Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wayy hem romayi hemde bi siteyi mi yedin

Saka saka
Guzel menu cnm boleksi olsun
Sağol canım. Menüye bir daha baktım da ne çok çeşit varmış
Dolu dolu değil de azar azar çok çeşit olmuş
Kizlar uzun bir aradan sonra zumbaya gittim bu aksam iyi oldu desarj oldum ama uzun suredir yuruyus harici spor yapmayinca hasat etti beni
Iyi eglenmissindir ama. Ben çok keyif alıyorum zumba yaparken

dünkü menün sabah
2 tambugday ekmek
2 dilim peynir domates salatalık
ara türk kahvesi

öğlen yeşil fasulye
çorba

ara elma

akşam patates patlıcan türlü

1 dilim tambuğday ekmek

ara 2 avuç leblebi

2,5 litre su
yeşil çay

sen merak etme kaptanim bu takim hepimuzin sen olmassin bizler oluruz ama elimizden ne geliyorsa yapariz yeterki kimse salmasin kendini

Bende kızımı bırakıp çıkamıyorum yaa yoksa yürüyüşe hiç üşenmem. Ama Leslie ye çok üşeniyorum.
üşenme canim kendine ayiracagin 30 dk olsun herzaman tabi disarda yürümek cok daha iyi ama bazrn imkanlar el vermediginda bu sporlar kurtaricimiz

selam kızlar ben geldim beni biraz fırçalarmısız iyice boşladım
hosgeldin canim madem döndün kaldigin yerden devam aradaki farki kapatman için kacamaksiz menuler ve bol sporun olsun

Kizlar uzun bir aradan sonra zumbaya gittim bu aksam iyi oldu desarj oldum ama uzun suredir yuruyus harici spor yapmayinca hasat etti beni
yaaa su zumbayi bi ben yapamadim acayipmerak ediyorum. Yarin sabah netten bi video acip denicem cok faydali oldugunu duydum vücut sekillendirmede

Bugunkuenum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim dilim tost
Oglen: 1 porsiyon et kebabi, 1 bardak ayran, acili ezme, yarim lavas
Aksam: 3 haslanmis yumurtali marul salatasi
Aralar: 5 kuru kayisi, 1 greyfurt, yulafli yogurt
Su 2.5lt
hani spor

tam bi cumaya hazirlik menusu olmuş ama tabi sporsuz

ben severim böyle dönüşleri bekliyoruz canim

günaydın kızlar
çok şükür bu hafta sabit gelmedi ama gram gitti

86,3'den 86,1'e %0,23
canim spor yapsan o gramlar kiloya döner

Çok teşekkür ederimmm... Bu haftayı atlattık sayılır. Haftaya eşleşelim artık bari. Cuma’dan itibaren başlayalım mı? Daha iyi olmaz mı sen ne dersin?
Canim dün alinti yaptim cevap yazicaktim ama iş karıştı kaldi. Ben hazirim canim bugün yarisa başlayabiliriz bakalim cumaya kadar en fazla kim vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…