- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.181
Gecmis olsun bugun kafan cok mesguldu ondadndir kolay degil sifirdan takim kurmak hemencecik hal olur insallahselam pisiciklerimmm
başıma ağrı girdisanırsam her bi yerimde o ağrı
inşallah canım sağolasınGecmis olsun bugun kafan cok mesguldu ondadndir kolay degil sifirdan takim kurmak hemencecik hal olur insallah
sağolasın canım benimhahhhaha kıyamam geçmiş olsun canım
Sen anlat karadenizi izliyorumm ben bu akşam canım
geçmiş olsun canım dikkat et yorma kendini
bende sen anlat karadenizi çok seviyorum :) haftaya özetini izlersin canımEsimde onu izlerde o akssm yoktu kucuk oglumda Madagaskar penguenlerini actirdi izleyemedim bi sey yani yarin Vatanim Sensin var ama esim izletmeyecek biliyorum :-(
Canim mısır diyetteyken yemesen keske aksam menusunde de keske diyete uygun bir seyler yapsaydin atlatmasi daha kolay olurdu biraz kh agirlikili olmus menun yarin biraz protein takil aksamida hafif atlat dengelersin insMenüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara haşlanmış mısır
Öğlen
Balkabağı çorbası
Ara
Yeşilçay 1 ceviz 2 badem
Akşam
Kızlar misafir vardı 1 çatal tatlıdan aldım
Şalgamlı bulgur salatası
Birde kabak böreği ufak dilim
Sade Türk kahvesi
Spor jillian
Su 2 litre
haklısın canım Mısır çok az yedim diyete uygun değil mi bilmiyordum akşam çok kötü oldu ya yarın acısını cıkartıcam artık bide heryerim ağrıyor spordan yemeseydim keşke çok pişmanımCanim mısır diyetteyken yemesen keske aksam menusunde de keske diyete uygun bir seyler yapsaydin atlatmasi daha kolay olurdu biraz kh agirlikili olmus menun yarin biraz protein takil aksamida hafif atlat dengelersin ins
Neyse uzulmuyoruz pes etmiyoruz yarin hemen bi dengeleme listesi yapip kurtariyorsun gunuhaklısın canım Mısır çok az yedim diyete uygun değil mi bilmiyordum akşam çok kötü oldu ya yarın acısını cıkartıcam artık bide heryerim ağrıyor spordan yemeseydim keşke çok pişmanım
Evet ya yarin izledigi dizisi yok belgesel izleriz aetikbende sen anlat karadenizi çok seviyorum :) haftaya özetini izlersin canım
Vatanım sensini izlemedim hiç esinle dizileriniz farklımı yarın akşam :)
aynen canım öyle yapacağım mecburen cezalıyım yarınNeyse uzulmuyoruz pes etmiyoruz yarin hemen bi dengeleme listesi yapip kurtariyorsun gunu
iyi gecelerrrİyi geceler bol eksiler
Ankaraya cok az yagmis arabalarin caminda vardi karKarlı bir Bursa sabahından herkeses günaydıııııın
Bu sene bursaya düşen ve tutan ilk karözlemişiz karı
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.canim cok gecmis olsun bu ara biraz fazla calistim ondan olmus olabilir dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Sağolasın, eksik olmayasın.geçmiş oldun canımm dikkat et kendine
Hayırlı yolculuklar kaptanımGunaydinlar takimi acip yola cikayim yavas yavas kizcelerim
Bugun takima yeni uye gelebilir monisim paylasima eklemis bizim takimi da ilgilenirsiniz ben simdi hazirlanip cikayim yogun bir gun basliyor bana
Evet canım.tatlım geçmiş olsun hem işlerin yoğun bi de migren atağı fena olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?