Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar bakınız bu hafta 4. olduk, geçen haftaya göre çok çok iyi durumdayız. Demek ki neymiş siz her ne kadar kızsanız da begenmeseniz de menülerin yazılması ve gerekirse cezalandırılması lazımmış.

Bu hafta geçen haftaya göre daha az yoğun olacağımı umuyorum. Tabi belli de olmaz, bende böyle hoca olduğu sürece

fancynancy cim sen de listelere geri döndüğüne göre yazdığım cezaların takibini yapar mısın rica etsem? Spor listesini güzel tutuyordun bunu da takip edebilirsin belki diye düşündüm ama çocuklardan vakit bulabilir misin?

Tabii ki ördekim, elimden geldiğince yardımcı olurum kiii, hem de seve seve

Günaydınlar
Cuma günü yediklerimi yazayım
Sabah
Domates, salatalık, peynirli sandviç
Öğle yemeği:
Yoğurtlu havuçlu meze, yoğurtlu kerevizli meze, yoğurtlu közlenmiş patlıcan, 2 yemek kaşığı kısır
1 fincan Türk kahvesi
Akşam:
8 yemek kaşığı etsiz nohut yemeği
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Ara Öğün:
1 su bardağı tarçınlı süt
1 portakal
2,5 lt su

İpkini mi hahaha giyinde görek
oeehh mayokini algilamisim ya ipkini neymis bacim oyle ahhahaha surerler bizi kkdan oyle bisi yapsak
Canım arkadaşım Sağolasın, varolasın, eksik olmayasın.
İşlerim çok yoğundu. Dün akşam da mesaiye kaldım geç saate kadar. İnternet bağlantım da yoktu çalıştığım günler.
kolay gelsinn calisiyorum diye kendini sakin ihmal etme canim
Kızlar hepimizi tebrik ediyorum bu hafta süperiz:)
seytanin bacagini kirdikk
eline kamciyi aldin ohh devami gelsin kamcisiz yapamiyoruz demek
Benim spor yalan oldu, uykun geldi, oğluşta uyudu, bende yatar. Herkese iyi geceler
bugun birlikte baslayalim o zamann ben 10a tamamlamayi planliyorum besbb9 yavrum sen de katil yapiyordun degil mi calla? Araliksiz 10 gunu tamamlamaya var misinn?

Günaydınlar
Hafta sonunuz güzel geçsin sakın abartmayın
Sanirim o yuzden vermis ben cunku yazdim yemek yarismasi kazanmadim diye ama
Mor kep verseydi
Aksam 8 yemek kaşığı nohut fazla sanki
Spor da yapmamışsın Guldencim
Bugün yarım saat yürüyüş mü yapsan ekstradan?
fancynancy
eline kamciyi aldin ohh devami gelsin kamcisiz yapamiyoruz demek
Kamçı yiyin öyle doyurayım sizi

Teşekkür ederim canım o zaman ben ceza yazdığımda seni etiketleyeyim, arkadaşlar da yapınca seni etiketlesin sen hesabını tutarsın
Olur ördekimmmm

Ayılamadım diye anlamadım galiba. 10 gün naapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…