- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.241
Sağol canım. Menüye bir daha baktım da ne çok çeşit varmışWayy hem romayi hemde bi siteyi mi yedin
Saka saka
Guzel menu cnm boleksi olsun
Iyi eglenmissindir ama. Ben çok keyif alıyorum zumba yaparkenKizlar uzun bir aradan sonra zumbaya gittim bu aksam iyi oldu desarj oldum ama uzun suredir yuruyus harici spor yapmayinca hasat etti beni
İşe yaradı mi kaptan?Kabizlik icin yapmislardi aslinda bi telefon acayimda onun icinde yapsinlar iyi hatirlattin
Hayır ben tomruk
InşALLAH. Imkansiz değil hiçbirşey. Başarabilirsin. Yeter ki isteŞu üç gün de bir geçireyim pazartesi diyete başlayıp salı bırakanlardan olmayacağım bak gör nasıl bir dönüş yapacağım söz veriyorum hatta takıma girip iki ay içinde de mezun olacağım
Kabizlik icin hic cikamamistim ilk hafta simdi biraz cikiyorum ama tam degil maalesefİşe yaradı mi kaptan?
Hayır ben tomruk
sen merak etme kaptanim bu takim hepimuzin sen olmassin bizler oluruz ama elimizden ne geliyorsa yapariz yeterki kimse salmasin kendininasıl güzel yazmışsın bu hafta çocukların dr meselesi 14. takımdaki kaptan olayı işyerindeki işler vs derken takımla fazla ilgilenemedim ama browniler kekler tatlılar havada uçuşmuş
ptesi diyarbakır ve şırnak a gidip çarşamba gün döneceğim ondan sonra sıkı tutmak gerkiyor
üşenme canim kendine ayiracagin 30 dk olsun herzaman tabi disarda yürümek cok daha iyi ama bazrn imkanlar el vermediginda bu sporlar kurtaricimizBende kızımı bırakıp çıkamıyorum yaa yoksa yürüyüşe hiç üşenmem. Ama Leslie ye çok üşeniyorum.
hosgeldin canim madem döndün kaldigin yerden devam aradaki farki kapatman için kacamaksiz menuler ve bol sporun olsunselam kızlar ben geldim beni biraz fırçalarmısız iyice boşladım
yaaa su zumbayi bi ben yapamadim acayipmerak ediyorum. Yarin sabah netten bi video acip denicem cok faydali oldugunu duydum vücut sekillendirmedeKizlar uzun bir aradan sonra zumbaya gittim bu aksam iyi oldu desarj oldum ama uzun suredir yuruyus harici spor yapmayinca hasat etti beni
hani sporBugunkuenum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim dilim tost
Oglen: 1 porsiyon et kebabi, 1 bardak ayran, acili ezme, yarim lavas
Aksam: 3 haslanmis yumurtali marul salatasi
Aralar: 5 kuru kayisi, 1 greyfurt, yulafli yogurt
Su 2.5lt
tam bi cumaya hazirlik menusu olmuş ama tabi sporsuzKızlar bugünkü menümü de hemen paylaşayım:
Sabah:
-1 büyük bardak smoothie (limon, zencefil, portakal suyu, elma, muz, çok az süt)
-Lorlu Omlet
Ara:
-Kalan smoothie 1 bardak
Öğle:
-4 hurma, 2 ceviz
Ara:
-Türk kahvesi
Akşam:
-Vicdan çorbası (2 tabak)
ben severim böyle dönüşleri bekliyoruz canimŞu üç gün de bir geçireyim pazartesi diyete başlayıp salı bırakanlardan olmayacağım bak gör nasıl bir dönüş yapacağım söz veriyorum hatta takıma girip iki ay içinde de mezun olacağım
canim spor yapsan o gramlar kiloya dönergünaydın kızlar
çok şükür bu hafta sabit gelmedi ama gram gitti
86,3'den 86,1'e %0,23
tebrikler kizlar arti gormedigimiz her cuma en guzel cumaGünaydın hayırlı sabahlar olsunbende 80.5 geldim -500 gr
yakinda o eliptik sana küsecekAkşam ölçümü iteleyin beni eliptiğe
Canim dün alinti yaptim cevap yazicaktim ama iş karıştı kaldi. Ben hazirim canim bugün yarisa başlayabiliriz bakalim cumaya kadar en fazla kim vericekÇok teşekkür ederimmm... Bu haftayı atlattık sayılır. Haftaya eşleşelim artık bari. Cuma’dan itibaren başlayalım mı? Daha iyi olmaz mı sen ne dersin?
Sen, evet evet sen..
Şu anda bu mesajı okuyan sen.
15 Mayıs 2007 tarihinde kurulmuş olan Cuma Zayıflama Yarışması'na, kuruluş tarihinde bu yana katılmış olan toplam 2.351 yarışmacıdan birisin.
Mezun değilsin.
Diskalifiye olmadın.
Vazgeçmedin.
çünkü....... sen bir SAVAŞÇISIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?