- 23 Ağustos 2012
- 14.703
- 38.876
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.561
Bu gün tartıda eksileri görmenin şerefine kaçamak yaptııım ,pişmanım....
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 tb ekmeği
Öğlen: yaprak döner,1 dilim ekmek,ayran
Akşam: karamelli dondurma ,küçük bir dilim limonlu yaş pasta .
Su:2 litreye yakın, spor 50 dk yürüyüş
rezil bi menü farkındayım
wendy sen naptın ?Göremedim sanki menünü
Ortimmm olur mu hic inan kizmadim aksine takdir ettim.Olur canım, belki haftaya cumaya :)
Ya kızıyosunuz ama ödül olmasa mahvolmuş bi haftasonum oluyodu, şimdi daha derli toplu olacak inşallah.
Hava araya da bizi şıkıştırmış yine
Sabahki yoğurt özel bir yoğurtmu ev yapımı olmaz mı
Sabahki yoğurt özel bir yoğurtmu ev yapımı olmaz mı
Nilgunum ev yapimi yogurt en guzel probiyotik yogurt zatenSabahki yoğurt özel bir yoğurtmu ev yapımı olmaz mı
Bunu yazmiycaktin.bittin sen.zaten yönetici kadrosunda da degilmissin.yedim seni.
harika bir yazı olmuş,keşke uğrasa bir gün ve tanışabilsek..sağlıcakla sevgiyle yaşıyordur inşallahTakimin eski sayfalarini karistirirken bir uyemizin yazisini gordum paylasmak istedim. 19 şubat 2009dan :)
Umarim istedigin kiloda istedigin sekilde yasiyorsundur Reyhan abla
bu mesaj ise benimde tüylerimi diken diken etti,halada ürperiyorum şu an yazarkenBu ilginc. B berrakcoskun isimli uye, kaydoldugu gun yazdigi mesaj ve baska mesaji yok ve foruma bir daha girmemis. Tuylerim diken diken oldu gece geceKeske caps lock on yazmasaymis
Oh afiyet olsunBunu yazmiycaktin.bittin sen.zaten yönetici kadrosunda da degilmissin.yedim seni.
Geçmiş olsun kuzumtünaydınlar
daha az ağrılı ama yine de ağrılı bir güne uyandım,halimize hamdolsun
sağolasın nilgüşüm.sana da geçmiş olsun balımGeçmiş olsun kuzum
Sağol canım şimdi kas gevşetici ile ağrı kesici içtim belimde robot gibi gitmesi lazım bu kilolarınsağolasın nilgüşüm.sana da geçmiş olsun balım
kızçelerim malum dün sibele (diyetisyenim)gidemediğimden bu hafta yeni listem yok.bende bu haftayı içimden geldiği gibi geçirmeyi düşünüyorum.eski listelerimde ki öğünlerim den esinlenerek,kendim katarak ve kaçamaksız.
cuma göreceğim kilo için artık hiçbir şey demicem .çünkü illa evren bana bişiler yolluyor ve ben o 79 u göremiyorum
şekercim,listelerimiz farklı,hayır yollamamış isteseydim yollardı gerçiAblacım Banu’yla aynı listeleri mi alıyorsunuz Sibel’den? Farklıdır herhalde diye düşünüyorum ama Sibel belki sana bişi yollamıştır diye sorayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?