- 6 Nisan 2010
- 4.413
- 15.848
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.201
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım
sorma canim bol bol atraksiyon yaşadımYaa atraksiyonlu bi gün olmuş, eve mi gidiyorsun?
İyi yolculuklar kaptanım
Aman atraksiyona gel
çok kiyamicagim bi ayakkabi değildi ama en yeni ayakkabimdiAyakkabın güzel miydi bari ya?prensesss016
Ay hiç kıyamam ayakkabılarıma :)
Bu arada profil fotondaki gibi bi kızın olur inşallah.
yanimda olsan kesin kaçırırdın
ayyy altima kacircaktim gulcem diyee
kaptanim bende oyle yapiyordum
olucam galiba monisim bogaz agrisiyla uyandim sabahgeçmiş olsun canım aman hasta olmayasın
sağol canim hemde ne bombaHahahah koptum resmen:)))))) Çok bomba olay yalnız ayakkabıların erimesi! :))))Neyse geçmiş olsun diyelim.
canim buna şükür tasinma telasiyla salmadin en azindan kendini koruman bile cok iyi duzenini kur hizlanirsinAkşam sadece vicdan çorbası içeceğim dedim de olmadı. Bu regl yaklaşması bünyemi oldukça sarsıyor! Herşeyi yiyesim geliyor ama tabii ki yemiyorum.
Akşam vicdan çorbasının yanında 1 kase de yoğurt yedim.
Saat21.30’da da maalesef dayanamayıp fındık-fıstık yedim biraz.
Şu dönemi büyük kaza-bela yaşamadan atlatırsam çok rahatlayacağım. Sabretmek için büyük mücadele veriyorum ama cidden...
sagol canimhahhhaha kıyamam geçmiş olsun canım
Sen anlat karadenizi izliyorumm ben bu akşam canım
geçmiş olsun canım dikkat et yorma kendini
aksami keske sadece bulgur salatasiyla kapatsaymışsın neyse bugün dikkat et yarin üzülmeMenüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara haşlanmış mısır
Öğlen
Balkabağı çorbası
Ara
Yeşilçay 1 ceviz 2 badem
Akşam
Kızlar misafir vardı 1 çatal tatlıdan aldım
Şalgamlı bulgur salatası
Birde kabak böreği ufak dilim
Sade Türk kahvesi
Spor jillian
Su 2 litre
burdada cok yogun degil ama yerlerde örtü gibi arabalarin uzeri bembeyazAnkaraya cok az yagmis arabalarin caminda vardi kar
Jillian'ı nasıl buldun canım? :)Menüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara haşlanmış mısır
Öğlen
Balkabağı çorbası
Ara
Yeşilçay 1 ceviz 2 badem
Akşam
Kızlar misafir vardı 1 çatal tatlıdan aldım
Şalgamlı bulgur salatası
Birde kabak böreği ufak dilim
Sade Türk kahvesi
Spor jillian
Su 2 litre
Arkadaşına vicdan yaptırsaydın. Erimedim ama suyun içine balık oldum diyeKızlar naber
Bugün neler geldi başımabursada feci yagmur var. Biz arkadasla öğlende disari cikiyoruzya ben bugün cikmayalim dedim..
Vay efendim benim enerjim düşükmüş vay efendim sekermiymisim eriyeyimneyse peki dedim gel cikalim cikmaz olaydim 50 dk yagmurda yuruduk bide tempolu oldumu benim ayakkabilarimin ici göl gibi gittim bi corap aldim kendime geldik is yerine cikardim ayakkabilari giydim yeni coraplarla terlikleri ayakkabilari koydum isiticinin önüne. Cok yakin koymusmuyum benim ayakkabilar eri ben şok yanmislar resmen . Resmen bugun terlikle gezdim cikarkende baktim kurumamis icleri gecirdim ayagima poset dosyalardan giydim ayakkabilari hışır hışır gidiyorum eve bidaha yagmurda cikarsam iki olsun
Benim yedek kıyafetim bile vardı toplantı içinAyy benim isyerimde hep yedek ayakkabi vardir sende koy 1 spor bir topuklu
Ogleyin yuruyuse giderken sporu geciriyor toplanti olursa topuklu gunlukler de idare eder
günaydın iyi yolculuklar kolay gelsin kaptanımGunaydinlar takimi acip yola cikayim yavas yavas kizcelerim
Bugun takima yeni uye gelebilir monisim paylasima eklemis bizim takimi da ilgilenirsiniz ben simdi hazirlanip cikayim yogun bir gun basliyor bana
günaydın canım ben Çanakkaledeyim biz bu sene karı hiç görmedik bir kere yağdı oda hemen eridi kıskandımm benim yerimede oyna :)Karlı bir Bursa sabahından herkeses günaydıııııın
Bu sene bursaya düşen ve tutan ilk karözlemişiz karı
sevindim kuzumm dikkat et kendine hep iyi olÇok teşekkür ederim arkadaşım. Sağolasın, eksik olmayasın.
Dün akşam biraz erken uyudum, dinlendim, daha iyiyim çok şükür.
sorma canim bol bol atraksiyon yaşadımevet ebe gidiyordum. Esim bu hafta gececi oyle olunca isten ebe gidiyorum yemek yiyip ders yapip kostura kostura anneme iniyoruz esim ise giderken benim hayarin atraksiyon
görmeliydiniz halimi
çok kiyamicagim bi ayakkabi değildi ama en yeni ayakkabimdikisa girerken flodan almıştım töbe bidaha almam ordan ayakkabi oglumda almustim oda dandirik çıktı
Canim benim güzel dualarin icin sağol önce sağlıklı olsun sonra kız olursa güzel olur tabio fotografida ilk kadinlar kulubune hamilelik topiginde baslamistim ve hamile kalmaya calisiyordum kızım olmasini hayal etmisim herhalde o yüzden o bebegin fotoğrafını secmisim ve adimi prenses koymuşum oylede kaldi ama benim oglum oldu
yanimda olsan kesin kaçırırdın
olucam galiba monisim bogaz agrisiyla uyandim sabah
sağol canim hemde ne bomba
canim buna şükür tasinma telasiyla salmadin en azindan kendini koruman bile cok iyi duzenini kur hizlanirsin
sagol canim
aksami keske sadece bulgur salatasiyla kapatsaymışsın neyse bugün dikkat et yarin üzülme
burdada cok yogun degil ama yerlerde örtü gibi arabalarin uzeri bembeyaz
GüneydınnnnGünaydın hanımlaaarrr
Nerdesiniiiz, uyuyor musunuz bakalım??
Bugün perşembee! Menülerde kaçamak olmasın lütfennn yarına güzel eksiler görelim
çok yorucu ama çok beğendim canım teşekkür ederim önerdiğiniz için 2 gündür yapıyorum feci her tarafım ağrıyo tabi ama bir kaç güne geçer herhalde süre açısından falan da çok iyi çok uzun olunca ben sıkılıyorumJillian'ı nasıl buldun canım? :)
günaydınnnnGunaydinlar herkese
Benim hala uykum var
çok kiyamicagim bi ayakkabi değildi ama en yeni ayakkabimdikisa girerken flodan almıştım töbe bidaha almam ordan ayakkabi oglumda almustim oda dandirik çıktı
Canim benim güzel dualarin icin sağol önce sağlıklı olsun sonra kız olursa güzel olur tabio fotografida ilk kadinlar kulubune hamilelik topiginde baslamistim ve hamile kalmaya calisiyordum kızım olmasini hayal etmisim herhalde o yüzden o bebegin fotoğrafını secmisim ve adimi prenses koymuşum oylede kaldi ama benim oglum oldu
Beğendiğine sevindim :)çok yorucu ama çok beğendim canım teşekkür ederim önerdiğiniz için 2 gündür yapıyorum feci her tarafım ağrıyo tabi ama bir kaç güne geçer herhalde süre açısından falan da çok iyi çok uzun olunca ben sıkılıyorum
Günaydın kızlar Dün Misafirim vardı ve geç yattım Dün bayağı da öğünleri mikaçırdım diyebilirim bugün 20 Bin Adım hedefim deyim birazdan evden çıkıp yürüme niyetindeyim dünkü beslenme planım
Sabah kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
2 tane zeytin
turp
yarım dilim reçelli ekmek
Öğlen
1 dilim pasta
akşam
kırmızı et
2 kaşık pilav
biraz kızarmış patates
akşam atıştırmalığı
biraz cips
Coca Cola
Filtre kahve
2,5 litreye yakın sıvı
Yarım saatte eliptik
EvlaefeGünaydın kızlar Dün Misafirim vardı ve geç yattım Dün bayağı da öğünleri mikaçırdım diyebilirim bugün 20 Bin Adım hedefim deyim birazdan evden çıkıp yürüme niyetindeyim dünkü beslenme planım
Sabah kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
2 tane zeytin
turp
yarım dilim reçelli ekmek
Öğlen
1 dilim pasta
akşam
kırmızı et
2 kaşık pilav
biraz kızarmış patates
akşam atıştırmalığı
biraz cips
Coca Cola
Filtre kahve
2,5 litreye yakın sıvı
Yarım saatte eliptik
Aynen canım bittiğinde ter içinde kalıyorsunBeğendiğine sevindim :)
Baya yorucu ama süre açısından bence de ideal, çok uzun şeylerde ben de sıkılıyorum. Jillian'da ise nasıl geçiyor anlamıyorum bi de baya zorladıgı icin
Menu esten kaynaklıydımorordek bu menuyu begenmene sasirdim dogrusu
2 ogun beslenirken hic acikmadigin oglenede past sıkıstırmanda ilginc olmus
Aksamki kizartmada olmasa iyiydi
20.000 adimi pasta icin atarsin aksamkiler icinde eliptik ise yarar belki
Ama her zaman misafirimiz olabilir kendin icinde saglikli alternatiflr yapsan menude bukadar geri dusmezsin canim kolay gelsin
Yaa evet ıtıraf ettım ama dun kendi vucudumu zehırleme gunu ılan ettım.Evlaefe
Pasta, cips, kola, patates kızartması... bu hangi diyet listesi. Bu diyetisyene bende gideyim. Bunların hepsini yasaklıyor benim diyetisyen
Ben de bayılıyorum jillina
Aynen canım bittiğinde ter içinde kalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?