- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.781
Tebrikler canımmm çok güzel kilodasın imşallah haftaya mezun olursunVeee bu hafta iyi verecegimi söylemiştim
Gecen hafta 56.3
Bu hafta 55.3
1 kilo giden %1.78
Hedefimide gecmis oldum
Ve hemen yeni hedefimi koyuyorum haftaya 54 yeni hedefim veeeee mezuniyet
Teşekkür ederim :)menu guzelmis ama kandil simidi ve intense cok kotu olmuş. Bu kacamaklar bizi yavaşlatır basa atar brnce diyet boyunca kacamak yapmadan gecirirseniz hrm sonuca cabuk ulasirsiniz hemde bu kacamaklara daha cabuk ulaşırsınız. Tabi hedefe ulasinca bida eliniz giderse abur cuburlara. Sahsen benim artik elimde gitmiyor canimda cekmiyor.
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim ideale yakın olmana rağmen çok güzel bir sonuç inşallah haftaya son hedefine de ulaşırsınVeee bu hafta iyi verecegimi söylemiştim
Gecen hafta 56.3
Bu hafta 55.3
1 kilo giden %1.78
Hedefimide gecmis oldum
Ay koptum sabah sabahpilavsız garnitursuz sadece etin koyuldugu porsiyon bebisimsade oluyorya cıplak tarzan hesaaabı esnaf agzı
O mücverlerin yağda kızarmadığını temenni ediyorumOncelikle hayirli kandiller Ben o çıkışı kaçırdımadet oldum. Bugün cok kaçamak yaptim.menü
Kalkinca sirkeli su
9da sebzeli mucver peynir 4 zeytin 1kupabiberiyeli yeşil çay.
12gibi 5 6 çilek.
15 sebzeli mucveri yogurtladim.
3 kandil simidi..
16 kimyon rezene cayi 1parmak kadar brovni intense.
Aksam güveç etli patates patlican
2 buçuk su
30dk yürüyüş
50 merdiven çıkma
7dk lesli (yanlarim acıdı adet oldugum ocin)tamamlayamadim
İstediğin kiloya ineceğine inanıyorum moniş. Bazen hayatta duraklamakar oluyor ama olsun, geç olsun güç olmasın. Mis gibi 30 u vermişsin zaten. Ne kaldı ki şurda.Hayırlı akşamlar pisiciklerim, tekrardan kandiliniz mübarek olsun.
3 Mart 2017 de takıma 110,5 ile gelmiştim, listeye 108,5 la 9 mart'ta girmişim, tesadüftür ki 10 Mart 2018 de izne ayrıldım
Bir yıldır sizlerle 30 kilo verdim.
benim için çok çok özel 5.takım ve sizleriyi ki sizleri tanıdım, iyi ki 5.takıma gelmişim
10.takım açılınca ve ben 80 li kiloda takılıp kalınca , buradan izne ayrılmak durumunda kaldım.listeye ne zaman dönerim hiç bilmiyorum, dönüşüm de 10.takımdan olacak haliyle, o yüzden bu mesajı yazmak istedim
30 kilo sizlerin desteğiyle gitti, her birinize tek tek ne kadar teşekkür etsem az
hayatıma dokunan güzel insanlar sizi seviyorum
***5. Takım 562. Etap***
bluedolphin (86,3/)
prensesss016 (56,3/)
besbb9 (72,6/)
0zlem (75,5/)
balpamuk (63/)
fancynancy (81,8/)
evlaefe (71/)
beyazinci (58,3/)
Cikilatacanavari (91,7/)
ssyykk123 (82,6/)
5. Takım Ortalaması: %
***Denemedeki Üyeler***
Hedef48 (57,4/) Yeni üye baş. kg: 57,4 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 48
karabiber01 (85/) Yeni üye baş. kg: 85 baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 60
si_bel (71,3/) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60
***İzindeki Üyeler***
toplight (72,9/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
nilsub (79,1/) 560. etapta 79,1 kg ile izne ayrıldı.
wendigo (69,1/) 560. etapta 69,1 kg ile izne ayrıldı.
***Mezun Olan Aktif Üyeler***
morordek (60,8/)
medusa38 (55,6/)
lydznp (74,3/)
günaydın kaptanımMonim tatlim iyi ki hayatimiza girdin cnm eminim o 80 baraji da 10. Takimda kirilacak citir babaanne olacaksin
inşallah canım bakalım gayret ediyorum ve hala göremedim o 79 uİstediğin kiloya ineceğine inanıyorum moniş. Bazen hayatta duraklamakar oluyor ama olsun, geç olsun güç olmasın. Mis gibi 30 u vermişsin zaten. Ne kaldı ki şurda.
Süpersin.Veee bu hafta iyi verecegimi söylemiştim
Gecen hafta 56.3
Bu hafta 55.3
1 kilo giden %1.78
Hedefimide gecmis oldum
Görürsün bebeyim, neler neler atlattın seninşallah canım bakalım gayret ediyorum ve hala göremedim o 79 u
Teşekkürler canım. Senin de duaların kabul olsun inşallah.Oruç olsamda dikkat etmeye gayret gösterdim bugünde annem kandil diye neler yapmışhiç birine elimi sürmedim tek kaçamak kandil simidi oldu menüm resimde tam 70 dakika evde spor yaptım 2 lt su içtim yatana kadar 2 buçuk olacak inşallah. Tekrar hepinizin kandil gecesi mübarek olsun dualarimiz kabul olsun yarınlara bol eksilerimiz olsun İyi geceler :)
Çok teşekkürler. Sizin de dualarınız kabul olsun.Gunaydinlar
Gecmis kandiliniz kutlu olsun ettiginiz dualar kabul olsun arkadaslar
Dun hastaligin uzerine acillerde kosturunca aksam erkenden yattim ama tam toparlanamamisim
Hadi 1 tane yedin kalan 2 taneyi neden yiyorsun? Regl döneminde olduğundan sanırım ama çok kötü bir menü. 600 Zıp zıp yap anca keserOncelikle hayirli kandiller Ben o çıkışı kaçırdımadet oldum. Bugün cok kaçamak yaptim.menü
Kalkinca sirkeli su
9da sebzeli mucver peynir 4 zeytin 1kupabiberiyeli yeşil çay.
12gibi 5 6 çilek.
15 sebzeli mucveri yogurtladim.
3 kandil simidi..
16 kimyon rezene cayi 1parmak kadar brovni intense.
Aksam güveç etli patates patlican
2 buçuk su
30dk yürüyüş
50 merdiven çıkma
7dk lesli (yanlarim acıdı adet oldugum ocin)tamamlayamadim
Biz de seni seviyoruz monisim, eminim hedefine ulaşacaksınHayırlı akşamlar pisiciklerim, tekrardan kandiliniz mübarek olsun.
3 Mart 2017 de takıma 110,5 ile gelmiştim, listeye 108,5 la 9 mart'ta girmişim, tesadüftür ki 10 Mart 2018 de izne ayrıldım
Bir yıldır sizlerle 30 kilo verdim.
benim için çok çok özel 5.takım ve sizleriyi ki sizleri tanıdım, iyi ki 5.takıma gelmişim
10.takım açılınca ve ben 80 li kiloda takılıp kalınca , buradan izne ayrılmak durumunda kaldım.listeye ne zaman dönerim hiç bilmiyorum, dönüşüm de 10.takımdan olacak haliyle, o yüzden bu mesajı yazmak istedim
30 kilo sizlerin desteğiyle gitti, her birinize tek tek ne kadar teşekkür etsem az
hayatıma dokunan güzel insanlar sizi seviyorum
6 kutu nedir yaEsimde 6 kutu kandil simidi getirmiş
1 kutu oğlumun Okula gonderirim
2 kutu çocuklar yer kalani buzluga Atacam ben bir ay sonra yiyecem glutensiz diyetteyim çünkü yani başladığım gün bozamam
Tebrikler canım bu hafta menülerin çok iyiydi zaten
Hesaplayıp ekleyebilirsin yoksa biz de ekleriz73.9 geldim bizmi hesaplayip cizelgeye ekliyoruz
Cok sevindim canım mezuniyet yaklaşıyorVeee bu hafta iyi verecegimi söylemiştim
Gecen hafta 56.3
Bu hafta 55.3
1 kilo giden %1.78
Hedefimide gecmis oldum
Olsun canım yine de eksi eksidir :) aynen devamGünaydın herkese
58olmuşum ben 300gr gitmiş sadece pazartesi 57,9u görmüştüm devamı gelmedihedefime ulaşamadım maalesef morordek
Yazdım bile :)O mücverlerin yağda kızarmadığını temenni ediyorum
İntense 1 paket anladığım kadarıyla yıksa ısırık mu ona göremorordek ördekim zıpzıp yazacak sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?