Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar, musmutlu sabahlar.

Kuzum yazayım istersen menümü ana örnek menü değil yani, daha fazla taşa ihtiyacım yok, gben sağlı sollu atıp duruyo zaten :)

Olur canım, belki haftaya cumaya :)

Ya kızıyosunuz ama ödül olmasa mahvolmuş bi haftasonum oluyodu, şimdi daha derli toplu olacak inşallah.
Ortimmm olur mu hic inan kizmadim aksine takdir ettim. Takimda kimse yaptigi kacamagin ne oldugunu yazmiyor, asil bu yanlis bence. Eglenerek konusuyoruz yazilinca, geyige malzeme. Diyet arasi bir kacamak yapip iki gulemeyeceksek neden burdayizz di mi
Bir sonraki kacamagimi ben de yazcamSende benle eglen

Takimin eski sayfalarini karistirirken bir uyemizin yazisini gordum paylasmak istedim. 19 şubat 2009dan :)

Umarim istedigin kiloda istedigin sekilde yasiyorsundur Reyhan abla
harika bir yazı olmuş,keşke uğrasa bir gün ve tanışabilsek..sağlıcakla sevgiyle yaşıyordur inşallah
Bu ilginc. B berrakcoskun isimli uye, kaydoldugu gun yazdigi mesaj ve baska mesaji yok ve foruma bir daha girmemis. Tuylerim diken diken oldu gece gece Keske caps lock on yazmasaymis
bu mesaj ise benimde tüylerimi diken diken etti,halada ürperiyorum şu an yazarken
B berrakcoskun resmen bi an ansızın gelip 5.takıma dokunup gitmiş.başka tek bir mesajı dahi yok.çok enteresan
yılar önce yazdıkları mesajlar ile şu an bize dokundular.vardır bir hayır diyerek ve ara ara okuyacağım benim için değerli iki mesaj oldular

gbencim sana çok teşekkür ediyorum

kızçelerim malum dün sibele (diyetisyenim)gidemediğimden bu hafta yeni listem yok.bende bu haftayı içimden geldiği gibi geçirmeyi düşünüyorum.eski listelerimde ki öğünlerim den esinlenerek,kendim katarak ve kaçamaksız.
cuma göreceğim kilo için artık hiçbir şey demicem .çünkü illa evren bana bişiler yolluyor ve ben o 79 u göremiyorum

Ablacım Banu’yla aynı listeleri mi alıyorsunuz Sibel’den? Farklıdır herhalde diye düşünüyorum ama Sibel belki sana bişi yollamıştır diye sorayım dedim :)

Ablacım Banu’yla aynı listeleri mi alıyorsunuz Sibel’den? Farklıdır herhalde diye düşünüyorum ama Sibel belki sana bişi yollamıştır diye sorayım dedim :)
şekercim,listelerimiz farklı,hayır yollamamış isteseydim yollardı gerçibanuş bana kendi listesini yolladı sağolsun.
bende var zaten bir sürü liste ama ben bu haftayı kendim düzenleyerek geçirmek istiyorum
bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…