- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.681
Verdim canım ama regl oldum yine artı çıktım. Yeni bir sıkı yönetim başlatacağım kendime. Tartılmadan 1 ay. Düzenli, dengeli ve sporla. Sonucu bakalım ne olacak. Bu arada diyetisyene başlamıştım. Ona da 1-2aylik bir ara dönem verdim. Bu 1-2aylik programdan sonra ne değişmiş bir görelim istiyorum. :)Benim derdim sorumluluk bence listedeyken gayet iyidim listeden bi çıktım bi daha toparlayamadım. Sen baya vermissin masallah
İnşallah kaptanim perşembeden sonra etim kemigim yağlarım sizin
Bravo sana canım. Herşeye ragm En vazgeçmedin ve başardınGünaydın arkadaşlarrrr...
Çok şükür yaa çok şükür? 62’li rakamlara geçiş yaptım bugün!!!! Çok sevinçliyiiimmmm
Bugün kilom 62.7 çıktı. Direnci kırdım kızlar! :)) 1 aydır 63.3 de çakılıp kalmıştım, aynen 68’de 1 ay debelendiğim gibi :))) İlk defa bu kadar azimli ve kararlıyım. Demek ki sabredince gidiyormuş. Ben önceki ben olsaydım nasıl olsa gitmiyor deyip çoktan bırakmıştım. 1 ay asla dayanamazdım. Ama hep birlikte bir şeyler yapmak için çabalamamız paha biçilemez motivasyon benim için. Hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz, olmuyor deyip bırakmak yok aslaaa asslaaaaaa asssslaaaaaaaaaa......
Evet canım bendeGercekten sevinc gosterisi mi bu ben kafayi yiuorum 2 cocuk evde olunca
Çok sevindim canım inşallah yakında 50li sayılara da inersin :)
Ne güzel olur valla yaaaaa, sabah öğle akşam menüde kızarmış yumurta yaparım sizeGünaydınnnlarrr
Dün yorgunluktan sızıp kalmışım. Sabaha doğru 4:30'da da uyanıp bir oyun faslı gerçekleştirdik6'da tekrar uyuyup 8'de uyandık. Kahvaltı, toparlanmaca falan derken ancak gelebildim. Alıntılarıma geçeyim hemen:
2 yumurta, 1 dilim ekmek kısmında pek sorun yok da bana pastırma ve peynirlerin miktarı çok geldi. Gerçi başka da bir şey yok neyse afiyet olsun sporunu da yapmışsın zaten
İstanbul'a gelirsem sana kahvaltıya geleceğim, bu kızarmış yumurtadan isterim
Aynen ya kışı hiç sevmem zaten, şöyle mis gibi hava görelim, gözümüz gönlümüz açılsın
Utanma utanma gel zararın neresinden dönersen kardır :)
Seni de ekstrem durumdan listeye alabiliriz, kararlıysan bi düşün derim :)
Canım sen önce bi toparlan da.. Birkaç hafta izne ayıralım seni, sonrasında bol bol sopalarım yeniden
Regl ödemidir muhtemelen. Ödem atıcı şeyler dene bakalım ben direkt tarif bilmiyorum maalesef
Sağol canım, hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın. Evet aynen emziren anneyim :) Seni anlayabiliyorum aslında ama ipin ucunu kaçırma diye yapıyorum :)
Çok sevindim senin adına!
Pes etmemek gerektiğini de yaşayıp görmüş oldun böylece :) Menülerin hep iyiydi çünkü, biraz dirense de eksiler gelecekti eninde sonunda :)
Olacak olacak ama bu kez pes etmek yok
Yumurta detoksuNe güzel olur valla yaaaaa, sabah öğle akşam menüde kızarmış yumurta yaparım size
Hahahaha aynenYumurta detoksu
Oh yansın yağlarCallanetics yaptım kızlar. Sporu aradan çıkarmış oldum.
Cidden ha nerde bu millet?Aaaaaa nerde bu kızlarrrr
Oh yansın yağlar
Canım yerli muzlar küçük ya, onlardan. 1 tanesi 1 meyve yerine geçiyor yerli muzların. Diyetimde öğleden sonra ara öğününde ve akşam yemeği sonrası ara öğününde olmak üzere 2 porsiyon meyve hakkım var. Diyetisyenim bu diyet listemde farklı bir düzenleme yaptı. Bu aralar gece geç yattığım için acıkıyorum meyve verdi veya 5-6 badem haftada 3-4 gün de zerdeçal, zencefil, tarçınlı yoğurt.Aayyyy yanlış yazmışım. Meyveler çok olmamış mı tatlım? 1 muz 1 gün için yeterli. Gece salatalık falan yeseydin keşke.
Canım yerli muzlar küçük ya, onlardan. 1 tanesi 1 meyve yerine geçiyor yerli muzların. Diyetimde öğleden sonra ara öğününde ve akşam yemeği sonrası ara öğününde olmak üzere 2 porsiyon meyve hakkım var. Diyetisyenim bu diyet listemde farklı bir düzenleme yaptı. Bu aralar gece geç yattığım için acıkıyorum meyve verdi veya 5-6 badem haftada 3-4 gün de zerdeçal, zencefil, tarçınlı yoğurt.Gülden’cim Merhaba,
Uzun zamandır pek göremiyordum seni, benimde telaşlarım oldu prk vakit ayırabildiğim söylenemez gerçi...
Menün güzel de, akşam yemeğinden sonra yediğin muz fazla gelmiyor mu? Ve activia 2 kutu normal mi? Diyetisyeninin verdiği lisge mi bu?
Canım herşey yolunda, çalışmalarım çok iyi gidiyor. Sadece gündüz ve akşam çok çalışıyorum ve sanırım 26 Mart'a kadar sürecek. Arada şimdi olduğu gibi girip, yediğimi içtiğimi yazmaya gayret edeceğim. Önemli ve idarecilerimizin çok önemsediği bir çalışma. Bu dönemde ona öncelik tanımak zorundayım.Cnm yogunlugun ne zaman bitiyor bizim kurumda bu toplantilar nerdeyse 1 ay suruyor insallah senin oyle degildir
200 gr i sen hemen halledersin bozma moralini
Canım diyetisyen kontrolündeyim ve akşam 8-10 yemek kaşığı nohut verdi. Diğer öğünlerde neler verdiğini bilmediğiniz için çok gelmiş olabilir. Kendisi ayarlıyor. Ben de uyuyorum.Teşekkür ederim.Günaydınlar
Aksam 8 yemek kaşığı nohut fazla sanki
Spor da yapmamışsın Guldencim
Bugün yarım saat yürüyüş mü yapsan ekstradan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?