- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.801
Canım senin başlangıç kilonu 85 olarak kaydetmişiz nasıl 73.9 oluyor anlamadım :) Biz yanlış mı kaydettik yoksa sen 83.9 yazacakken yanlış mı yazdın acaba?73.9 geldim bizmi hesaplayip cizelgeye ekliyoruz
Bende şimdi ona bakıyordumCanım senin başlangıç kilonu 85 olarak kaydetmişiz nasıl 73.9 oluyor anlamadım :) Biz yanlış mı kaydettik yoksa sen 83.9 yazacakken yanlış mı yazdın acaba?
Yok canim 83.9 yanlis yazmisimCanım senin başlangıç kilonu 85 olarak kaydetmişiz nasıl 73.9 oluyor anlamadım :) Biz yanlış mı kaydettik yoksa sen 83.9 yazacakken yanlış mı yazdın acaba?
Teşekkürler
Canimm yanlis olmuş valla kendime hem kiziyorum hem gülüyorumCanım senin başlangıç kilonu 85 olarak kaydetmişiz nasıl 73.9 oluyor anlamadım :) Biz yanlış mı kaydettik yoksa sen 83.9 yazacakken yanlış mı yazdın acaba?
Canim sen nasil resim yolluyorsun yapamadimTeşekkürler
Harikasın Esracım, uğraştın ve başardın. Epey takılmıştın, valla tebrik ediyorumArkadaşlar günaydınnn...
Geçmişi okuyup ancak gelebildim herkesi tebrik ederim.
Bende ise durum:
Geçen hafta 63.00
Bugün 61.4
Bu arada geçen hafta 63.00 kaydettik ama ertesi gün tartıldığımda 63.7 çıkmıştım. O kadar fark nasıl oldu bilmiyorum ama sonunda diyetisyenimin olaya el atmasıyla 63-64 arasında gidip gelme direncini kırdım. İlk defa 61 görüyorum bu benim için muhteşem sonuç... En son üniversite yıllarımda bu kilolardaydım. :))
Nobet iyi geçti ama hep ayakta olduğumdan dolayı ödem yapıyor malesefTatlim cok guzel sonuc bakalim bu sabahki nasil cikacak umarim nobetin iyi gecmistir
Tebrik ederimVeee bu hafta iyi verecegimi söylemiştim
Gecen hafta 56.3
Bu hafta 55.3
1 kilo giden %1.78
Hedefimide gecmis oldum
Ve hemen yeni hedefimi koyuyorum haftaya 54 yeni hedefim veeeee mezuniyet
Maşallah güzel sonuç tebriklerArkadaşlar günaydınnn...
Bende ise durum:
Geçen hafta 63.00
Bugün 61.4
Bu arada geçen hafta 63.00 kaydettik ama ertesi gün tartıldığımda 63.7 çıkmıştım. O kadar fark nasıl oldu bilmiyorum ama sonunda diyetisyenimin olaya el atmasıyla 63-64 arasında gidip gelme direncini kırdım. İlk defa 61 görüyorum bu benim için muhteşem sonuç... En son üniversite yıllarımda bu kilolardaydım. :))
İnşallah bu azimle çabayla 73 yazacağın günler de yakındır cnmYok canim 83.9 yanlis yazmisim
Mesaj yazdığın zaman cevapla butonunun yanında dosya yükle butonu var oraya tıkla resmini seçip ekle. Boyutunun küçük olması gerekiyor. Büyük gelirde ya kırp ya da ekran resmî alıp onu yükleCanim sen nasil resim yolluyorsun yapamadim
Ben resim için google dan girip atıyorum canım uygulamada bir sorun var resim eklenmiyorCanim sen nasil resim yolluyorsun yapamadim
Ben ekleyebiliyorum ama safari tarayıcı kullanıyorum onu da belirteyim tabii.Ben resim için google dan girip atıyorum canım uygulamada bir sorun var resim eklenmiyor
Çok çok tebrik ediyorummArkadaşlar günaydınnn...
Bende ise durum:
Geçen hafta 63.00
Bugün 61.4
Olsun 1 haftada 1.1 kg çok iyi bence83.9 kiloyum 73.9 yazmisim yuruyusten gelince uyku sersemi herhalde kafamdada allahim 73leri de görürüm insallah diye dusunuyordym onu yazmisim
Offf bir süper de buradaymışşşşşHerkese günaydın uyuyakalmışım. Bu yüzden evden acele çıktım ama tabiki tartıldım. 81 çıktım sabah. Hedefimi de geçmiş oldumkilo veren herkesi tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?