- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #276.821
Ben anladım ki birileri spor yapar çabalarsa bende varım, eksileri gördükçe ben neden vermiyorum diyorum.
Burda kekler börekler yiyince herkes yiyo diyip bende yiyorum.
Diyet yapmayanlar; yapmayı düşünmeyenler bizim de negatif etkilenmemizi sağlamasın lütfen.
Yaza ne kaldı şurda?
Bi kişi artı gelince iptaliz işte. 1-2 kişi telafi edilir belki ama tüm takım birilerine sırtını dayamış sanki.
Olmuyor işte olmuyor.
çok haklısın canım grup diyet grubundan çıktı pasta börek grubuna döndü bir birimizi motive etmemiz lazım herkesin işin ciddiyetini anlaması lazımBen varım herşeye. Nihayet yeni evime de yerleştim ve spora da artık başlayabilirim.
Ben de herşeyi çok bilirmiş veya çok iyiymişim tavrıyla davranmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Sadece kendi problemimi paylaşmak istedim. Ama görüyorum ki geçen cuma neler olduğunun hepimiz farkındayız ve herkes etkilenmiş aslında bu işten.
Silkelenip kendimize gelmemiz için iyi oldu belkide bu durum... Ama lütfen, bu benim kişisel ricam; şöyle yerim-böyle içerim tarzında geyik muhabbeti dönmesin lütfen bu grupta. Ciddi motive olalım ve devam edelim. Arada kaçıranlar tabii ki olacaktır zaten buna da kendi aramızda çözüm bulmaya ve yine motive etmeye çalışıyoruz buradaki herkesi. Ama iş geyiğe dönünce bir enerji düşüklüğü olmaya başladı bende ve sonucunda da nihayet geçen cumaki sonuçları görünce dibi gördü moralim. Kişisel duygularım bunlar...
Canım sen emziriyor muydun?Kahvaltı:çemenli yumurta, 1dilim köy peyniri, 1tk marmelat,3fındık
Öğle : bir tabak nohut 3yk pirinç pilavı çabuk
Ara öğün: sütlü kahve,2hurma
Akşam: 1lavaş lahmacunu, 1kase tarhana çorbası , yarım tabak kereviz salatası
Ara öğün:zencefil çayı,3kuru erik, yarım elma
300ip atlama, 10dk bölgesel hareket
Aynı şeyi bende hissettim. Herkes sabit sabit gelmeye başlayınca bende sabitlerden biri olarak birşey yapmam gerek dedim. 700gr 1günde şaka gibi ama oldu. 1 saat interval deydi. 75i en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum ama cuma sabiti bunu gösterdi. Keşke takımı sırtlayacak kadar olabilseydi.Ben varım herşeye. Nihayet yeni evime de yerleştim ve spora da artık başlayabilirim.
Ben de herşeyi çok bilirmiş veya çok iyiymişim tavrıyla davranmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Sadece kendi problemimi paylaşmak istedim. Ama görüyorum ki geçen cuma neler olduğunun hepimiz farkındayız ve herkes etkilenmiş aslında bu işten.
Silkelenip kendimize gelmemiz için iyi oldu belkide bu durum... Ama lütfen, bu benim kişisel ricam; şöyle yerim-böyle içerim tarzında geyik muhabbeti dönmesin lütfen bu grupta. Ciddi motive olalım ve devam edelim. Arada kaçıranlar tabii ki olacaktır zaten buna da kendi aramızda çözüm bulmaya ve yine motive etmeye çalışıyoruz buradaki herkesi. Ama iş geyiğe dönünce bir enerji düşüklüğü olmaya başladı bende ve sonucunda da nihayet geçen cumaki sonuçları görünce dibi gördü moralim. Kişisel duygularım bunlar...
ara olmamasi kötü olmuş cantanda biseyler tasi canım bende yapiyordum o hatayi ama artik hurma leblebi findik gibi seyler taşıyorum seni ac birakmaz.birde spor göremedimBugünkü Menümü de yazayım öyleyse:
Sabah (10.30):
-1 haşlanmış yumurta
-2 dilim beyaz peynir
-1 dilim kaşar peyniri
-domates, maydonoz
Akşam(18.00):
-1 porsiyon nohut
-Ton balıklı salata
Kapanış. Dışarıda olduğum için aralarda hiçbir şey yiyemedim. Arada sadeve bir Türk kahvesi içtim. Bugün suyumu da içemedim.
Ben anladım ki birileri spor yapar çabalarsa bende varım, eksileri gördükçe ben neden vermiyorum diyorum.
Burda kekler börekler yiyince herkes yiyo diyip bende yiyorum.
Diyet yapmayanlar; yapmayı düşünmeyenler bizim de negatif etkilenmemizi sağlamasın lütfen.
Yaza ne kaldı şurda?
Bi kişi artı gelince iptaliz işte. 1-2 kişi telafi edilir belki ama tüm takım birilerine sırtını dayamış sanki.
Olmuyor işte olmuyor.
ben gormek isterim listeyi bu hafta aksam yemegini kesmeyi deniyorum ama haftaya bana uyarsa katilabilirim sizeÇokta iyi oluyordu. Ben bir arkadaşımdan liste aldım. 14 günlük yağ yakıcı, hızlandırıcı liste vermiş diyetisyeni. Belki bu hepimizi bir silkeler. 14 gün yani 2 hafta dişini sıkmak kimseye zor gelmez diye düşünüyorum. Benimle yapmak isteyenler olursa listemi paylaşabilirim. Bu liste 2 haftada 4 kilo verdirmeyi hedefliyor. Benimle birlikte yapmak isteyen var mıdır? @medusa38 vewendy ile beraber uygulayacağız bu listeyi. Başka katılmak isteyen var mıdır? 2 hafta?
Sen soyleyince baktım simdi az gibi ama inan hic ac değilim. Bide simdi bisey yersem aksam yemegi yemisim psikolojisine girmek istemiyorum. En kötü eve gideyim spordan once pul biberli limonlu yogurt yerim protein iyi gelir1.5dan sonra doğru düzgün bisey yetmemişsin. Günlük kalor in 1200ün altında. Kıtlık moduna gireceksin. Sebze, salata yoğurt gibi birşeyler ye. Böyle menü olmaz. Kasların eriyecek.
canim oglenki pilavin bulgur olsa daha iyi pronc pilavi degil diyette normalde bile cok saglikli degil birde ya lahmacun ya tarhana corbasi yesen daha iyi olurdu ikisi bi arada fazla kaloriKahvaltı:çemenli yumurta, 1dilim köy peyniri, 1tk marmelat,3fındık
Ebrucugum açıkmadan yiyeceksin ki açlık krizi gelmesin. Saat 8den sonra o azlık krizi gelirse o zaman tehlike canları çalarara olmamasi kötü olmuş cantanda biseyler tasi canım bende yapiyordum o hatayi ama artik hurma leblebi findik gibi seyler taşıyorum seni ac birakmaz.birde spor göremedim
ben gormek isterim listeyi bu hafta aksam yemegini kesmeyi deniyorum ama haftaya bana uyarsa katilabilirim size
Sen soyleyince baktım simdi az gibi ama inan hic ac değilim. Bide simdi bisey yersem aksam yemegi yemisim psikolojisine girmek istemiyorum. En kötü eve gideyim spordan once pul biberli limonlu yogurt yerim protein iyi gelir
canim oglenki pilavin bulgur olsa daha iyi pronc pilavi degil diyette normalde bile cok saglikli degil birde ya lahmacun ya tarhana corbasi yesen daha iyi olurdu ikisi bi arada fazla kalori
Aynı fikirdeyim seninle canım.Herkes elini taşın altına koymalı, siz yoksanız ben hiç yokum.
Millet patır patır kilo veriyo ilk 3 e oynuyor, yanlışı bulamazsak doğruya yönelmek en doğrusu olacak.
interval nedirAynı şeyi bende hissettim. Herkes sabit sabit gelmeye başlayınca bende sabitlerden biri olarak birşey yapmam gerek dedim. 700gr 1günde şaka gibi ama oldu. 1 saat interval deydi. 75i en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum ama cuma sabiti bunu gösterdi. Keşke takımı sırtlayacak kadar olabilseydi.
tamam o zaman suan yoldayim eve gidince yordumu yiyiyorumEbrucugum açıkmadan yiyeceksin ki açlık krizi gelmesin. Saat 8den sonra o azlık krizi gelirse o zaman tehlike canları çalar
Aralikli antreman. Jillian mesela interval. Nabız bir yüksek bir düşükinterval nedir
Sigara böreği mi? Bildiğimiz kızarmış olanı hani?
Bu şekilde kilo veremezsin. aksine bu kadar aç kalmak kilo aldırır. vucüt her zaman gıda alamıyorum bunu saklayayım demeye başlar
Ben Karatay yaptığım için listeye uyamam ama sizi canı gönülden destekliyorumKimler bu listeye katılacak, kimlere uygun, yazar mısınız lütfen?
Kaç kişi yapacağımızı ve kaç kilolarla başlafığımızı bilelim.
Sabah tartılalım. Herkes kilolarını yazaın ve başlayalım.
En azından 2 haftalık bu liste kime nasıl yarayacak, kim ne kadar kilo verecek görelim.
Evet sonlara doğru artık daha yavaş gidecektir kilolar bitse de gitsek moduna girmek çok normal ama pes edersek verdiklerimizi komple geri alırız. Geçen cuma ne kadar cabaladığını biliyorum. Bu çabayı herkes gostermeyince tek kişinin verdiği 700 gr.ın maalesef ki etkisi kalmamış oluyor. Takım işi iste. Bir oyuncu ne kadar iyi olsa da diğerleri sallamayınca olmuyor.Sadece senin değil hepimiz aynı durumdayız. Ama birbirimizi sadece tetikliyoruz. Artı yönde yada eksi yönde farketmiyor. Sanki yayılmak için bahane arıyoruz. Ben kendimden örnek verecek olursam sabahın kör karanlığından akşama kadar koşuşturmaca içindeyim. Spor icin yarım saat ayırmak demek, sabah 1 saat erken uyanmak zorundayım demek. Haftanın 5 günü is 2 günü kurs 3 haftadır pertim çıkıyor. Çoğu zaman sızıyorum. Uyuyup dinlemek nedir unuttum. Takdir edersinizki evde ilgi bekleyen bir çocuk ve eşte var. Kimseden daha şanslı bir yanım yok. Bu zor şartlarda yine de birşeyler yapmaya çalışıyorum. Gecen hafta sonu evet sapıttım. Ama elimden geleni yap ip çıkmaya toparladım. Olmayacak birşey değil yani. Evet azdan az çoktan çok gidiyor. Ama gidiyor. Bir an önce üstümüzden ölü toprağını atmak lazım. Herkes ne yaparsa kendine yapıyor. Halinden memnun olan aynen devam etsin.
Kusura bakma Şeyma sanki sana demiş gibi oldum ama hızımı alamadım. Muhatap ise kim üstüne alınırsa o. Kişisel olarak kimseye tek bir sözüm yok. Sonucda bende aynı muhataplar icinde sayılırım. Ayda 1 kilo verebilen biri olarak
Ama yoruldugumu itiraf etmeliyim. Bitse de gitsek modundayim artık.
Tamam emziriyorsun ama lütfen biraz daha toparla menulerini. Yani sporun da olmasa gerçekten kilo vermek değil almak için olan bir menü gibi...Kahvaltı:çemenli yumurta, 1dilim köy peyniri, 1tk marmelat,3fındık
Süpersin :)
Bu yazdıkların 6 tane sigara böreğine mazeret değil. Diyet grubunda sigara böreğinin işi ne Allah aşkına? Diyetisyene gidiyor olsan ben sabah 6 tane sigara böreği yedim diyebilecek miydin?Evet ama aralr dışında akşam yemeği yemedim öğlen patates yedim 2 tane 3 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?