- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.441
Bana spor şahane diyene bak. Spor kraliçesiKızlar 50 dk yürüyüs yaptim..
Her gün menü paylaşıyoruz canım. Spor olmayınca olmuyor. Kolay adapte olacağını düşünüyorumBu sefer bayağı motiveyim.
İnşallah burada sıkı takiple daha güzel olacak.
Hoşbulfuk ebrucum.
Ne güzel mezuniyet yakın.
Sen gidene kadar senden tüyolar kapmalıyım o zaman.
Günaydınlar.
Hoşbulduk Ayşe.
Süper kilo vermişsin tebrikler.
Menülerinden faydalanırım zamanla çünkü benim de yol uzun.
Hoşbulduk Ayşe.
Ne kadar güzel kilo vermişsin. Tebrikler.
Darısı bana inşallah.
Neler yediniz neler yaptınız geçmişi karıştırarak öğrdneceyim artık.
Bravo sana. Ne güzel vaktin var yürüyorsun. Ben koşturmaktan yürümeyi unuttumDosya eklerken adım sayısının resmini büyük resim eklemişim bi tuhaf olmuş.
Dün resmen 3 saatten fazla yürümüşüm. 10000'i geçiyordum da 23030 adım alışık olmadığım bir durum. Paylaşmak istedim mutluluğumu.
Kişisel rekorum resmen.
Ben yokummmAfiyet olsunn cok guzel gorunuyorr
Nereye kadar gidersee bakalim kim birinci olcakk
Zaten ben bu kilo ile anca yuvarlaniyorumBana spor şahane diyene bak. Spor kraliçesi
Her gün menü paylaşıyoruz canım. Spor olmayınca olmuyor. Kolay adapte olacağını düşünüyorum
Bravo sana. Ne güzel vaktin var yürüyorsun. Ben koşturmaktan yürümeyi unuttum
Saçmalama. Gidecek o kilolar sülün gibi gezeceğiz ortalarda. Herkes nasıl bu kadar zayıfladın diye soracak. Bizde aylarca süründüğümüzü unutup. Önce gerçekten istemek ve karar vermek lazım yoksa olmuyor diye başlayacağızZaten ben bu kilo ile anca yuvarlaniyorum
geç kalmadıysam ben alırım şekerim şimdi yemekten geldimKahveyaptım içen koşsun
bencede kendini çok sorumlu hissediyosun ve istesende yapamıyorsun. dukandayım şuan az önce yemekte kepek ekmeği bile yiyemedim. çünkü şuan oda kaçamak banaCanim hosgeldinn hepimizin derdi zayiflamak cok iyi anlasicaz
Kacamaksiz gun saymakkk bayildim ya bende yapcam
Geldiimm. Nerde kacaksin sen gececii. @fancynancy nerdee geceleri beni yalniz birakiyosunuz
hadi bakalım sonuna kadar destekçinizim benim 13 oldu gelin arkamdan mezuniyete kadar bende varım.Kacamaksiz gun duellosu baslatiyorummm kim benle 1. Gunden baslamak isterr?
Kacamaklar: her turlu abur cubur, seker, cikolata, cips, tatli.
Biz de öğlearalarımızı değerlendiriyoruz bu 3 gündür. Diyetisyenime giderken izinli olduğumdan yürüyebildim. Yoksa çalışıyorum tüm gün. AkşamBana spor şahane diyene bak. Spor kraliçesi
Her gün menü paylaşıyoruz canım. Spor olmayınca olmuyor. Kolay adapte olacağını düşünüyorum
Biz de arkadaşımla öğlearalarımızı değerlendiriyoruz bu 3 gündür. 1 saat öğlearamız. 50 dakika parkurda yürüyüp, 10 dakika da oradan işe yürümek tutuyor, toplam 1 saat. Yemeğimizi evden getiriyoruz. Yani bayağı kısıtlı zamanlarımızı değerlendirmeye çalışıyoruz biz de.Bana spor şahane diyene bak. Spor kraliçesi
mesajından öyle algılamıştım ondan şimdilik 2 gün dedimmoniciiim 2 gunle olmazz birakirsan kaybetmis olacaksinn en cok sayiya kim ulasacak diye bakicazsen gel soyle 2li rakamlara hatta belki 3lu rakamlara ulasalim
Pes etmiceksin diiig mii hedefimiz 3lu rakamlarr
Merhabalar canımÇok harika bir menü.
Afiyet olsun
Hoşbulduk canım.
Kuralları okudum.
İnşallah hedef uzak ama bu azimle gideceğim bu sefer.
Ama bak ne güzel tüyo verdin kaçamak olursa geri giderim.
Artık iki kere dikkat edeceğim kaçamağa.
Sen de hoşgeldin.
Hep beraber verelim canım kiloları.
Mutlu bir yaz geçirelim.
Hadi bakalım o zaman rekabete başlayalım.
Eline sağlık canım. Lezzetli ve besleyici bir salata olmuş.Eki Görüntüle 2107615
Tavuk gögsü,kereviz kökü,marul,tere ve yogurttan olusan salata..
1 tane kücük kornişon da koydum..
Hem saglıklı hem de doyurucu..
Aslında soran olursa bilmem kendi kendine gitti özel bir şey yapmadım demek istiyorumSaçmalama. Gidecek o kilolar sülün gibi gezeceğiz ortalarda. Herkes nasıl bu kadar zayıfladın diye soracak. Bizde aylarca süründüğümüzü unutup. Önce gerçekten istemek ve karar vermek lazım yoksa olmuyor diye başlayacağız
İçtim ama bir daha içeriz gelgeç kalmadıysam ben alırım şekerim şimdi yemekten geldim
bencede kendini çok sorumlu hissediyosun ve istesende yapamıyorsun. dukandayım şuan az önce yemekte kepek ekmeği bile yiyemedim. çünkü şuan oda kaçamak bana
hadi bakalım sonuna kadar destekçinizim benim 13 oldu gelin arkamdan mezuniyete kadar bende varım.
Bugün parkurun birazında koştuk, birazında yürüdük. Bu daha çok kalori yaktırıyormuş.Oraya hiç gitmedim ama güzel bir ortam olmasına sevindim
Zaten tempolu yürümek lazım diyorlar ya kalori harcamak icin. Sen de tüm kalorilerini atmıssın
Evet bir nabzı yükseltip biraz normal tempo biraz yüksek biraz normal interval etkisi oluyor daha fazla kalori yakıyorBugün parkurun birazında koştuk, birazında yürüdük. Bu daha çok kalori yaktırıyormuş.
Evet. Arkadaşım da öyle dedi.Evet bir nabzı yükseltip biraz normal tempo biraz yüksek biraz normal interval etkisi oluyor daha fazla kalori yakıyor
Anam yazdıklarını okurken çok yoruluyorum sanki benim ordan oraya koşturan maşallah enerjin daim olsun bu tempoya tüm kilolar gitsin inşallahSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugünde yoğun bir gündü ve şükür kaçamaksız tamamlayabildim
Kızımın havuz günüydü hatta orda biraz tatsız bir durum yaşandı ( ben sonradan olaya dahil oldum ve dahil olmaya da devam edeceğim) hala kafam biraz o olaya takıldı ama peşini bırakmayacağım
Ufak bir kızın durumu çok canımı sıktı hatta bizim takımda anlattım da sizleride uzun uzuna sıkmak istemedim
Hesapta yarın dinlenecektim ama sonradan aklıma geldi Annem Fatih çarşambaya gidecekmiş sizde kardeşinle gelin demişti ben tamam demişim unutuyordum az dahaPerşembe de benim büyük görümcenin görümcesinde mevlüt var öğlen 1 saatte olsa ona uğrayıp ordan çıkıştada kızı Annemden alıp direk yine havuza gideceğiz cumada malum Sİbel günü
Anam şimdi yazında fark ettim bu hafta ayağı yanmış kediden beter oluyorumhatta alev çıkacak ayaklardan
Hep böyle iyi ol kuzummmm
Rabbim bozmasın ...Aminnn
Canım sen benden zayıfsın hatırladığım kadarıyla. Haksızlık etme kendine. Sporu da yürüyüşü de çok iyi yaparsın.Zaten ben bu kilo ile anca yuvarlaniyorum
Form cayı demliyorum insallah kabızlıgıma çare olur!!
Dizilerde filmlerde ki kareler canlandı gözümde stiletto ayakta kalem etekli beyaz baretli makyajlı. ... falanAh ah tek havası beyaz baret. O çamurun içind e tozun pisliğin içinde çalışman çok da havalı değil. Ben mesela sahaya çıkmayı hiç sevmiyorum. Erkek gibisin. Şantiye insanı şıkır şıkır giyinemez. Saçında fön tırnağında oje olmaz. Aylarca karılarını görmeyen erkeklerin içindesin. Aman oram belli olmasın buram belli olmasın diye dolanır durursun.
Böyle anlatınca bana da çok havalı geldi
Sabah dukan krep ile dürüm
Öğlen
tavuk salata domates sos gibi bir meze. (Yağsızdi)
Ara 10tane çiğ fındık
Akşam
Vicdan çorbası
2.8lt su
1 yeşil çay 1 sade Türk kahvesi
500 ip
Her yüz arasında da
50 push up
50 mekik
50 yan mekik
50 jumping jack
50 squat
50 bisiklet mekik
50 alt karın,
50 bacak egzersizi
20 sumo squat dizim ağrıdı squatı yarın bıraktım
Teşekkür ederim canım. Bugün yürüyüş arkadaşımın önerisiyle biraz yürüyüp biraz koştuk yürüyüşümüzün bir kısmında.Oraya hiç gitmedim ama güzel bir ortam olmasına sevindim
Zaten tempolu yürümek lazım diyorlar ya kalori harcamak icin. Sen de tüm kalorilerini atmıssın
Ben 1 sene önce 48 bedendim. Kendine göre pantolon bulamıyordum. Önce 46, 44, 42 ve 40 beden pantolon aldım. 46 beden pantolon olmuyordu. Şimdi 40a ittire ittire girmeye çalışıyorum 3-4kilo daha vermem lazım. Şimdi 38 ve 36 beden almayı düşünüyorum.Kızlar size bir tavsiyem var :) Belki içimizde yapanda vardır :) Geçen hafta 38 beden elbiseler pantolanlar aldım ve hergün çıkarıp bakıyorum ve deniyorum ( tabi giremiyorum) Kaçamak yapmak istediğimde inanılmaz etkisi oluyor mağazalardaki yaşadığım o olmayan kıyafetlerin verdiği kötü hissiyat oluşuyor ve o an yemicem hırsı geliyor Bende işe yarıyor şuan da sizede tavsiye edeyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?