- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.781
Ben sana cezanı kesmiştim zatenBugünluk ceza olmazsa olmaz mı
Çok geçmiş olsun canım
Bugünluk ceza olmazsa olmaz mı
ah canım geçmiş olsun
şu anki durumum bu'dur!
arada böyle olduğum da oluyor.
ah canım geçmiş olsun
Diyetisyen sana neyi ne ile yemen konusunda liste veriyor canım. Senin beslenme şekline göre günlük yiyeceklerini porsiyonluyor. Gitmende fayda var. senin evine pırasa girmiyorsa sana zorla pırasa ye demiyor yani. En azından benim gittiğim tüm diyetisyenler öyleydi. toplamda 3 diyetisyen 1'inden enerji alamadım onun için 1 kere gittim. ama ilk diyetisyenim efsaneydi. Diyetisyenler yemek tarifide veriyorlar. Gerçekten lezzetli şeylerSüpersin.
Bende inşallah sizinle güzel kilolar vereceğim.
Diyetisyen listeleri çok yorar mı ki düşünüyorum.
Bir de sürekli ona göre hareket edemem ben kendimi biliyorum.
Kesinlikle sabır çok önemli hak veriyorum sana. Bu günden itibaren dört dörtluk yapmaya gayret edeceğim.
Bakalım sonuç nasıl olacak.
İlk hedefim 1 ayda kaç kilo vereceğim bakalım.
Kahvaltı 6 tane sigara böreği peynir 1 dilim 4 zeytin 3 bardak çay 2 dilim ekmek
Teşekkür ederim canım. Jillian'la aşk yaşıyoruz sabah kaçamakları vs.Canım nasıl gidiyor jillian :)
ooo tebrikler canım süpersin
@moni @lydzyp tebrik ederim kızlar darısı basımıza
Zorla ceza isteyende ilk sensin galibabence cezalıyım ne okursa olsam yazmam lazımdıbende 200 tane ip atlıyım mı ceza olarak
Bu şekilde kilo veremezsin. aksine bu kadar aç kalmak kilo aldırır. vucüt her zaman gıda alamıyorum bunu saklayayım demeye başlarÖğlen yemedim arada yapmicam akşam belki yemem
geçmiş olsun canım
şu anki durumum bu'dur!
arada böyle olduğum da oluyor.
en ufak bişeyde pes etmemelisin canım sabit geldiğin için hemen motivasyonunu düşürmemelisin hatta daha fazla çaba sarfetmeliyiz ayrıca ben eksi geldimŞimdiye kadar ben diyetimi hiç bırakmadım ve ilk defa sabit oldum. Ama listeye bir baktım herkes sabit... Biliyorsunuz ki bu arada ev taşıdım, düzenim bozuldu, ne bulursam onu yemek zorunda olduğum zamanlarda bile dengelemeye çalıştım yine bırakmadım. Ama geçen Cuma sonuçları gördüğümde resmen kendimle yarışıyormuşum hissine kapıldım. Bu denli kötü olamaz..... 1 kişi bile yok mu 100 gr veren? Nasıl olur? Gerçekten ilginçti... Ben burada bir yarış olduğuna emin değilim artık. Bu yüzden de içimden gelmedimorordek . Yazmama sebebim budur...
hahahha süper evet canım ben bugün 7. Günü yaptım kendimi çok iyi hissediyorum jillian grubu var oraya hergün yazıyorum kaçıncı günü yaptığımı istersen sende yazabilirsinTeşekkür ederim canım. Jillian'la aşk yaşıyoruz sabah kaçamakları vs.
Ama bu sabah iş bile geç kaldım. Artık akşam yapacağım. Bu akşam eşim mesaiye kalacakmış. Kızı da yengesi alacak ben evde yalnızım bol bol spor gecesi yaparım artık. Bayılana kadar spor
Listeye kaçıncı gün olduğunu da yazalım. Takibi kolay olsun. Ben 2gün geriden geliyorum galiba
evet ya jillian yapınca sanki o günkü görevimi tamamlamış gibi hissediyorum extra bişey yapmaya üşeniyorum extra bişeyler yapmaya alıştırmam lazım kendimi biran önceZorla ceza isteyende ilk sensin galiba
Çok haklısın ben o sabiti kırmak için akşam koştur koştur eve gidip 1saat interval yaptım. Biraz özveri kendiniz için. Kilo alınsa da verilse de herkes kendine yapıyorŞimdiye kadar ben diyetimi hiç bırakmadım ve ilk defa sabit oldum. Ama listeye bir baktım herkes sabit... Biliyorsunuz ki bu arada ev taşıdım, düzenim bozuldu, ne bulursam onu yemek zorunda olduğum zamanlarda bile dengelemeye çalıştım yine bırakmadım. Ama geçen Cuma sonuçları gördüğümde resmen kendimle yarışıyormuşum hissine kapıldım. Bu denli kötü olamaz..... 1 kişi bile yok mu 100 gr veren? Nasıl olur? Gerçekten ilginçti... Ben burada bir yarış olduğuna emin değilim artık. Bu yüzden de içimden gelmedimorordek . Yazmama sebebim budur...
Jillian grubu mu? nerede?geçmiş olsun canım
en ufak bişeyde pes etmemelisin canım sabit geldiğin için hemen motivasyonunu düşürmemelisin hatta daha fazla çaba sarfetmeliyiz ayrıca ben eksi geldim
hahahha süper evet canım ben bugün 7. Günü yaptım kendimi çok iyi hissediyorum jillian grubu var oraya hergün yazıyorum kaçıncı günü yaptığımı istersen sende yazabilirsin
evet ya jillian yapınca sanki o günkü görevimi tamamlamış gibi hissediyorum extra bişey yapmaya üşeniyorum extra bişeyler yapmaya alıştırmam lazım kendimi biran önce
linki veriyim canımJillian grubu mu? nerede?
Haklısın açıkçası ben de takımın haline o kadar üzüldüm ve sinirlendim kiŞimdiye kadar ben diyetimi hiç bırakmadım ve ilk defa sabit oldum. Ama listeye bir baktım herkes sabit... Biliyorsunuz ki bu arada ev taşıdım, düzenim bozuldu, ne bulursam onu yemek zorunda olduğum zamanlarda bile dengelemeye çalıştım yine bırakmadım. Ama geçen Cuma sonuçları gördüğümde resmen kendimle yarışıyormuşum hissine kapıldım. Bu denli kötü olamaz..... 1 kişi bile yok mu 100 gr veren? Nasıl olur? Gerçekten ilginçti... Ben burada bir yarış olduğuna emin değilim artık. Bu yüzden de içimden gelmedimorordek . Yazmama sebebim budur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?