Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Peynirli omlet
Çay
2 dilim ekmek

Ara
Filtre kahve
Mandalina

Öğle
Sebze çorbası
Zeytinyağlı pırasa

Ara
Kuru kayısı x 2

Akşam
Köfte
Bulgur
Ayran

Gece
Süt

Su: 1,5 lt fazlası vardır
Spor: yok

Arkadaşlar 2 gündür resmen yalan oldum. Kızım çok hasta oldu. Ferah fancynancy seni andım resmen geçen haftaki halini yaşıyorum. İlk defa 39.5 ateş gördüm şok oldum. Çünkü şimdiye kadar hep ateşli hasta oldu benim kızım ama en fazla 38.7 falan görürdük. 39.5 görünce panik oldum. Bütün günümüz hastanede geçti. Ne duş işe yarıyor ne ateş düşürücü! İlk defa böyle inatçı ateş görüyorum. Ve sürekli kucakta taşıtıyor kendini bana. 18 kilo valla tüm vücudum, kollarım felç durumda. Uykusuzluktan-yorgunluktan ikimizde perişan olduk birde çocuk hastalığın acısını çekiyor üstüne. Şimdi kucağımda uyuyor yine başını bekliyorum ateşi birden yükselirse endişesiyle...

Bu arada hastanede ne bulduysam onu yediğim için düzen falan kalmadı. 2 aydır yaptığım gluten diyetimi bozdum ve karbonhidrat tükettim. Pazartesiden itibarek çok sıkı bir arınma programına gireceğim. Sanırım bu düzensizliği yarın da toparlayamam. Hastalığı bir atlatırsak herşey rayına girecek...Yarın kontrollü gidip pazartesi de arınma programına başlamayı planlıyorum şu an. 2 gündür menü yazamama sebebim budur. Çok öperim herkesi.

İyi geceler haftasonu için ailemi ziyarete geldim. O yüzden pek giremiyorum .menümü yazayım.
Uyanınca 1 bardak su
Kahvaltı saat 10.00da:
Zeytin
Peynir
2 haşlanmış yumurta
1 avuç fıstık

Öğlen 13.00:
Lahana yemeği
Yoğurt

Akşam 19.00:
1 kase kuru fasulye
1 kase yoğurt
4 kaşık bulgur
Yarım enginar

3 litre su
Türk kahvesi
Çay

Çok geçmiş olsun. Umarım kızın bir an önce iyileşir. Sende düzenine dönersin.

Çok geçmiş olsun canım benim. Ateş hem çocuk hem de anne için zor Esracım. İnşallah çabucak düzelir. Ne dedi Dr?

Canim gecmiz olsun eger ates dusurucu etki etmiyorsa 6.hastalik falan olabilir o 4-5gun yuksek ates seyrediyor cocuklarda ne ates dusurucu ne antibiyotik ise yaramiyor

Çok geçmiş olsun kuzuya. InşALLAH hemen iyileşir. Ben de 1 kere gördüm 39.8 acil şifalar. Bu sabah nasıl küçücük? Haber ver arada.

Geçmiş olsun canım nasıl oldu durumu şimdi ?

Aynen ya Ama çok güzeldi ama ben Güneşi kaçırdım Aynen iş güç derken biz çıktığımızda hava soğumuştu bile

Çok geçmiş olsun canım Panik yapma Allah korusun bazıları enfeksiyonları atarken çocuklarda 23 güne kadar vücut sürekli Yüksek ateşte kalabiliyor o arada sadece daha fazla yükselmesine engellemem gerekiyor benim kızım da olumlu da olmuştu iki üç gün 39 40 derece ateşte yandığını bilirim anik yapma iyileşecek İnşallah çok geçmiş olsun

Kizlar, merhaba.Epeydir giremiyorum. Mayis ortasi sanirim dogum84kiloyum. Şu siralar pek yemiyorum, kilo almam daha fazla insallah. Geçmişe bakayim bari biraz
Canim Allah saglikla kucagina versin, arada ugra seviniyoruz eskiler gelincee.
yavrum cok gecmis olsun umarim hemen atlatirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…