- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.701
Gulden cim bizim kurumda once butun bolge mudurleri ve sube mudurlerinin katildigi mutabakatlar var arkasindan da takdim toplantilari yaklasik 2 ay suruyor sizinkininde bitmesine az kalmis neyseki bitince rahatlarsin sikintili bir donemCanım herşey yolunda, çalışmalarım çok iyi gidiyor. Sadece gündüz ve akşam çok çalışıyorum ve sanırım 26 Mart'a kadar sürecek. Arada şimdi olduğu gibi girip, yediğimi içtiğimi yazmaya gayret edeceğim. Önemli ve idarecilerimizin çok önemsediği bir çalışma. Bu dönemde ona öncelik tanımak zorundayım.
Müdürümüzün odasında çalışıyorum, özel bir bilgisayarda çalışıyorum ve bu çalışma için kuruldu. İnternet bağlantısı gerekli, olmadığından, internet ağına bağlanmadı. Yani kadınlar kulübüne girecek 5 dakika imkanım olmuyor. Bulduğum ilk fırsatta da serviste veya 5 dakika boşlukta kadınlar kulübüne girip yazabildim. Sen tahmin edersin.
Özellikle detaylı olarak yazdım ki, diğer arkadaşlar yazmayı unuttuğumu, ihmal ettiğimi düşünmesinler.
Çok öpüyorum. Sevgilerimle.
İyi akşamlar.
Canım işlerin kolay gelsin çok yoğunsun anladım. Diyetisyeninin menüsüne uyduğun sürece bize çok da laf düşmez zatenCanım diyetisyen kontrolündeyim ve akşam 8-10 yemek kaşığı nohut verdi. Diğer öğünlerde neler verdiğini bilmediğiniz için çok gelmiş olabilir. Kendisi ayarlıyor. Ben de uyuyorum.Teşekkür ederim.
İşlerim çok yoğun ve eve iş getirdim, gece 24:00'e kadar da bilgisayar başındaydım. Yarım saat yürüyek fırsatım yoktu anlayacağın. Çünkü Pazartesi'ne yetiştirmem gereken bir konu da vardı. Herkese teker teker yazdığım için bayağı bir yoruldum, umarım bir daha açıklamak zorunda kalmam.
Kaptanımızın bilgisi var işlerimle ilgili istersen ona sorabilirsin.
Bu akşam günler sonra ilk defa dinlenme fırsatım oldu. İyi akşamlar.
Sağolasın canım anlayışın için.Canım işlerin kolay gelsin çok yoğunsun anladım. Diyetisyeninin menüsüne uyduğun sürece bize çok da laf düşmez zaten
Sağolasın canım, eksik olmayasın.Gulden cim bizim kurumda once butun bolge mudurleri ve sube mudurlerinin katildigi mutabakatlar var arkasindan da takdim toplantilari yaklasik 2 ay suruyor sizinkininde bitmesine az kalmis neyseki bitince rahatlarsin sikintili bir donem
Peki o zaman canımCanım yerli muzlar küçük ya, onlardan. 1 tanesi 1 meyve yerine geçiyor yerli muzların. Diyetimde öğleden sonra ara öğününde ve akşam yemeği sonrası ara öğününde olmak üzere 2 porsiyon meyve hakkım var. Diyetisyenim bu diyet listemde farklı bir düzenleme yaptı. Bu aralar gece geç yattığım için acıkıyorum meyve verdi veya 5-6 badem haftada 3-4 gün de zerdeçal, zencefil, tarçınlı yoğurt.
canim kolay gelsin sana islerimde zaman zaman malesef yasiyoruz hepimiz bu yoğunluğu. Bitince yine bizimlesin nasil olsa 7 li rakamları görmeni sabirsizlikla bekliyorumCanım yerli muzlar küçük ya, onlardan. 1 tanesi 1 meyve yerine geçiyor yerli muzların. Diyetimde öğleden sonra ara öğününde ve akşam yemeği sonrası ara öğününde olmak üzere 2 porsiyon meyve hakkım var. Diyetisyenim bu diyet listemde farklı bir düzenleme yaptı. Bu aralar gece geç yattığım için acıkıyorum meyve verdi veya 5-6 badem haftada 3-4 gün de zerdeçal, zencefil, tarçınlı yoğurt.
Herşey kontrol altında merak etmeyin. Diyetisyen takibindeyim ve 9 aydır diyet yaparken bu konuda baya bi bilinçlendim.
Benim günde 2 kase yoğurt hakkım var, yani 400 ml=4 activia
Eski mesajlarımda yazmıştım, işlerim çok yoğun ve tüm gün çalıştığım odadaki bilgisayar internet ağına dahil değil. Oldukça önemli bir çalışma ve akşam, haftasonu da eve de iş getiriyorum uzunca bir süredir. İlk defa bu akşam şöyle bir oturup iki cümle yazabiliyorum. Dierim anlayışla karşılarsınız.
iyi aksamlar canim yine degisik bi yemek lutsenitsa nedir canim? Bu arada sormustun ben Bursada yaşıyorum bizde cok değişik yemekler yoktur..sen nerede yasiyordunİyi akşamlar herkese. Grupta bir çoğumuz yoğun ve yorucu bir dönemdeyiz anlaşılan. Olsun önemli olan yediklerimize dikkat etmek. Müsait oldukça yazmakta önemli tabi. İnsanı motive ediyor. Herkese kolay gelsinmenümü yazayım.
Uyanınca 2 bardak su ile 1 incir 1 kayısı
11.00 kahvaltı:
Zeytin
Peynir
1 havuç
Yarım turp
1 yumurta
2 kaşık lutsenitsa(kendim yaptım)
1 avuç fıstık
Çay
18.00 akşam yemeği:
1 tabak kıymalı nohut
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Not: kahvaltıya misafirim vardı. Hazırladığım zararlı yiyeceklerden hiç yemedim. Yemedikçe güçlendiğimi hissediyorum.
cok iyi yapmissin canım aslinda kilon cok fazla degil ama buna ragmen diyetisyene gitmen büyük bi özenArkadaşlar bende artık bir değişiklik yapayım dedim hayatımda ve dün her sene para ödeyipte gitmediğim diyetisyenime mesaj attım. :)))) Dedim ki; “ben yine parayı verdim neredeyse yıl geçecek. Halen hakkım baki ise, ben sana gelip bir ölçüm yaptırayım(yağ-kas-su), sen bana bundan sonra online diyet yaz ben 1 ay sonra geleyim bir dahaki ölçüme.
Normalde diyetisyenim her hafta menü değiştirip her hafta ölçüm yapıyor. O yine her hafta menü değiştirecek ancak ölçüme gitmeyip kendi baskülümde tartılacağım ve ona fotoğraf yollayacağım. Ölçüme 1 ay sonra gideceğim. Böylece bende sıkılmamış olurum zaten çocukla çok zor oluyor her hafta ölçüme gitmek.
Bugün aradı ve Cuma günü gel, bekliyorum dedi. Cuma akşama doğru ölçümüm yapılacak. O zaman size daha sağlıklı bilgiler verebileceğim artık.
Günaydın canım. Lutsenitsa yemek değil kahvaltılık bir sos. Değişik isimleri var, göçmen sosu olarak geçiyor. Ben Kocaeli de yaşıyorum. Ben de yemeklerin çoğunu arkadaşlardan duyuyorum. Hoşuma giderse deniyorum.canim kolay gelsin sana islerimde zaman zaman malesef yasiyoruz hepimiz bu yoğunluğu. Bitince yine bizimlesin nasil olsa 7 li rakamları görmeni sabirsizlikla bekliyorum
iyi aksamlar canim yine degisik bi yemek lutsenitsa nedir canim? Bu arada sormustun ben Bursada yaşıyorum bizde cok değişik yemekler yoktur..sen nerede yasiyordun
cok iyi yapmissin canım aslinda kilon cok fazla degil ama buna ragmen diyetisyene gitmen büyük bi özen
anladim canim afiyet olsun öyleyse. Ogrencimiydin?Günaydın canım. Lutsenitsa yemek değil kahvaltılık bir sos. Değişik isimleri var, göçmen sosu olarak geçiyor. Ben Kocaeli de yaşıyorum. Ben de yemeklerin çoğunu arkadaşlardan duyuyorum. Hoşuma giderse deniyorum.
İnşallah canım. Sağolasın, eksik olmayasın. Günün güzel geçsin.canim kolay gelsin sana islerimde zaman zaman malesef yasiyoruz hepimiz bu yoğunluğu. Bitince yine bizimlesin nasil olsa 7 li rakamları görmeni sabirsizlikla bekliyorum
iyi aksamlar canim yine degisik bi yemek lutsenitsa nedir canim? Bu arada sormustun ben Bursada yaşıyorum bizde cok değişik yemekler yoktur..sen nerede yasiyordun
cok iyi yapmissin canım aslinda kilon cok fazla degil ama buna ragmen diyetisyene gitmen büyük bi özen
Teşekkür ederim canım. Sağolasın, eksik olmayasın. Sevgilerimle. Günün güzel geçsin inşallah.Gülden’cim çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. @bluedolphin
Canım çok teşekkür ediyorum, sağolasın, eksik olmayasın. Günün güzel geçsin inşallah. Sevgilerimle.Canım işlerin kolay gelsin çok yoğunsun anladım. Diyetisyeninin menüsüne uyduğun sürece bize çok da laf düşmez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?