- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.221
Ah bu esler benimkide kilo aldi bu sira benle diyet yapiyo ben ekmek ywmiyorum aksamlari falan oda azaltti ama yakinda verir boydan kurtariyorMenu esten kaynaklıydımısafır kahve yas pasta vardı ben kahveyı ıctım sadece oglende dayanamadım bı an cocuklar yerken gaflete ugradım
bakalım inş 30 gün devam ettirebilirim. Sonuçları göreceğiz canım senin 30 gün yaptığın oldu muBen de bayılıyorum jillina
Canim hangi spor olursa olsun bir ay sonunda illaki farkeder sen simdi olculerini al bir ay sonra farkini gorursunbakalım inş 30 gün devam ettirebilirim. Sonuçları göreceğiz canım senin 30 gün yaptığın oldu mu
haklısın canım :)Canim hangi spor olursa olsun bir ay sonunda illaki farkeder sen simdi olculerini al bir ay sonra farkini gorursun
Neyse bugün arınma yaparsınYaa evet ıtıraf ettım ama dun kendi vucudumu zehırleme gunu ılan ettım.
Yok canım sağolsun bende bi kız var Jessica'nın köpeğini izlemek istiyor onunda her videosunda köpek yok kafasına göre sürekli değiştiriyor.bakalım inş 30 gün devam ettirebilirim. Sonuçları göreceğiz canım senin 30 gün yaptığın oldu mu
jillianlamı 5 günde 1 beden inceldinYok canım sağolsun bende bi kız var Jessica'nın köpeğini izlemek istiyor onunda her videosunda köpek yok kafasına göre sürekli değiştiriyor.
max. 5gün yapıp 1 beden incelmişliğim var
Ama tartıda +1 kilo kadar kas çıkıyorjillianlamı 5 günde 1 beden inceldin
Günaydın kızlar Dün Misafirim vardı ve geç yattım Dün bayağı da öğünleri mikaçırdım diyebilirim bugün 20 Bin Adım hedefim deyim birazdan evden çıkıp yürüme niyetindeyim dünkü beslenme planım
Sabah kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
2 tane zeytin
turp
yarım dilim reçelli ekmek
Öğlen
1 dilim pasta
akşam
kırmızı et
2 kaşık pilav
biraz kızarmış patates
akşam atıştırmalığı
biraz cips
Coca Cola
Filtre kahve
2,5 litreye yakın sıvı
Yarım saatte eliptik
bahanelerr bahanelerrMenu esten kaynaklıydımısafır kahve yas pasta vardı ben kahveyı ıctım sadece oglende dayanamadım bı an cocuklar yerken gaflete ugradım
canim yazman yeter bakmayiz denim kusura ozel durumundan mutevellit@bluedolphin çok geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir , ben biraz geriden geliyorum sayfalar çok ilerliyor bazı önemli şeyleri gormedigim oluyordur kusuruma bakmayın
Oh afiyet olsun sana da bol yaksinpisiciklerimmm
neler yapıyorsunuz sessiz kalmasın takım toplaşın bakim
şahnur kaptanıma okuyacak bir sürü sayfa biriktirelim
afiyet olsun nilgüşnilsub içmiştim bende kahvemi, az önce öğlen yemeğimi yedim daha doğrusu içtim vicdan çorbamı. bakalım aldıklarımdan yarına kadar ne kadarını yollayabilicem
Cidden ben niye beğenmişim onu elim kaydı galibamorordek bu menuyu begenmene sasirdim dogrusu
2 ogun beslenirken hic acikmadigin oglenede past sıkıstırmanda ilginc olmus
Aksamki kizartmada olmasa iyiydi
20.000 adimi pasta icin atarsin aksamkiler icinde eliptik ise yarar belki
Ama her zaman misafirimiz olabilir kendin icinde saglikli alternatiflr yapsan menude bukadar geri dusmezsin canim kolay gelsin
Öyle bön bön oturuyordumKızlar nerelerdesiniz? Perşembe perşembe kayıplardasınız.
Bende kahvemi ictim yesilcayi ictim Allahim ne cok sey ictim birde telefon trafigi bi mutfagi topladim Allahtan bi araba isimiz var bakalim olursa3 gunluk Kayseri yolculugu varÖyle bön bön oturuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?