- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.401
Waayyyy gormedigin biri spor yapmis da spor listesi de yaparmis5. Takim Spor Listesi
1.gben
70dk yuruyus
100 twister
10dk yalanci eliptik
2.
3.
Dukenella yap cnm dukan cikolatasi tarifi bulamazsan ben sana bulurum tatlandirici yerinede hurma falan koyarsin kucucuk cikolatalar cok kaloriliNormalde cikolata seker sevmem basladigimdan beri gozum hep onlardayemesem aklim kaliyor yesem diyet razi degil
o iyi fikirmisBen kankayi bizim takima transfer ettirmistim cnm
Bu hafta 9. Olmusuz bir aksiyon lazim haftaya
Varim ama gozden irak oldugundan gonulden irak bir liste o. Doldurmayi hep unutuyorumSen kizlarin yaptigi listeye giremiyor musun hazir liste var ya
Yassakkk bacim yassak bu takimin kapisindan disari cikamazsin kilitledim ben kapiyiBaska takimlardan kanka yaparsam kiskanmaz misiniz kizlar
yok kepi alana kadar bana cikolata dukanellaDukenella yap cnm dukan cikolatasi tarifi bulamazsan ben sana bulurum tatlandirici yerinede hurma falan koyarsin kucucuk cikolatalar cok kalorili
kaptanim cok haklisin. Hadi bendeYassakkk bacim yassak bu takimin kapisindan disari cikamazsin kilitledim ben kapiyi
Birkac kisi yuzunden tum herkesin motivasyonunun dusmesi kirilmasi incinmesi cok uzucu burda olmak beraber olmak calismak hepsi gonul isi .Bu kadar gonulluluk esasken araya egolarin girmesi bence hicbir kimseyi burada gonul bagiyla var olanlari etkilememeliEskiden yapardik da tadi tuzu kalmadi ki su an gruplarin devam edecegine bile inancim kalmadi benim seabahar in deyimi ile buralar dutlu olursa 8. Takim da olur diger takimlarda olur yarisiriz
Yarin bir gun piko yedim diue gelirsen hatirlatirim sanayok kepi alana kadar bana cikolata dukanella
Henuz kesinlesmedi canim var oyle bir ihtimal. Ama olana kadar burdayiz.İyi akşamlar kızlarr. Neler olmuş yaaaa gruplar kapanmıyor değil miii ??
tadini bilmediklerimi canim istemiyorYarin bir gun piko yedim diue gelirsen hatirlatirim sana
Yapinca hemen kendimi 1 numaraya yazdim bir liste olusturdum
Waayyyy gormedigin biri spor yapmis da spor listesi de yaparmis
Aferin gben kiz sana helal olsun
Aynen devam o zamanHenuz kesinlesmedi canim var oyle bir ihtimal. Ama olana kadar burdayiz.
tadini bilmediklerimi canim istemiyor
Hahahhaa7. Takimda sessiz seyircilere kizmislardi bi ara
İlk defa karsilastim boyle bir seyle
Bugun hosgeldiniz yazdim ugrayip ciktim ya kizmasinlar diye
Sus kız yerin kulağı var zaten ortalık karışık yazma öyle şeylerBen gece bazen okuyorum diger takimlari. Selam vermek hic aklima gelmemisti
Bence okumak cok normal, dusman neler yapiyor siper arkasina bakma imkanimiz oluyor
yaa di miiikaptanim cok haklisin. Hadi bendemedusa38 gibi kanka yaparsam ve o mechul cok sansli kanka beni kendi takimina alirsaa
O zaman siz bensiz naparsiniz
Sensiz kwyfi olmaz bu takimin gben cim mitivisyin kalmaz takimdakaptanim cok haklisin. Hadi bendemedusa38 gibi kanka yaparsam ve o mechul cok sansli kanka beni kendi takimina alirsaa
O zaman siz bensiz naparsiniz
Cok guzel yazmissin ama bugun ben hic o modda degilim gercekten cok uzuldum kirildim yasananlar cok etkiledi beniBirkac kisi yuzunden tum herkesin motivasyonunun dusmesi kirilmasi incinmesi cok uzucu burda olmak beraber olmak calismak hepsi gonul isi .Bu kadar gonulluluk esasken araya egolarin girmesi bence hicbir kimseyi burada gonul bagiyla var olanlari etkilememeli
Hersey duzelir dusenler ayaga kalkar
Karanligin arkasindaki aydinlik gorunur ins.
Bugunlerde cok karsima cikiyor Mevlana nin su sozu. "En guzel seyler buyuk sabirlarin arkasindan gelir.
Bu tarz faaliyetler olsun ve takimlarin arasindaki baglar guzellikler yeniden hatirlansin insallah
unutmuşum bakıyım hemen
Gozlerimi tutuklayip hapse atsinlar tamamHahahhaa
Ya cok alemsin milleti nasıl korkuttular
Sus kız yerin kulağı var zaten ortalık karışık yazma öyle şeyler
hahahahahaha cok guzel smiley ya ölenyaa di miiitövbe bismillah
Evet mitivisyininizi alip giderim gidersemSensiz kwyfi olmaz bu takimin gben cim mitivisyin kalmaz takimda
Bize yakismiyor9. olmuşuz
Ben izlemem oyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?