- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.821
Arkadaşlar günaydınnn...
Geçmişi okuyup ancak gelebildim herkesi tebrik ederim.
Bende ise durum:
Geçen hafta 63.00
Bugün 61.4
Bu arada geçen hafta 63.00 kaydettik ama ertesi gün tartıldığımda 63.7 çıkmıştım. O kadar fark nasıl oldu bilmiyorum ama sonunda diyetisyenimin olaya el atmasıyla 63-64 arasında gidip gelme direncini kırdım. İlk defa 61 görüyorum bu benim için muhteşem sonuç... En son üniversite yıllarımda bu kilolardaydım. :))
Ay insallah iyiki gelip geri bakmisim yoksa sayilmayacakti bile yanlis yazdığımNobet iyi geçti ama hep ayakta olduğumdan dolayı ödem yapıyor malesef
Tebrik ederim
Maşallah güzel sonuç tebrikler
İnşallah bu azimle çabayla 73 yazacağın günler de yakındır cnm
Çok sevindim canım en kısa zamanlarda 50keri görürsünArkadaşlar günaydınnn...
Geçmişi okuyup ancak gelebildim herkesi tebrik ederim.
Bende ise durum:
Geçen hafta 63.00
Bugün 61.4
Bu arada geçen hafta 63.00 kaydettik ama ertesi gün tartıldığımda 63.7 çıkmıştım. O kadar fark nasıl oldu bilmiyorum ama sonunda diyetisyenimin olaya el atmasıyla 63-64 arasında gidip gelme direncini kırdım. İlk defa 61 görüyorum bu benim için muhteşem sonuç... En son üniversite yıllarımda bu kilolardaydım. :))
Çok sağol eskiden hepsini ogrenmistim şimdi geri unutmuşumMesaj yazdığın zaman cevapla butonunun yanında dosya yükle butonu var oraya tıkla resmini seçip ekle. Boyutunun küçük olması gerekiyor. Büyük gelirde ya kırp ya da ekran resmî alıp onu yükle
canım gerçekten vaktim yoktu gece 2 lere kadar çalıştık yetiştirmek için haklısınız mazaret ama bugünden itibaren aktif olacağımbalpamuk diyetisyene gidecektin ne dedi diyetisyen?
@bluedolphin kaptanımız da yazmış yoğunsun ama hafta sonu menü yazmaya gelebilirsin en azından. Zaten 2 haftadır bildirimlerin de iyi değildi.
besbb9 senin de aktif katılmanı bekliyoruz, yine görünmez oldun. Mağaza açılışından bahsetmiştin ama günlük menü yazacak kadar da mı vaktin yok?
bu hafta gözümüz üzerinde tatlım sana yeteri kadar tolerans sağladık günlük 5 mesaj ve menü bildirimi yapmadığın takdirde maalesef diskalifiye edeceğiz umarım bu konuda bize anlayış gösterirsin tamam hiç artı gelmiyorsun ama takım ruhu maalesef oluşmamış oluyor bu şekildecanım gerçekten vaktim yoktu gece 2 lere kadar çalıştık yetiştirmek için haklısınız mazaret ama bugünden itibaren aktif olacağım
Üzülme vucudun direnç oluşturmuş olabilir bu hafta detoxlara ve metabolizma hızlandırıcı kürlere ağırlık verebilirsin menülerini protein ağırlıklı planlayabilirsin bu hafta veremediğin kiloyu haftaya katlanarak verebilirsinBu hafta sabitimbu kadar dikkat etmişken nasıl sabit gelirim 71
Canını sıkma canım. Bir sonraki hafta eksileri görürsün inşallah. Bazen kilo böyle takılabiliyor.Bu hafta sabitimbu kadar dikkat etmişken nasıl sabit gelirim 71
Bende aynı dusuncedeyim aslında 2aya yakın surede 5.5 kilo verdim duraklama oldu heralde yoksa bu kadar yemeye spora ben cok sasırdımÜzülme vucudun direnç oluşturmuş olabilir bu hafta detoxlara ve metabolizma hızlandırıcı kürlere ağırlık verebilirsin menülerini protein ağırlıklı planlayabilirsin bu hafta veremediğin kiloyu haftaya katlanarak verebilirsin
Insallah hakıkaten cok dıkkat ediyorumCanını sıkma canım. Bir sonraki hafta eksileri görürsün inşallah. Bazen kilo böyle takılabiliyor.
Ama yediğine çok dikkat et bu bir hafta. Aynen devam et. Eksileri göreceksin.
Harikasın Esracım, uğraştın ve başardın. Epey takılmıştın, valla tebrik ediyorum
Darısı başımızaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?