- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.261
sütüm çok azaldı da ondan yemiştim6 tane hurma mı
Canım söylemişlerdir mutlaka böyle şeyler süt yapmaz. Sütünün artması için bol bol emzirmen gerek. Bir de yeteri kadar su içmelisin. Hurmadır, tatlıdır bunlar sana sadece kilo yapar. Ben de emzirdiğim için tavsiyede bulunmak istedim sadece yanlış anlama lütfen :)sütüm çok azaldı da ondan yemiştim
canım tatlıdan çok sütü protein artırır yumurta kırmızı et özellikle tatlının tek amacı susayarak fazla su içmeni sağlatırsütüm çok azaldı da ondan yemiştim
Dereotuda çok güzel süt yapıyor. Üstelik kalorisi de yoka yakınsütüm çok azaldı da ondan yemiştim
2li eşleşip yarışma yapacaktık hani?Canim dün alinti yaptim cevap yazicaktim ama iş karıştı kaldi. Ben hazirim canim bugün yarisa başlayabiliriz bakalim cumaya kadar en fazla kim vericek
ip atlamak çok kalori hacatıyıor mu canım? bölgesel faydası olur mu?Hayırlı cumalar kizlar
Dünkü menum
Sabah
Pynirli 1 dilim kizarmis ekmek
Süt
Ara
Yesil cay
Sade nescafe
Öğle
Ton balikli salata
Ara
Yesil cay
3 hurma
Aksam
3 etsiz cig kofte
3 yaprak marul
Ayran
Ara
Activia yogurt
3 lt su
45 dk yürüyüş tempolu
500 ip atladim
dereotu da aldım bu sabah kahvaltuıda yedimDereotuda çok güzel süt yapıyor. Üstelik kalorisi de yoka yakın
yok canım neden yanlış anlayayım, birileri yanlış giden şeylere uyarsınn diye burdayım :)Canım söylemişlerdir mutlaka böyle şeyler süt yapmaz. Sütünün artması için bol bol emzirmen gerek. Bir de yeteri kadar su içmelisin. Hurmadır, tatlıdır bunlar sana sadece kilo yapar. Ben de emzirdiğim için tavsiyede bulunmak istedim sadece yanlış anlama lütfen :)
2'li eşleşmeler haftalık. Bu hafta sen birine meydan oku yarış2li eşleşip yarışma yapacaktık hani?
ip atlama çok faydalı ve nereden istersen oradan gidiyor. Çok iyi bi yağ yakıcı. Vücut şekillendiriciip atlamak çok kalori hacatıyıor mu canım? bölgesel faydası olur mu?
Afiyet oldun. Bol süt yapsın inşALLAH :)dereotu da aldım bu sabah kahvaltuıda yedim
Evet, canım. Aslan burcu kendisine iltifat edilsin çok sever.Benim esim on planda olmak degilde begenilmeyi sever giyimine ozen gosterir titizdir bazen cakisiyoruz ama iyidir diyelim yinede 10 yillik evliyiz
sütüm çok azaldı da ondan yemiştim
çok emzirmenin süt yaptığına gözümle şahit olanlardanım. abimin eşi 5 ay öne doğum yaptı. sütü çok azdı başlarda genelde mamayla destekliyorduk. bu çocuk emmicek sütte yok zaten mamayla devam edicek diye düşünüyorduk ilk zamanlar. ama yengem yılmadı olsada olmasada sürekli emzirdi 2 saat hiç kalkmadan emzirdiğini biliyorum. çocuk memede uyuyordu yinede bıraktırmıyordu. çok mücadele etti ve sonunda kazandı şimdi sütüde var emziriyor ve mama vermiyor artık. bol bol emzir canım senCanım söylemişlerdir mutlaka böyle şeyler süt yapmaz. Sütünün artması için bol bol emzirmen gerek. Bir de yeteri kadar su içmelisin. Hurmadır, tatlıdır bunlar sana sadece kilo yapar. Ben de emzirdiğim için tavsiyede bulunmak istedim sadece yanlış anlama lütfen :)
canım mısırlı pilav olmamış, irmik tatlısı hiç olmamış zayıflamak için mücadele ettiğimizi unutmayalım hedefe ulaşınca yapıcaz böyle kaçamaklar.. yemekhanede olsada sen almadün yazamadım dünkü menüm
sabah: muz, 1 avuç leblebi
öğlen:ufak fırın tavuk but,3 kaşım mısırlı pilav, 1 dilim sütlü irmik tatlısı (yemekhanede bu vardu)
akşamrta boy çipura fırın,marul salata,1 çb şalgam
ara öğün: 1muız, 1 sb zencefikçayı, 1 avuç leblebi, 2hurma
2lt su, spor yok
canım seninle anlaşmışmıydık kusuruma bakma ben unutmuş olabilirim ama balpamukla eşleştirmişti kaptanım diye hatırlıyorum. bu hafta onunla yarışıcam ama istersen haftaya alırım ifadeni2li eşleşip yarışma yapacaktık hani?
kesinlikle herkese çok tavsiye ediyorum. ip atladığım zaman göbeği iniyor sabahları hele dümdüz oluyor. yanlarımda gitti gibi bişey bacaklarım ve kollarım çok sıkı... selülit çok şükür hiç yokip atlamak çok kalori hacatıyıor mu canım? bölgesel faydası olur mu?
amin canım inşallah daha güzel cumalara uyanalım inş.Gunaydin kizlar hayirli ve guzel cumalar olsun
Amin canm insallahGunaydin kizlar hayirli ve guzel cumalar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?