Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar paylaşıma diyet gruplarının son 10 yılı ile ilgili wendigo fancynancy ve inateetimolacak arkadaşların yardımı ile hazırladığımız grafikler var ilgilenirseniz bir bakın arkadaşlar
Ellerinize sağlık
nilsub ve servey muhteşem ikili olmuş
Kisisel bilgilerimi degistirdim kendime mezuniyet icin Mayisin 31ini hedef koydum. 10gunde 1 kilo vermeyi hedefliyorum hadi insaallahh
1 yaş pastasını hak et bakalım

Bu gün tartıda eksileri görmenin şerefine kaçamak yaptııım ,pişmanım....

Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 tb ekmeği

Öğlen: yaprak döner,1 dilim ekmek,ayran

Akşam: karamelli dondurma ,küçük bir dilim limonlu yaş pasta .

Su:2 litreye yakın, spor 50 dk yürüyüş

rezil bi menü farkındayım
@wendigo sen naptın ?Göremedim sanki menünü

Uzulme, seninki bir cuma klasigi Cogumuz eksi gormenin heyecaniyla yapiyor sonra pztsi arti cikiyor ve cumaya kadar eksilmeye calisiyoruz bir kisir dongu
Ben sadece aksam yemegi yememene takildim. Kacamak olarak yedigindense ogun atlaman yanlis, metabolizman yavaslar
Yaaa negzel soyledin, koca takimdan sadece 3 5 kisi menu yazdikk herkesin mortisi olsun birbirlerini takip etsinler

Takimin eski sayfalarini karistirirken bir uyemizin yazisini gordum paylasmak istedim. 19 şubat 2009dan :)

Umarim istedigin kiloda istedigin sekilde yasiyorsundur Reyhan abla

Bu ilginc. B berrakcoskun isimli uye, kaydoldugu gun yazdigi mesaj ve baska mesaji yok ve foruma bir daha girmemis. Tuylerim diken diken oldu gece gece Keske caps lock on yazmasaymis

Ya ben öyle tatlı şeyler filan yiyince bir de üstüne yemek yemeyeyim dedim, zaten almışım alacağım kaloriyi, daha fazla almak istemedim

Eminecim ben tk kaptaniyim 47 yasindayim kamuda calisiyorum 2 oglum var tam kg vermeye baslamisken sigarayi birakinca benim kilolar arti degil eksiye gidiyor maalesef
memnun oldum kaptanim isim neydi acaba??? kilolar hemen geri geliyo ne yazikki ve ben kendimi biliyorum dikkat etmezsem 7 gunde 7 kilo alabilirim

70 e inerken ucretsiz izindeydim ve kizimi bebek arabasina atip herguun yuruyus yapiyordum. simdi ise hic hareket yok. burda sizlerle gaza gelip spor yaparim insallah

Takimin eski sayfalarini karistirirken bir uyemizin yazisini gordum paylasmak istedim. 19 şubat 2009dan :)

Umarim istedigin kiloda istedigin sekilde yasiyorsundur Reyhan abla
Çok güzel ve içten yazmis Reyhan ablam. Artık üye değil galiba. Keşke tanışabilseydik:)

Bu ilginc. B berrakcoskun isimli uye, kaydoldugu gun yazdigi mesaj ve baska mesaji yok ve foruma bir daha girmemis. Tuylerim diken diken oldu gece gece Keske caps lock on yazmasaymis
Berrak abla günü 2 elmayla geçirmiş. Tek olumsuz nokta buydu. Gerisine okay diyorum :)

Ya ben öyle tatlı şeyler filan yiyince bir de üstüne yemek yemeyeyim dedim, zaten almışım alacağım kaloriyi, daha fazla almak istemedim
Sadece kalori olarakk dusunmemelisin. Vucuda ihtiyaci olan sekeri vermissin sadece. aksam icin bi protein, yag destegi olmali
70 e inerken ucretsiz izindeydim ve kizimi bebek arabasina atip herguun yuruyus yapiyordum. simdi ise hic hareket yok. burda sizlerle gaza gelip spor yaparim insallah
Spor cok onemli diyeti bile topluyorr
Gunaydinlar guzel bir haftasonu sizlerle olsun aman dikkat edin haftasonu rehavetine kapilmayin ki ptesi tartisinda rahatsiz olmayalim
Kaptanim insaallah
Çok güzel ve içten yazmis Reyhan ablam. Artık üye değil galiba. Keşke tanışabilseydik:)
Degil belki girip arada okuyordur

Gunaydinnnn
Gereksiz sey yiyene beeeele beeeeeeele vurucam
@wendigo bi burger daha ister misin
murya07 canim nasilsin afiyettesindir afiyetle birseyler yiyosundur insaallah sen ye sana vurmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…