Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Chiayi biraz islattinmi pırasa ya koyarken yoksa direkmi koydun yogurt harici nelrr yapiyorsunuz chiadan

Geçmiş olsun nasıl şimdi. Menu yazdim azarımi bekliyorum..

Oruç olsamda dikkat etmeye gayret gösterdim bugünde annem kandil diye neler yapmış hiç birine elimi sürmedim tek kaçamak kandil simidi oldu menüm resimde tam 70 dakika evde spor yaptım 2 lt su içtim yatana kadar 2 buçuk olacak inşallah. Tekrar hepinizin kandil gecesi mübarek olsun dualarimiz kabul olsun yarınlara bol eksilerimiz olsun İyi geceler :)

Eklentiler

• IMG_20180322_211727.webp
    11 KB · Görüntüleme: 36
İyigeceler yine 1 tanecim yemissin ben almakla hata ettim. Çocuklar yesin dedim ben yedim

Hayırlı akşamlar pisiciklerim, tekrardan kandiliniz mübarek olsun.
3 Mart 2017 de takıma 110,5 ile gelmiştim, listeye 108,5 la 9 mart'ta girmişim, tesadüftür ki 10 Mart 2018 de izne ayrıldım
Bir yıldır sizlerle 30 kilo verdim.
benim için çok çok özel 5.takım ve sizleriyi ki sizleri tanıdım, iyi ki 5.takıma gelmişim
10.takım açılınca ve ben 80 li kiloda takılıp kalınca , buradan izne ayrılmak durumunda kaldım.listeye ne zaman dönerim hiç bilmiyorum, dönüşüm de 10.takımdan olacak haliyle, o yüzden bu mesajı yazmak istedim
30 kilo sizlerin desteğiyle gitti, her birinize tek tek ne kadar teşekkür etsem az
hayatıma dokunan güzel insanlar sizi seviyorum

Tebrik ederim 30 kilo çok mükemmel bir başarı 80 barajını da kıracaksındır eminim başarılarına başarı da katacaksin

Chiayi biraz islattinmi pırasa ya koyarken yoksa direkmi koydun yogurt harici nelrr yapiyorsunuz chiadan
Yok direk koydum pırasa kavrulduktan sonra yumurta koymadan baharatlarla beraber chiali koydum
Ben omlet yapıyorum chia dan pirasadada güzeldi
Ben chiali çıtır seviyorum bekletmeden yapıyorum yaptığım meyveli smothielerede katiyorum keten tohumu ile beraber de karışım yapıyorum

Gecmis olsun dilekleriniz icin saolun sisen yer alninda morarmaya basladi ama sorun yok allaha sukur
Bu arada kandil simitleri var menude 1/2yetmezmis gibi 1 hatta 3 yiyen olmus hemde persembe persembe ne diyeyim allahtan listede degilsiniz morordegi beklemeyin bence kendi cezanizi kendiniz kesin ve de yapin hadi bakalim kolay gelsin

Monim tatlim iyi ki hayatimiza girdin cnm eminim o 80 baraji da 10. Takimda kirilacak citir babaanne olacaksin

***5. Takım 562. Etap***

bluedolphin (86,3/)
prensesss016 (56,3/)
besbb9 (72,6/)
0zlem (75,5/)
balpamuk (63/)
fancynancy (81,8/)

evlaefe (71/)
beyazinci (58,3/)
Cikilatacanavari (91,7/)
ssyykk123 (82,6/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

Hedef48 (57,4/) Yeni üye baş. kg: 57,4 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 48
karabiber01 (85/) Yeni üye baş. kg: 85 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 60
si_bel (71,3/) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60

***İzindeki Üyeler***

toplight (72,9/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
nilsub (79,1/) 560. etapta 79,1 kg ile izne ayrıldı.
wendigo (69,1/) 560. etapta 69,1 kg ile izne ayrıldı.

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (60,8/)
medusa38 (55,6/)
lydznp (74,3/)

Allaha sukur iyi de benden omur gitti bugun
cocuklar bizim herseyimiz onlarin eline kiymik batsa bizim canimiz acır
Tekrar cok gecmis olsun
Teşekkürler.
Kandiliniz mübarek olsun.
Sağlıklı günler dileğiyle, tüm dualarınız gerçek olsun.
amin canim

menu guzelmis ama kandil simidi ve intense cok kotu olmuş. Bu kacamaklar bizi yavaşlatır basa atar brnce diyet boyunca kacamak yapmadan gecirirseniz hrm sonuca cabuk ulasirsiniz hemde bu kacamaklara daha cabuk ulaşırsınız. Tabi hedefe ulasinca bida eliniz giderse abur cuburlara. Sahsen benim artik elimde gitmiyor canimda cekmiyor.

pilavsız garnitursuz sadece etin koyuldugu porsiyon bebisim sade oluyorya cıplak tarzan hesaaabıesnaf agzı
cok iyi çok güldum buna

30 kilo harika bir rakam monicim tebrik ederim seni buralarda oldugun surece ben kalan kilolarinida verecegine eminim

morordek 56.8 bu sabahki kilom herşeye rağmen hedef kilomu tutturmuşşum
Tebrik ederim canim
73.9 geldim bizmi hesaplayip cizelgeye ekliyoruz
süper senide tebrik ederim canim ama baslangic 85 sanirim senin biraz fazla gitmemismi benmi yanlis gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…