Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar cok bi yilmus gördüm herkesi ve gecen haftaki sabitlerden biri olarak kendimi aciklama ihtiyaci hissettim. Hicbirseyi birakmis degilim sporumuda yapiyorum menumude paylasiyorum elimden geldiğince. Gecen hafta pazartesi +300 gr gelmistim ve cumaya kadar ancak o 300 grami verebildim. Annemde kalıyordum evde degildim ogle molalarimdaki yurumelerim haricinde spor yapamadim. Annemin yemeklerinide hep az tükettim ve sabit gelebildim. Altinda baska neden aranmasin + gelsem bunu tüm acik yurekliligimle yazardım daha önce yaptığım gibi. Bu haftada bunun telafisini yapmaya çalışıyorum. Kilom cok azaldi ve taktir edersinizki vermek cok zorlasti resmen direniyor vücudum. Bu hafta aksam yemeklerimi iptal ettim ikindi arasiyle kapatiyorum günü. Yani benim hala umudum var lutfen sizde bu kadar karamsar olmayın. Hepimiz sokalim elimizi taşın altına suan grupta kimse mükemmel değil. Durmak yok yenibi haftaya başladık daha iyi olucak insallah ben herkese inaniyorum

Senin mesajında kırmızıyla işaretlediğim söz çok doğru
Ben birkaç kişinin daha bu işi ciddiye aldığını görsem belki de yılmazdım böyle
Ama görüyorsunuz cumadan beri kendimce uğraşıyorum, takımda hiç canlanma görmeyince de ister istemez benim de modum düşüyor

Yok çok net anlıyorum çünkü bende bu hafta ilk defa kendi kendime debeleniyormuşum gibi hissettim. Bu benim moralimi çok bozdu. Tamamen salmadım sonuçta herkes yaptığını kendine yapıyor, dikkat ediyorum ancak aynı motivasyonla devam ettiğim söylenemez.
Gerçekten devam etmek isteyenlerle ortak liste yapabiliriz veya herkes kendine belirlediği diyet programını paylaşsın. Kiloları da görüntülü, fotoğraf olarak paylaşmayı öneriyorum. Tabii kurallara uygun mu bilmiyorum, siz ne dersiniz bu duruma?

Buugunku menüm
Sabah 09.00
2 hurma+5 findik(ise gec kaldigim icin kahvalti yapamadim pogaca borekten iyidir)
Ara 10.30
Sade nescafe
Öğle 13.30
Yogurtlu ispanak 1 porsiyon(evden getirdim)
1 dilim kepek ekmegi(büyük dilimlerin yarisi)
Activia kivili
Ara
Sade nescafe 14.30
Yesil cay 16.00
1 elma 17.00
1 hurma+5 findik 18.00
Aksam yok

Su 3.5 litre (salatalik+yesil elma+limon+maydanoz vardi icinde)
Spor 50 dk yürüyüş
Eve gidincede 1.000 ip atlayip+40 dk 500 calori yakicam yazarim yapinca

Tabi ki yapılabilir, yeter ki birileri çabalasın, grup yeniden motive olsun. Her türlü fikre açığız.
Herkes kendine yapıyor dediğin gibi ama burda olmamızın amacı birlik olup birbirimizi motive etmek, yeri geldiğinde kaçamak yapmayı engellemek. Herkes bireysel takılacak olduktan sonra diyet gruplarının ne anlamı var ki?

Herkese iyi akşamlar. Daha listeye giremesem de bende Cuma’dan beri yazıyorum ve kendimi bu gruba ait hissediyorum . Öncelikle ilk geldiğimde sonuçları görünce kısa süreli acaba doğru gruptamıyım düşüncesini yaşadım. Sonra kendi kendime dedim ki ilk önce kendini sen motive et ve başkalarına motivasyon kaynağı olmaya çalış. Elbette birbirimizden etkileniyoruz ama kısa süreli duraklamalar olabilir. Hepimizin amacı ortak. Bu yüzden özeleştirimizi yapıp yolumuza devam etmeliyiz. Bu grubunda bunu yaptığını görüyorum. Bence yakında herkes eksili rakamları görecek. Açıkçası herkesin motivasyon arttırıcı yazılar yazmasını diliyorum. Bir yerden sonra negatif üyelerle dolu bir grup olabiliriz. Belki burda yeniyim ama kilo mücadelesinde eskiyim. Bunlar benim naçizane fikirlerim.

bence bu haftaki listenin durumuna göre gercekten kilo vermek isteyenlerle devam edelim yolumuza kalanina yol verelim bosuna motivasyon kaybetmeyelim

katiliyorum sana tartilarin fotografini yukleyelim

Bugünkü Menümü de yazayım öyleyse:

Sabah (10.30):
-1 haşlanmış yumurta
-2 dilim beyaz peynir
-1 dilim kaşar peyniri
-domates, maydonoz

Akşam(18.00):
-1 porsiyon nohut
-Ton balıklı salata

Kapanış. Dışarıda olduğum için aralarda hiçbir şey yiyemedim. Arada sadeve bir Türk kahvesi içtim. Bugün suyumu da içemedim.

Ortak liste bana uyar pamukçum. Alternatifli menüler hazırlayabiliriz. Eskiden yapıyorduk.

Ben anladım ki birileri spor yapar çabalarsa bende varım, eksileri gördükçe ben neden vermiyorum diyorum.

Burda kekler börekler yiyince herkes yiyo diyip bende yiyorum.

Diyet yapmayanlar; yapmayı düşünmeyenler bizim de negatif etkilenmemizi sağlamasın lütfen.

Yaza ne kaldı şurda?

Bi kişi artı gelince iptaliz işte. 1-2 kişi telafi edilir belki ama tüm takım birilerine sırtını dayamış sanki.

Olmuyor işte olmuyor.

Ortak liste bana uyar pamukçum. Alternatifli menüler hazırlayabiliriz. Eskiden yapıyorduk.

Çokta iyi oluyordu. Ben bir arkadaşımdan liste aldım. 14 günlük yağ yakıcı, hızlandırıcı liste vermiş diyetisyeni. Belki bu hepimizi bir silkeler. 14 gün yani 2 hafta dişini sıkmak kimseye zor gelmez diye düşünüyorum. Benimle yapmak isteyenler olursa listemi paylaşabilirim. Bu liste 2 haftada 4 kilo verdirmeyi hedefliyor. Benimle birlikte yapmak isteyen var mıdır? medusa38 ve wendy ile beraber uygulayacağız bu listeyi. Başka katılmak isteyen var mıdır? 2 hafta?

Sadece senin değil hepimiz aynı durumdayız. Ama birbirimizi sadece tetikliyoruz. Artı yönde yada eksi yönde farketmiyor. Sanki yayılmak için bahane arıyoruz. Ben kendimden örnek verecek olursam sabahın kör karanlığından akşama kadar koşuşturmaca içindeyim. Spor icin yarım saat ayırmak demek, sabah 1 saat erken uyanmak zorundayım demek. Haftanın 5 günü is 2 günü kurs 3 haftadır pertim çıkıyor. Çoğu zaman sızıyorum. Uyuyup dinlemek nedir unuttum. Takdir edersinizki evde ilgi bekleyen bir çocuk ve eşte var. Kimseden daha şanslı bir yanım yok. Bu zor şartlarda yine de birşeyler yapmaya çalışıyorum. Gecen hafta sonu evet sapıttım. Ama elimden geleni yap ip çıkmaya toparladım. Olmayacak birşey değil yani. Evet azdan az çoktan çok gidiyor. Ama gidiyor. Bir an önce üstümüzden ölü toprağını atmak lazım. Herkes ne yaparsa kendine yapıyor. Halinden memnun olan aynen devam etsin.
Kusura bakma Şeyma sanki sana demiş gibi oldum ama hızımı alamadım. Muhatap ise kim üstüne alınırsa o. Kişisel olarak kimseye tek bir sözüm yok. Sonucda bende aynı muhataplar icinde sayılırım. Ayda 1 kilo verebilen biri olarak
Ama yoruldugumu itiraf etmeliyim. Bitse de gitsek modundayim artık.

Siz bir deneyin sonra bende yaparım. Şimdilik 2 öğün yapmaya planlamıştım kendimi. Siz güzel kilolar verirseniz bende yaparım beybiler.

Listeyi paylaşabilir misin canım ben de katılmak isterim

1.5dan sonra doğru düzgün bisey yetmemişsin. Günlük kalor in 1200ün altında. Kıtlık moduna gireceksin. Sebze, salata yoğurt gibi birşeyler ye. Böyle menü olmaz. Kasların eriyecek.

Kahvaltı:çemenli yumurta, 1dilim köy peyniri, 1tk marmelat,3fındık
Öğle : bir tabak nohut 3yk pirinç pilavı çabuk
Ara öğün: sütlü kahve,2hurma
Akşam: 1lavaş lahmacunu, 1kase tarhana çorbası , yarım tabak kereviz salatası
Ara öğün:zencefil çayı,3kuru erik, yarım elma
300ip atlama, 10dk bölgesel hareket

ben ciddiye alıyorum ve gerçekten zayıflamak istiyorum ne derseniz uyarım ve yapmaya hazırım

çok iyi olur canım

ben katılmak isterim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…