Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde şükür güne dinç ve erkenden uyandım :KK66: kahvemi yapıp kendimi buraya attım :21:
Yine yoğun bir gün beni bekliyor :KK48:
Görümcemin görümcesinde bebek mevlüdü var öğlende :KK66: Eşimin halasıyla belli bir yerde buluşup birlikte gideceğiz ( onlar yeni taşındığı evi bilmiyor ) Kuran okunduyktan sonra hemen çıkıp küçük kuzuyu Annemden almaya gideceğim sonrada direk havuza koşturacağız :KK66:
Bir ara gitmesem mi diye düşündüm ama ayıp olur çünkü Görümcemin KVsi ve Görümcesi benim her şeyime gelirler sağ olsunlar :KK66:

Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu :KK48:
Geçen sene ben elde kurdele nakışı kursuna gitmiştim :KK66: bu sene daha yoğun olurum diye yazılmadım yeni döneme ama kız kardeşim devam etti aynı kadroyla :KK48: Tabi her fırsatta benim muhabbetim geçiyormuş ve daha o zamanlar kursun son bir kaç ayında diyetisyene başladığımı biliyorlardı :KK66: ama bir türlü görüşmek nasip olmamıştı :KK66:
Dün tam Pazardan dönerken kurstan bir ablayla karşılaştık ve hatun beni görünce resmen böyle oldu :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size :KK68:
Baya sohbet ettik ve inanılmaz fark var valla helal olsun sana dedi :21::21::21::21:
Kız kardeşide ( ki o bile benden baya büyük ) o dönem başka bir diyetisyene başlamıştı ama vazgeçmiş :KK53: o dayanamıyor çok seviyor yemek yemeyi dedi :KK70: dedim Ablacığım inan bende aynıydım ama cidden motivasyon çok önemli :21::21::21::21:
Bakalım onada dedim daha dün kızkardeşime pazartesi kursa gidince tembihle sonraki hafta geliceğim öğlen yemeğimizi birlikte yiyelim siz kursta yemek molası verdiğinizde dedim :KK48: hani tam kadro bir arada olsun diye bir hafta önceden tembihledim kızkardeşimede dedim çok sevindi :KK48:
Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak :KK70:

Gerçi kurs hocasıyla çok frekansımız uyuşmamıştı :KK70: daha doğrusu hatunu diğerleri gibi pohpohlamadığım için çok fazla benle ilgilenme gereği duymuyordu ama ben nasılsa her işimi kendim gördüğümden pekte tınlamamıştım :KK70:

Kuzummm bizim bu sefer destek ekibimiz şahane :KK68: eeee biz şahaneyiz zaten :KK6: o direnç de kırılacak canı gönülden inanıyorum buna :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
O direnç kırıldıktan sonra ( ki aynısı malum bende de var bu ara :KK70: ) ikimizde bir 10 kiloyu daha patır patır vereceğiz :KK71:Biliyorsun her 10 kiloda bir böyle bir direnişle karşı karşıya kalıyoruz ama bizi hiç bir şey yıkamaz :KK60:

Canım suyunu yeterli içiyorsun zaten istersen biraz yeşil çayı çoğalt :KK66: Diyetisyenimiz genelde rakama takılma arada rakam oynamasada yağdan gitmesi önemli diyor her zaman :KK66: belki seninde yağdan gidiyordur :KK66: pes etmek yok aynen devam harikasın :KK9:

Şu intikam olayını bende bir inceliyeyim küçük kuzuyu okula gönderdikten hemen sonra :KK66:

Yaaaaaaaaa banane bende istiyorummmmmmm :mad:
Fahri üye olarak beni kabul edermisiniz :KK48:

Allah korusun canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim bir daha asla o kilolara dönmeyi nasip etmesin kimseye ....Aminnnnn
O zamanlar tek devam ediyorduk bıkkınlık geliyordu ama artık her an imdadımıza yetişecek profesyonel bir ekip var be güzelim :KK66: cepten bile ulaşabiliyoruz eee daha ne olsun :KK66: üstelik hedefe ulaştıktan sonra koruma daha önemli yoksa Sibel niye her danışanına hedefe ulaştıktan sonra 6 ay koruma uygulasın dimi ama :KK66:
Bizde o günleri göreceğiz Allahın izniyle :21::21::21::21:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helallllllllllllllllll
İste en guzeli uzun zsman gormedigin birine rastlamak:-)
Kaptanim emzirdigim icin bitki caylari sakincaliymis kullanamiyorum.Hoppa
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar kaçamaksız 15 gün başladı unutmayın :rapci:
Eveet merhaba 1.gunn:KK73:
Günaydın kızlar..:KK3:
Yarın Cuma tartı günümüz.. Lütfen bugun daha cok dikkat edelim..:KK66:
Az kalorili,bol hareketli,mutlu ve saglıklı bir gün olur insallah..:KK36:
Ozlemcim senin her mesajini gordugumde kalkip spor yapasim geliyor nasil ozdeslestirdiysem:KK8: Dun 1dk wall sit yaptim bu sabah 30sn, giderek artirmam gerekmiyor muydu artmadi:deli:
bende istiyorum onu yaa? nette bulamadım, hepimize flasha atıp kargola hadi :)
Flash degil ama baska bir caresini buluyum, o is bende:KK8:

günaydın.webp

Yaaa kiyamamm cok canin sıkılmıstırr:KK43::KK19: Bende dogumdan 10gun sonra 67 olmusum ama emzirme askina yediklerimle 25gunde 74:olamaz: ustunden 9 ay gecti hala 67yi goremedim:oha:
Bu sefer izin vermeyiz yapisiriz yakanaa tersine degil mersinee hep birlikte insaallahh:21:
evet canım ya çok mutsuzdum:cry:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu :KK48:

Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size :KK68:

Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak :KK70:

Kuzummm bizim bu sefer destek ekibimiz şahane :KK68: eeee biz şahaneyiz zaten :KK6: o direnç de kırılacak canı gönülden inanıyorum buna :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
O direnç kırıldıktan sonra ( ki aynısı malum bende de var bu ara :KK70: ) ikimizde bir 10 kiloyu daha patır patır vereceğiz :KK71:Biliyorsun her 10 kiloda bir böyle bir direnişle karşı karşıya kalıyoruz ama bizi hiç bir şey yıkamaz :KK60:

Yaaaaaaaaa banane bende istiyorummmmmmm :mad:
Fahri üye olarak beni kabul edermisiniz :KK48:

Allah korusun canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim bir daha asla o kilolara dönmeyi nasip etmesin kimseye ....Aminnnnn
O zamanlar tek devam ediyorduk bıkkınlık geliyordu ama artık her an imdadımıza yetişecek profesyonel bir ekip var be güzelim :KK66: cepten bile ulaşabiliyoruz eee daha ne olsun :KK66: üstelik hedefe ulaştıktan sonra koruma daha önemli yoksa Sibel niye her danışanına hedefe ulaştıktan sonra 6 ay koruma uygulasın dimi ama :KK66:
Bizde o günleri göreceğiz Allahın izniyle :21::21::21::21:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helallllllllllllllllll
canım ya ne güzel ,kadın nasıl şaşırmıştır:21:ben en çok kızkardeşinin o anki halini merak ettim:KK48:
inşallah banum hiç kimse kilolu olmasın herkes istediği kiloda olsun:dua::dua::dua:
sibel ve ekibi bizim hayatımızda çok büyük şanş:KK36:
tamam şekerim fahri üye olarak listeye aldım amaç zayıflamak:KK28:herkes zayıf olsun:KK68:

kutluyorum kizlar sizi boyle bir yarışma yaptiginiz için :KK9::KK9:hep destek tam destek arkanizdayim :halay:
teşekkürler canımcım:KK60:

Videonun tam adını yazmıyorum malum sebeplerden.
Çıkan wetransfer sitesinde kullanım şartlarını kabul ediyorum a tıklayın. Sonra indir butonu görünüyor. Burdan buyuruuunn:

Calla

https://we.tl/91fXtSlNM0

kızz başka ne var elinde? hemen yolla bak iş yerinden engellemeden indiriliyo :)

listemiz bu şekilde,katılmak isteyen olursa beni etiketlesin:KK56:
toplight toplight kaptanımız da uygun görürse başlıyoruz:kahve:
:KK5:
Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar:KK5:

gben gben
moni moni
nilsub nilsub
whitedaisy84 whitedaisy84
Z Zynpelf38
0zlem 0zlem
wendy wendy
ve fahri üye:confused:
oynakbasi34 oynakbasi34

1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma

kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.

ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk:sampiyon::KK9::KK68::KK71::KK73::nazar::KK200:

Son düzenleme:
listemiz bu şekilde,katılmak isteyen olursa beni etiketlesin:KK56:
toplight toplight kaptanımız da uygun görürse başlıyoruz:kahve:
:KK5:
Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar:KK5:

gben gben
moni moni
nilsub nilsub
whitedaisy84 whitedaisy84
Z Zynpelf38
0zlem 0zlem
ve fahri üye:confused:
oynakbasi34 oynakbasi34

1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma

kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.

ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk:sampiyon::KK9::KK68::KK71::KK73::nazar::KK200:
:cool:

Back
X