hissiyat oluşuyor ve o an yemicem hırsı geliyor Bende işe yarıyor şuan da sizede tavsiye edeyim dedim :)

Ben 1 sene önce 48 bedendim. Kendine göre pantolon bulamıyordum. Önce 46, 44, 42 ve 40 beden pantolon aldım. 46 beden pantolon olmuyordu. Şimdi 40a ittire ittire girmeye çalışıyorum 3-4kilo daha vermem lazım. Şimdi 38 ve 36 beden almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…