Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menu esten kaynaklıydı mısafır kahve yas pasta vardı ben kahveyı ıctım sadeceoglende dayanamadım bı an cocuklar yerken gaflete ugradım
Ah bu esler benimkide kilo aldi bu sira benle diyet yapiyo ben ekmek ywmiyorum aksamlari falan oda azaltti ama yakinda verir boydan kurtariyor

bakalım inş 30 gün devam ettirebilirim. Sonuçları göreceğiz canım senin 30 gün yaptığın oldu mu
Yok canım sağolsun bende bi kız var Jessica'nın köpeğini izlemek istiyor onunda her videosunda köpek yok kafasına göre sürekli değiştiriyor.
max. 5gün yapıp 1 beden incelmişliğim var

besbb9 düşündümde bende yeniden başlayayım kas vs artık ne gelirse gelsin. Kilo gidip inceleyim de... Bende başlayayım akşam. Her gün takipteyiz ok? kaytaran gece kalkıp yapacak.

pisiciklerimmm
neler yapıyorsunuz sessiz kalmasın takım toplaşın bakim
şahnur kaptanıma okuyacak bir sürü sayfa biriktirelim
afiyet olsun nilgüş nilsub içmiştim bende kahvemi, az önce öğlen yemeğimi yedim daha doğrusu içtimvicdan çorbamı. bakalım aldıklarımdan yarına kadar ne kadarını yollayabilicem

bari haftasonu yeseydin yavrum yaaa yarin tarti gunuu
Menu esten kaynaklıydı mısafır kahve yas pasta vardı ben kahveyı ıctım sadeceoglende dayanamadım bı an cocuklar yerken gaflete ugradım
bahanelerr bahanelerr sporunla telafi etmissindir ama zayiflayabilirdinn onun yeirne yaglari yakardin ohh
@bluedolphin çok geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir , ben biraz geriden geliyorum sayfalar çok ilerliyor bazı önemli şeyleri gormedigim oluyordur kusuruma bakmayın
canim yazman yeter bakmayiz denim kusura ozel durumundan mutevellit

Oh afiyet olsun sana da bol yaksin

Cidden ben niye beğenmişim onu elim kaydı galiba
evlaefe naptin sen güzelim ya? Artık 20 bin adım mı kurtarır onu, 40 bin adım mı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…