- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.221
Süpersinnn
canım evinde güle güle kullan sigarasız 3. haftam tatlım bitti artık sigara olayı
Aynen bitti tatlim bu is ama istah acildi biraz o isin kotu tarafi allahtan listede degilimAyy harikasın yaaa.... inanılmaz sevindim senin adına......Muhteşem! Bir daha da sormam artık bu iş bitmiş. :))))
Aynen bitti tatlim bu is ama istah acildi biraz o isin kotu tarafi allahtan listede degilim
Ayy su vicdan corbasini bir ben yapamadim insallah kabak alirsam yapacamKızlar bugünkü menümü de hemen paylaşayım:
Sabah:
-1 büyük bardak smoothie (limon, zencefil, portakal suyu, elma, muz, çok az süt)
-Lorlu Omlet
Ara:
-Kalan smoothie 1 bardak
Öğle:
-4 hurma, 2 ceviz
Ara:
-Türk kahvesi
Akşam:
-Vicdan çorbası (2 tabak)
Kabizlik icin yapmislardi aslinda bi telefon acayimda onun icinde yapsinlar iyi hatirlattinHahahah işte onun için de dengeleme terapisi diye birşey yapıyorlar. Çok dayanamazsan sorarsın ve denersin. Bana destek terapisi olarak ücretsiz yaptılar dengelemeyi. Arada kendine atıştıracak küçük birşeyler bulman lazım. Kefir, ayran, kuruyemiş, kuru meyve ama ölçüyü kaçırmadan tabii....
Darisi basimaValla ilk dfa bu kadar motiveyim Ferah’cım. Her gören zayıflamışsın diyor iyice moral oldu. Uzun süre sabrettim ama biliyorsun. 1 ay 68’den 1 gr aşağı inemedim.... İyi ki bozmadım diyorum şimdi. Hep böyle oluyor, sabredersen belli bir eşiği atlayınca patır patır gidiyor işte:)))) Bu işin tek silahı sabır....
Çok çok ama çok haklısınValla ilk dfa bu kadar motiveyim Ferah’cım. Her gören zayıflamışsın diyor iyice moral oldu. Uzun süre sabrettim ama biliyorsun. 1 ay 68’den 1 gr aşağı inemedim.... İyi ki bozmadım diyorum şimdi. Hep böyle oluyor, sabredersen belli bir eşiği atlayınca patır patır gidiyor işte:)))) Bu işin tek silahı sabır....
Hahahahahah
Hadi insallahHerkese iyi geceler, yarına bol eksiler
inşallah banuşumİnşallah o günleri de göreceğiz canım sonra senle Turist Ömer moduna bağlayıp sabahtan akşama gezeceğiz
Bol bol resim çekip mükemmel bir gün geçireceğiz
Bak o güne kadar azimle devam ona göre az kaldı Temmuza
Aslında müze kartı alıp ayda bir yada iki kere de müze gezisi mi yapsak senle
Ayşem menün süper bence
Yarın karşılığını bol eksi olarak alacaksın inşallah da şu ödemlerden ikimizde kurtulmuş olacağız
Şu üç gün de bir geçireyim pazartesi diyete başlayıp salı bırakanlardan olmayacağım bak gör nasıl bir dönüş yapacağım söz veriyorum hatta takıma girip iki ay içinde de mezun olacağımCanım salma kendini. Toparlan biraz. Hadi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?