- 23 Ağustos 2012
- 14.689
- 38.852
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.581
şekercim,listelerimiz farklı,hayır yollamamış isteseydim yollardı gerçibanuş bana kendi listesini yolladı sağolsun.
bende var zaten bir sürü liste ama ben bu haftayı kendim düzenleyerek geçirmek istiyorum
bakalım
Sorma monişim gelsin şu 79'larkızçelerim malum dün sibele (diyetisyenim)gidemediğimden bu hafta yeni listem yok.bende bu haftayı içimden geldiği gibi geçirmeyi düşünüyorum.eski listelerimde ki öğünlerim den esinlenerek,kendim katarak ve kaçamaksız.
cuma göreceğim kilo için artık hiçbir şey demicem .çünkü illa evren bana bişiler yolluyor ve ben o 79 u göremiyorum
Yok canım 3 haftalık bir kursun var. C.tesi pazar orada olacağım. Bu gün ilk gün 5dk molada bakayım dedim. Sp yapıyorum ortalık poğaça açma börek dolu. Insanlar sürekli yiyip içiyorlar. Ben de kahve su kahve su mahvoldumIse gittin mi tatlim gece de gec yatmissin bugun nasilsin
Keşke yanına activia hindi füme falan alsaydınYok canım 3 haftalık bir kursun var. C.tesi pazar orada olacağım. Bu gün ilk gün 5dk molada bakayım dedim. Sp yapıyorum ortalık poğaça açma börek dolu. Insanlar sürekli yiyip içiyorlar. Ben de kahve su kahve su mahvoldum
Saat 14de bitecek ders. Açıııımmmmm kaptanım açççc
Herkes kahveyi disarda iciyor bugun galibaGayfe yaptım gelin
Evet işte. Kilom da sorun yok benin de. Accuk boydan kısayım
Yemeğe vakit yok tatlım. 5dk molalarda da kokar şimdiKeşke yanına activia hindi füme falan alsaydın
Afiyet olsun sp uygun olmuşYemeğe vakit yok tatlım. 5dk molalarda da kokar şimdiama tavuk şişimi ayranımı aldım aç karnımı doğuruyorum
Kutlu olsun
Çok teşekkür ederim canım arkadaşımarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-152#post-54882434"]CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri[/URL]
@bluedolphin güldencim bireyselde ki 2.liğini kutluyorum canım
Tamam canım arkadaşım.Canim ben @murya07 yla eslesmistim sonraki hafta senle olalimmbireyselde 2 olmus kisiye hayir mi denir
vuhuuu guzel menu.
Benim menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 2 tbe
Oglen: menemen, 2 tbe
Aksam: haslanmis et, 5yk bulgur pilavi, salata
Aralar: 2 portakal, 2 ceviz,3 kayisikurusu
Canim hosgeldin
İnşallah canım arkadaşım.Kızlar şimdi bakabildim sonuç listelerine. Hepinizi tebrik ediyorum.
@bluedolphin seni ayrıca tebrik ediyorum canım. 8'ler sana cok iyi geldi, kilo vermen hızlandı resmen. Eminim çok kısa sürede 7'lere gececeksin
Merhaba Şahnurcuğum,Eslesme isi guzel olmus ellerinize saglik bende bu hafta eslesmek istrim kim ister beni
Eğer işyerim ile ilgili bir yoğunluk olmazsa Çarşamba günü birlikte yürüyebiliriz. Çok iyi olur. Yine haberleşelim bir gün öncesinden. Sevgiler.Canim ptesi yada sali kucuk oglum anestezili dolgu olacak carsambaya olsun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?