- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.481
90 60 90 olunca ipkini giyiliyor sadece ip işte 0beden olunca hiçkinioeehh mayokini algilamisim ya ipkini neymis bacim oyle ahhahaha surerler bizi kkdan oyle bisi yapsak
kolay gelsinn calisiyorum diye kendini sakin ihmal etme canim
seytanin bacagini kirdikk
eline kamciyi aldin ohh devami gelsin kamcisiz yapamiyoruz demek
bugun birlikte baslayalim o zamann ben 10a tamamlamayi planliyorum@besbb9 yavrum sen de katil yapiyordun degil mi calla? Araliksiz 10 gunu tamamlamaya var misinn?
Nilgün yaaa...90 60 90 olunca ipkini giyiliyor sadece ip işte 0beden olunca hiçkinicıbıl yaniii
Burada da hava çok güzel, bahar mı geliyor ne?Günayddıınnnnn. Ne kadaaarrr güzel ve güneşli bir güniçim açılıyor valla
Kizlar kusura bakmayin sizle hic ilgilenemedim bugun hic iyi gecmedi allah hicbir anneye evlat acisi vermesin musait olup kendimi iyi hissedince gelirim
Bende merak ediyorum elma güzelimizi :) Doğum sonrası gelir belki? Bi de @ebrusonmez vardı o da yok hala.
Ay çok az kalmış hayırlısı ile al kucağına inşallahCanim mayis ortası ya da sonu dogum hayirlisiyla
Sen de mayıs annesi olacaksın demek :)Canim mayis ortası ya da sonu dogum hayirlisiyla
Ay çok az kalmış hayırlısı ile al kucağına inşallah
Sen de mayıs annesi olacaksın demek :)
Hadi sağlıkla gelsin bebik :)
Kız mıydı erkek miydi bu arada?
Aaaa ikiz miiii ben bilmiyordum sanki bunuuCanim ikisi de erkek. İkiz .Rabbim isteyen herkese versin hayırlı ve sağlıklı sekilde.
Hoşgeldin canım. Sağlıkla kucağına al inşALLAH. Nasıl gidiyor hamişlik :)Canim mayis ortası ya da sonu dogum hayirlisiyla
Oooohhh.. .. ohh masallah sübhanallah. 2 si bir arada çıkar. Birbirlerine hem kardeş hem arkadaş olurlar. ALLAH kolaylık versin canım inşALLAH :)Canim ikisi de erkek. İkiz .Rabbim isteyen herkese versin hayırlı ve sağlıklı sekilde.
Gelsin gelsinnnnn bıktım kasvetli havalardan valla.Burada da hava çok güzel, bahar mı geliyor ne?
Oooyyy Allah sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin canım.Canim mayis ortası ya da sonu dogum hayirlisiyla
Aabb booovvvCanim ikisi de erkek. İkiz .Rabbim isteyen herkese versin hayırlı ve sağlıklı sekilde.
Evet yaaaa herkes gezmelerde herhalde. Bizde güneşi görünce parktı bisikletti çocuklarla dışardaydım. Yemekleri uykuları derkeeeennn bu saati buldum. Ne menü vaaarrrr ne selaaammm.Hafta sonu pek bir sessiz buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?