- 23 Ağustos 2012
- 14.672
- 38.810
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.761
Yazarsan cezan menüne göre değişirBelki de ceza almazsın güzel bir menün varsa kimbilir
Yoğunsun galiba bugün?
Datlım naptın borek uzerıne ekmek en cok 1dilim ekmek yemenı tavsiye ederım bem artık peynırı domatese katık edıyorum ekmek yememek ıcınKahvaltı 6 tane sigara böreği peynir 1 dilim 4 zeytin 3 bardak çay 2 dilim ekmek
Cumartesi baya dengesiz olmuş pazar kurabiye dışında iyiCumartesi menüm;
sabah; armutlu tarçınlı yoğurt
Öğle; (arkadaşa gitmiştik) kereviz salatası, maş fasülyesi salatası (salatalar bol) yarım yufka böreği, 2 çatal kek (ısrarlar)
Akşam; 1 tane çiğ köfte, aysberg, 2 tane çilek
aralar; türk kahvesi
su; 1,5 lt
spor; hafta içi yürüdüğüm için hafta sonu spor yapmadım, pek halimde yoktu.
Pazar menüm;
sabah; karides tava, azıcık light süzme peynir, avuç içinden büyük mısır unlu lavaş
ara; türk kahvesi, anne kurabiyesi
öğle/akşam bir; fırın çupra, havuçlu çilekli salata, 1 dilim ekmek
su; 1,5 lt
Spor; evi halledeyim diye çabaladım, spor maalesef.
morordek
hafta içi 5 gün yürürsem hafta sonu spor yapıcam diye zorlanmam dedim, ama yok hafta sonu da yap diyosan evde ipim var, en azından zıp zıp yapabilirim. zorunluluk şart.
Cumartesi baya dengesiz olmuş pazar kurabiye dışında iyi
200 ip verdim o zaman sana. Zıplarsın iyi gelir :)
ahah profil foton çok iyiymiş
Canım karnıbahar kısırı müthiş oluyor denemeni kesinlikle tavsiye ederim hem çok sağlıklı hemde diyete uygun ve karnıbahar olduğunu kimse anlamıyorKızlar kısır serbest mi? Güzel kısır tarifi olan var mı, ilk defa yapıcam da
bizim cumartesi akşamı düğün vardı dünde baya bi gezdim ordan oraya fırsat bulamadım
Canım nasıl gidiyor jillian :)
ooo tebrikler canım süpersinKizlar bu sabah esim bana sen baya baya fit olmaya başladın göbeğinde gitti farkindamisin dedisen yakinda benude bosarsin dedi ayyyy okadar mutluyumki oyle gaza geldim bugün durmadan ip atliyoru 1.000 tane oldu bile bu hafta super olucak
canım zayıflamak için hergün yapmamız lazımHergün spor yapmak zorundamiyiz
Cezama razıyımBu hafta acımam yok size
Gözüme batan her şeye ceza keseceğim, yoksa akıllanacağı yok bu takımın
Ilk 10'a girenmoni ve @lydznp'i tebrik ediyorum. Daha çok eksiler görün inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-55106978
cumartesi günkü menüm
Toplam 200200 mü 200'er mi?
Tamam senin cezalarını menünü yazdığın için geri aldım :)
Canım karnıbahar kısırı müthiş oluyor denemeni kesinlikle tavsiye ederim hem çok sağlıklı hemde diyete uygun ve karnıbahar olduğunu kimse anlamıyor
bizim cumartesi akşamı düğün vardı dünde baya bi gezdim ordan oraya fırsat bulamadım
Canım nasıl gidiyor jillian :)
ooo tebrikler canım süpersin
canım zayıflamak için hergün yapmamız lazım
Cezama razıyım
moni @lydzyp tebrik ederim kızlar darısı basımıza
cumartesi günkü menüm
Sabah
Menemen
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara yeşilçay
Öğlen
Fırında tavuk patates
1 bardak ayran
Ara elma
Akşam bezelye
Yoğurt
2litre su
Spor jillian 1 level birde düğünde göbek attım bütün gece hahhaha
Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara portakal
Öğlen balkabağı çorbası
Ara 1 avuç karışık çerez
Akşam
Fırında kuzu pirzola
Ara sade Türk kahvesi
Su 1 buçuk litre
Spor jillian 1. Level
:)Datlım naptın borek uzerıne ekmek en cok 1dilim ekmek yemenı tavsiye ederım bem artık peynırı domatese katık edıyorum ekmek yememek ıcın
bence cezalıyım ne okursa olsam yazmam lazımdıToplam 200
Tamam senin cezalarını menünü yazdığın için geri aldım :)
İstersen atlayabilirsin tabi ki :)bence cezalıyım ne okursa olsam yazmam lazımdıbende 200 tane ip atlıyım mı ceza olarak
Zaten 1hafta tutsan sonrası almayacak mıgden bıde turp ye sabah oda cabuk doyuruyor:)
Tutamadım kendimi yedim
extradan yapmak için ceza iyi olurİstersen atlayabilirsin tabi ki :)
Cezaların amacı buraya bir şekilde menülerin yazılması. Menülerde kaçamak varsa da onların telafi edilmesi. Senin menün ve sporların iyiymiş diye geri aldım ama ekstra spora hayır demeyiz tabi ki :)
Canım seninki kilo aldıran diyetlerden olmasın sakınKahvaltı 6 tane sigara böreği peynir 1 dilim 4 zeytin 3 bardak çay 2 dilim ekmek
Sigara börekleri çok olmuş canım, fazla kalorili, bir de üstüne ekmek hiç olmamış, dengele bunu akşam ve öğlen hafif yeKahvaltı 6 tane sigara böreği peynir 1 dilim 4 zeytin 3 bardak çay 2 dilim ekmek
Öğlen yemedim arada yapmicam akşam belki yememSigara börekleri çok olmuş canım, fazla kalorili, bir de üstüne ekmek hiç olmamış, dengele bunu akşam ve öğlen hafif ye
Bugünluk ceza olmazsa olmaz mıCanım seninki kilo aldıran diyetlerden olmasın sakınhadi börek yedin 1 tane yeseydin hadi 6 tane yedin ekmek yemeseydin kurtarılabilir yanı yok seni morordek ciğime havale ediyorum canım kessin cezanı
Hiç yemezsen de sağlıklı olmaz canım yoğurt salata gibi hafif şeyler tüket bol su içÖğlen yemedim arada yapmicam akşam belki yemem
Çok geçmiş olsun canım
şu anki durumum bu'dur!
arada böyle olduğum da oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?