Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar benim ßu 2 - 3 aylık kilo verme sürecinde sporsuz olmuyor.
İstediğimiz kadar az yiyelim dengeli yoyelim spor yapmassak düşüşler çok yavaş oluyor. O da bizi motive etmiyor.
Öncelikli olarsk sporu hayatımızdan eksik etmemeliyiz.
Siz bunu benden dsha iyi biliyorsunuzdur gerçi. Nacizsne önerim.

Açıkça Cuma günkü sonuçlardan sonra moralim motivasyonum sıfır oldu.

Şimdiye kadar ben diyetimi hiç bırakmadım ve ilk defa sabit oldum. Ama listeye bir baktım herkes sabit... Biliyorsunuz ki bu arada ev taşıdım, düzenim bozuldu, ne bulursam onu yemek zorunda olduğum zamanlarda bile dengelemeye çalıştım yine bırakmadım. Ama geçen Cuma sonuçları gördüğümde resmen kendimle yarışıyormuşum hissine kapıldım. Bu denli kötü olamaz..... 1 kişi bile yok mu 100 gr veren? Nasıl olur? Gerçekten ilginçti... Ben burada bir yarış olduğuna emin değilim artık. Bu yüzden de içimden gelmedi morordek . Yazmama sebebim budur...

Diyetisyen sana neyi ne ile yemen konusunda liste veriyor canım. Senin beslenme şekline göre günlük yiyeceklerini porsiyonluyor. Gitmende fayda var. senin evine pırasa girmiyorsa sana zorla pırasa ye demiyor yani. En azından benim gittiğim tüm diyetisyenler öyleydi. toplamda 3 diyetisyen 1'inden enerji alamadım onun için 1 kere gittim. ama ilk diyetisyenim efsaneydi. Diyetisyenler yemek tarifide veriyorlar. Gerçekten lezzetli şeyler
Ben ne kadar zamandır diyet listemden uzaklaşmıştım 2aşağı 1 yukarı gidip duruyordum. Listeme döndüm şimdi iyi g

Canım nasıl gidiyor jillian :)
ooo tebrikler canım süpersin

@moni @lydzyp tebrik ederim kızlar darısı basımıza
Teşekkür ederim canım. Jillian'la aşk yaşıyoruz sabah kaçamakları vs.
Ama bu sabah iş bile geç kaldım. Artık akşam yapacağım. Bu akşam eşim mesaiye kalacakmış. Kızı da yengesi alacak ben evde yalnızım bol bol spor gecesi yaparım artık. Bayılana kadar spor
Listeye kaçıncı gün olduğunu da yazalım. Takibi kolay olsun. Ben 2gün geriden geliyorum galiba

şu anki durumum bu'dur!

arada böyle olduğum da oluyor.

geçmiş olsun canım

en ufak bişeyde pes etmemelisin canım sabit geldiğin için hemen motivasyonunu düşürmemelisin hatta daha fazla çaba sarfetmeliyiz ayrıca ben eksi geldim

hahahha süper evet canım ben bugün 7. Günü yaptım kendimi çok iyi hissediyorum jillian grubu var oraya hergün yazıyorum kaçıncı günü yaptığımı istersen sende yazabilirsin

Zorla ceza isteyende ilk sensin galiba
evet ya jillian yapınca sanki o günkü görevimi tamamlamış gibi hissediyorum extra bişey yapmaya üşeniyorum extra bişeyler yapmaya alıştırmam lazım kendimi biran önce

Çok haklısın ben o sabiti kırmak için akşam koştur koştur eve gidip 1saat interval yaptım. Biraz özveri kendiniz için. Kilo alınsa da verilse de herkes kendine yapıyor

Jillian grubu mu? nerede?

morordek kuzum kızmadan menümü yazayım;

Uyanınca; limon olmayınca greyfurtlu su :)

Sabah; 2 ceviz, 1 yeşil elma, yumurtamı yemedim.

Ara; şekersiz Türk kahvesi, 1 kare bitter

Ara 2; şekersiz nescafe

Öğle; vicdan çorbası 1 kase, yarım dilim kepekli ekmek

Ara; chialı tarçınlı yoğurt (içine azıcık nesfit attım tatlı yemiş gibi olayım diye)

Akşam; ıspanaklı yumurta (1,5 yumurtalı) + yarımdan az çupra, avuç içi Mısır unlu lavaş, çeyrek kepekli lavaş.

Gün 17:30 da kapandı, yeşil çay içicem.

Su; 1,5 lt
Spor; azıcık iyi olucam ve en kötü Leslie 1 mile expres yapıcam.

Haklısın açıkçası ben de takımın haline o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki
Geçmişi okuduysan o günden beri de ipleri sıkı tutmaya çalışıyorum, kendimce debeleniyorum burada. Niyeyse kimsenin umrunda değilmiş gibi bir hisse kapılıyorum. Senin yine geçerli mazeretin vardı tabi ki, ev taşıma kolay iş değil, biliyorum ama dediğin gibi herkesin sabit gelmesi... O yüzden de menü yazmayan herkesi etiketlemek durumundaydım. Eğer bir tepki vermesek iyice salacak herkes. Bilmiyorum... Dediğim gibi ben kendi kendime debeleniyorum gibi hissediyorum. Kimse kilo vermek istemiyorsa benim de işim gücüm var yani, onlarla uğraşırım, ne diye milletin peşinden koşturuyorum ki.. Aslında salaklık bende sanırım. Önceden 1-2 saat girmeyince sayfalar dolusu mesaj birikirdi. Şimdi geliyorum, 5-6 mesaj anca yazılmış...
Şu an bunları düşünce akışıma göre yazıyorum aslında, yanlış anlama, laflarım sadece sana değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…