Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık

Ara haşlanmış mısır

Öğlen
Balkabağı çorbası

Ara
Yeşilçay 1 ceviz 2 badem

Akşam
Kızlar misafir vardı 1 çatal tatlıdan aldım
Şalgamlı bulgur salatası
Birde kabak böreği ufak dilim

Sade Türk kahvesi

Spor jillian
Su 2 litre

Esimde onu izlerde o akssm yoktu kucuk oglumda Madagaskar penguenlerini actirdi izleyemedim bi sey yani yarin Vatanim Sensin var ama esim izletmeyecek biliyorum :-(
bende sen anlat karadenizi çok seviyorum :) haftaya özetini izlersin canım
Vatanım sensini izlemedim hiç esinle dizileriniz farklımı yarın akşam :)

Canim mısır diyetteyken yemesen keske aksam menusunde de keske diyete uygun bir seyler yapsaydin atlatmasi daha kolay olurdu biraz kh agirlikili olmus menun yarin biraz protein takil aksamida hafif atlat dengelersin ins

Canim mısır diyetteyken yemesen keske aksam menusunde de keske diyete uygun bir seyler yapsaydin atlatmasi daha kolay olurdu biraz kh agirlikili olmus menun yarin biraz protein takil aksamida hafif atlat dengelersin ins
haklısın canım Mısır çok az yedim diyete uygun değil mi bilmiyordum akşam çok kötü oldu ya yarın acısını cıkartıcam artık bide heryerim ağrıyor spordan yemeseydim keşke çok pişmanım

Neyse uzulmuyoruz pes etmiyoruz yarin hemen bi dengeleme listesi yapip kurtariyorsun gunu

canim cok gecmis olsun bu ara biraz fazla calistim ondan olmus olabilir dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.
Dün akşam yemekten sonra biraz erken yattım, uykumu almak çok iyi geldi, daha iyiyim bugün çok şükür.
Sağolasın. Sen de çok dikkat et kendine.Hepimize sağlıklı, güzel günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…