- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.861
Çok teşekkür ederimOfff bir süper de buradaymışşşşş
Kızlar bu hafta harikasınız tebrik ediyorummm
Çok güzel bir sonuç. Önce 80ler sonra 70ler91.7/89.5/-2.2 / %2.39
Detoksu nasıl yapıcam pekiEvetevlaefe canım. balpamuk un detoksunu deneyebilirsin salı, çarşamba, perşembe. Haftasonu da kaçak olmazsa Cuma güzel bir rakam görebilirsin. Başka bir detoksuda uygulayabilirsin ama hazır uygulanıp güzel netice alınmışı var nasılsa
Birde çok sporla kas yapıyor olabilirsin canım. Yağdan yaksanda kas geliyordur.
Ben yazmak istemiyorum ördekim, 75 te belki ölçerim tekrarLink şurda canım ama sanırım bayadır kimse bir şey yazmıyor :)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nAxR_8F5ib2WXOHOYItuBSzZ6Ps3yoFubfCvch2ppVY/edit?ts=5a5bae9c
Evet hedefimi tutturacağıma çok inanmıştım, hafta sonu ödemi atarım bir de dukan ekspresle halkederim diye düşündüm ama olmadı. Biraz daha makul olanı deneyeceğim. Pazartesi 83 küsürleydeydim. 81 şimdilik iyi ama tabi Cuma’dan hesaplandığı için ne yapıyoruz. Hafta sonu kimseciklere kanmıyor sevipte içine sığanadığımız bir kıyafetimizi alıp öpüp kokluyor, bağrımıza basıp oturuyoruzKızlar yukarıda hedef listesini paylaştım, hedefine ulaşıp hatta geçenleri tebrik ediyorum, bu hafta güzel kilolar verilmiş
Bunun dışında hedefine ulaşamamış olsa da geçen haftaya göre ekside olanlarfancynancy Cikilatacanavari @beyazinci sizleri de tebrik ederim. Hedefimize ulaşamadığımıza göre ya daha makul hedefler koyalım ya da daha çok çabalayalım
Bu hafta yüzdesi 2'nin üzerinde olanbalpamuk ve Cikilatacanavari bence minik bir ödülü hak ettiniz :) Ama tabi ki cumaya kadar toparlamak kaydıyla...
Şimdi haftaya cuma icin hedefler koyalım. Bence güzel oldu bu hedef işi, ne dersiniz?
Düğünlere gidin orda incecik salınan kızları gördükçe hırs yapıyorsunuz.Evet hedefimi tutturacağıma çok inanmıştım, hafta sonu ödemi atarım bir de dukan ekspresle halkederim diye düşündüm ama olmadı. Biraz daha makul olanı deneyeceğim. Pazartesi 83 küsürleydeydim. 81 şimdilik iyi ama tabi Cuma’dan hesaplandığı için ne yapıyoruz. Hafta sonu kimseciklere kanmıyor sevipte içine sığanadığımız bir kıyafetimizi alıp öpüp kokluyor, bağrımıza basıp oturuyoruzo ağırlık bir tokluk hissi verir kızlar, endişelenmeyin. Canınız ne istemişti unutacaksınız.
Çok çok tebrik ediyorummAzmine de hayranım gerçekten. Sen de adım adım mezuniyete gidiyorsun :)
Benim föne ojeye fırsatım kalmıyor, gerçi yapsam da kalmıyor o da ayrıDüğünlere gidin orda incecik salınan kızları gördükçe hırs yapıyorsunuz.
Eşimin arkadaşının dugunune gitmiştik orda daracık kiyafetli ince belli kızları görünce kendime yuh dedim kendimi çok çirkin hissettim. Eşim gayet bakımlı yakışıklı bir adam birde kendime baktım sonra gerçekten kilo vermeye karar verdim.
Tiroidim çok yüksekti haftada gram gram verdim uzun sürdü ama hedefime ulaştım.
Şimdi hamileyim ilk 2 ay bulantilardan yine salmistim kendimi. Sonra yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık toparlamaya başladım akşam yemeğinden sonra yürüyorum hergün. Saçıma fonumu çekiyorum ojemi sürüyorum mis gibi kokularimi ktemlerimi sürüyorum. ..
Salmak yok artık asla...
Ben başarılı olacağına inanıyorum canımmmTeşekkürler morördeğimNihayet azmedebildim ve başarabildim diyelim. Umarım korumada da bu kadar başarılı olurum.
Benim ananascı çarşamba günü geliyor O zaman ben de çarşamba perşembe cuma olarak yapayım İnşallah yapabilirim ananas zaten vücuttan En iyi ödem atan meyvelerden biriymiş daha önce bir diyetisyen söylemişti Çok sağ ol canım TeşekkürlerANANAS DETOX
Sabah:
-2 dilim ananas
-2 dilim peynir
Ara:
-10 çiğ badem
-Ayran
Öğle:
-Tavuklu veya ton balıklı (beyaz proteinli) salata
Ara:
-10 çiğ badem
-Ayran
Akşam:
-2 dilim ananas
-2dilim peynir
-Bol yeşillik
Gece:
-Form çay
*2 Lt su
*2-3 Fincan yeşil-beyaz çay
evlaefe balpamuğun 3 günlük listesi buydu canım
Hoş buldum bebeğimÇikilataaammmm 80lere hoşşşşgeldin o zamanharikasın.
Mensim gecikti kuzum ya yoksa kesin ulasacaktim hedefimeKızlar yukarıda hedef listesini paylaştım, hedefine ulaşıp hatta geçenleri tebrik ediyorum, bu hafta güzel kilolar verilmiş
Bunun dışında hedefine ulaşamamış olsa da geçen haftaya göre ekside olanlarfancynancy Cikilatacanavari @beyazinci sizleri de tebrik ederim. Hedefimize ulaşamadığımıza göre ya daha makul hedefler koyalım ya da daha çok çabalayalım
Bu hafta yüzdesi 2'nin üzerinde olanbalpamuk ve Cikilatacanavari bence minik bir ödülü hak ettiniz :) Ama tabi ki cumaya kadar toparlamak kaydıyla...
Şimdi haftaya cuma icin hedefler koyalım. Bence güzel oldu bu hedef işi, ne dersiniz?
Birlikte inşallah cınımÇok güzel bir sonuç. Önce 80ler sonra 70ler
Bence kesinlikle olmalı bu ceza sistemi
Benim ananascı çarşamba günü geliyor O zaman ben de çarşamba perşembe cuma olarak yapayım İnşallah yapabilirim ananas zaten vücuttan En iyi ödem atan meyvelerden biriymiş daha önce bir diyetisyen söylemişti Çok sağ ol canım Teşekkürler
Bu arada salata da chiada var bu sıra herşeye koyar oldum çıtır olması hoşuma gidiyorBenimde 2. Gün aksam yemeklerim kereviz ve yeşil mercimekli semizotu salatası
Kereviz çok tutuyor bu arada yeşil mercimek te sadece 2 kaşık varEki Görüntüle 2127662
O listeyi de paylaşır mısın Esracım bizlleeeeAynı zamanda yağ yakıcı meyve. Benimle birlikte yapan arkadaşlarım oldu. En az veren 1 kg verdi ama mutlaka veriyorsun. Yeni listemde protein ağırlıklı. Muhtemelen şok diyet sonrası kaslar erimesin diye protein ağırlıklı liste verdi diyetisyenim. İkindi ara öğününde yine yağ yakıcı ve ödem atıcı olduğu için 1 dilim ananasım var. Tek meyvem bu yeni listemde. Bakalım bu hafta neler olacak. Ama 1 ayda takıldığım 63-64 direncini bu ananas detoksu sayesinde kırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?