Benim küçük kadar korkmasın

banyo yaparken bile asla yüzüne su deymeyecek hatta bir iki alışsın diye seninki kadarken yüzünede su deydirdim ( bak tuttum demiyorum sadece çok az deydirdim

) anam bir başladı bağırmaya imdatttt yetişin adam öldürüyorlar ölüyorummm diye

Her banyo yapmamız kabus gibiydi ama yazdırmaya gitmeden önce istersen bir gidip bak çocuk seansında nasıl öğretiyorlar diye

ben direk durumu izah etmiştim hani felaket su korkusu var ablamızda böyle bir durum oldu hani burda da varsa hiç yazılmayalım diye

Çok çok güzel ilgilendiler sağ olsunlar halada hepsiyle ayrı ayrı ilgileniyorlar hatta ilk 4 grupta ( 1, 2 , 3 diye yükseliyorlar alıştıkça ) hocalarda suya giriyor çocuklara anında müdahale etmek için

ayriyetten birde bazı gruplarda can güvenliğinden hariç devamlı havuz etrafında dolanan hocalarda var
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama eğer İstanbuldaysan Belediye tesislerini tavsiye ederim ( okmeydanındaki hariç ablamızı orada attılar havuza

)
Hem temiz hemde haftada 2 bedava

eğer eğitime almaya değer gördükleri olursada 3 - 4 ayda bir hocalar yüzme Akademisine alıyorlar oda haftada 4 gün bedava

Belediye takımlarının yüzme antrenörleri de gelip ara ara izliyorlar ve beğendikleri varsa belediye takımı adına yarışmak üzere lisanslı yüzücü olarak özel eğitiyorlar

oda beleş
Bende diyorum bu hatun kiminle cumadan beri tartışmıyor neyi yutuyor diye

sonra jeton düştü
Helall sana Ayşemmmmm valla yaaa

Bende bu ara koşuyorum

ama ancak tuvalete

Nasıl bir şey anlamıyorum birden bastırıyor ve ben resmen tutmayın beni diyerek koşmaya başlıyorum

bakalım sonuçlara ne diyecek doktor
Bu arada kaçamaksız devam ama her an herşey olabilir dermişim

yine bir can sıkıntısındanmıdır nedir canım birşeyler istiyor gibi ama ne istediğimi de bilmiyorum