Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gulden cim bizim kurumda once butun bolge mudurleri ve sube mudurlerinin katildigi mutabakatlar var arkasindan da takdim toplantilari yaklasik 2 ay suruyor sizinkininde bitmesine az kalmis neyseki bitince rahatlarsin sikintili bir donem

Canım işlerin kolay gelsin çok yoğunsun anladım. Diyetisyeninin menüsüne uyduğun sürece bize çok da laf düşmez zaten

Canım işlerin kolay gelsin çok yoğunsun anladım. Diyetisyeninin menüsüne uyduğun sürece bize çok da laf düşmez zaten
Sağolasın canım anlayışın için.
Bu akşam dinleneyim istiyordum ama çok çarpıntı oldu, rahatsızlık verdi. Artık vücut da beni dinlendir diye alarm verdi.
Diyetisyenim beni bayağı bir sıkıya aldı. Biraz daha kısıtlı bir liste hazırladı, bir süre uymamı istedi. Uyamazsan zorlanırsan bir önceki listene uy muhakkak dedi. O da" artık 7'li kiloları görelim " diyor.
İnşallah, hepimiz hedefimize ulaşalım sağlıkla.

Gulden cim bizim kurumda once butun bolge mudurleri ve sube mudurlerinin katildigi mutabakatlar var arkasindan da takdim toplantilari yaklasik 2 ay suruyor sizinkininde bitmesine az kalmis neyseki bitince rahatlarsin sikintili bir donem
Sağolasın canım, eksik olmayasın.
En zor kısmı bitti çok şükür.
Aslında çok severek yaptığım bir çalışma oldu. Ama aralıksız çalışmanın etkisi sanırım bu akşam çarpıntım müthiş, dinlenmeme rağmen rahatsızlık verdi. Uyuyunca geçer diye tahmin ediyorum.

İyi akşamlar herkese. Grupta bir çoğumuz yoğun ve yorucu bir dönemdeyiz anlaşılan. Olsun önemli olan yediklerimize dikkat etmek. Müsait oldukça yazmakta önemli tabi. İnsanı motive ediyor. Herkese kolay gelsinmenümü yazayım.
Uyanınca 2 bardak su ile 1 incir 1 kayısı
11.00 kahvaltı:
Zeytin
Peynir
1 havuç
Yarım turp
1 yumurta
2 kaşık lutsenitsa(kendim yaptım)
1 avuç fıstık
Çay

18.00 akşam yemeği:
1 tabak kıymalı nohut
1 kase yoğurt

2.5 litre su
Not: kahvaltıya misafirim vardı. Hazırladığım zararlı yiyeceklerden hiç yemedim. Yemedikçe güçlendiğimi hissediyorum.

Peki o zaman canım

Arkadaşlar bende artık bir değişiklik yapayım dedim hayatımda ve dün her sene para ödeyipte gitmediğim diyetisyenime mesaj attım. :)))) Dedim ki; “ben yine parayı verdim neredeyse yıl geçecek. Halen hakkım baki ise, ben sana gelip bir ölçüm yaptırayım(yağ-kas-su), sen bana bundan sonra online diyet yaz ben 1 ay sonra geleyim bir dahaki ölçüme.
Normalde diyetisyenim her hafta menü değiştirip her hafta ölçüm yapıyor. O yine her hafta menü değiştirecek ancak ölçüme gitmeyip kendi baskülümde tartılacağım ve ona fotoğraf yollayacağım. Ölçüme 1 ay sonra gideceğim. Böylece bende sıkılmamış olurum zaten çocukla çok zor oluyor her hafta ölçüme gitmek.
Bugün aradı ve Cuma günü gel, bekliyorum dedi. Cuma akşama doğru ölçümüm yapılacak. O zaman size daha sağlıklı bilgiler verebileceğim artık.

Bugünkü menümü de yazayım hemen:

Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-yarım muz

Ara:
-Filtre kahve

Öğle:
-2 dilim beyaz peynir
-1yumurta
-mantar sote
-domates

Ara:
-Türk kahvesi

Akşam:
-Balık çorbası
-Acılı-kajulu-cevizli mançurya tavuk

Ara:
-1 avuç çekirdekli siyah kuru üzüm
-Filtre kahve

canim kolay gelsin sana islerimde zaman zaman malesef yasiyoruz hepimiz bu yoğunluğu. Bitince yine bizimlesin nasil olsa 7 li rakamları görmeni sabirsizlikla bekliyorum

iyi aksamlar canim yine degisik bi yemek lutsenitsa nedir canim? Bu arada sormustun ben Bursada yaşıyorum bizde cok değişik yemekler yoktur..sen nerede yasiyordun

cok iyi yapmissin canım aslinda kilon cok fazla degil ama buna ragmen diyetisyene gitmen büyük bi özen

Gunaydin kizlar
Dünkü menüm
Sabah 7.00
Taze sıkılmış portakal suyu 1 bardak
1 kayisili activia

Ara 9.30
Form çay

Öğle 12.30
2 şiş tavuk izgara
2 kasik bulgur pilavi
1 dilim domates
1 adet biber
1 dilim kepek ekmeği

Ara 15.00
Türk kahvesi
2 parca bitter
Form cay

Akşam 08.00
Tarhana corbasi 1 kase
Salata
Yoğurt

Ara 9.00
5 adet cilek
3 dilim muz

Su 2 lt
Spor 1.000 ip atladim

Insanim spor yapamadigi zamanlarda ip atlamak büyük kurtarıcı her zaman soylerim.

Son düzenleme:
Yogun ve streslo günler geciriyorum bu ara kizlar. Kk yada metroda ise gelip giderken bakabiliyorum. Cok sevdiğim beraber çalıştığım, ogle aralarinde yemege yürüyüşe çıktığım arkadaşım isten ayrıldı. Tam onun gidisine üzülürken benim icin cok degerli olan herseyimi paylaştığım ek yakin arkadaslarimdan birini ise aldilar yanima. Mutluluk ve hüznü birarada yasadim ve bu bana cok supriz oldu. Hic haberim olmadigi halde büyük bi stres yasadim. İkisi de benim icin cok degerli ama birini alip digerini yerine koydular. Düşünün hisettiklerimi.....O yuzden isyerimde biraz stresli gunler var yaprak dökümü yasiyoruz ilkbaharda yapımız değişiyor. Burayada bu yuzden ugrayamiyorum gün içinde. Umarim gecicek bugunler ve biz daha güzel günler göreceğiz

Günaydın canım. Lutsenitsa yemek değil kahvaltılık bir sos. Değişik isimleri var, göçmen sosu olarak geçiyor. Ben Kocaeli de yaşıyorum. Ben de yemeklerin çoğunu arkadaşlardan duyuyorum. Hoşuma giderse deniyorum.

anladim canim afiyet olsun öyleyse. Ogrencimiydin?

İnşallah canım. Sağolasın, eksik olmayasın. Günün güzel geçsin.
Dün akşam çok çarpıntım oldu,ama çok şükür biraz erken uyuyunca sabah iyi uyandım. Fakat saatin alarmını duymamış, servisi kaçırmışım. Dolmuştayım şimdi işe giderken sizlere "merhaba" deme fırsatım oldu. Çok mutlu oldum.
Sevgilerimle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…