Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Detoksu nasıl yapıcam peki

ANANAS DETOX

Sabah:
-2 dilim ananas
-2 dilim peynir

Ara:
-10 çiğ badem
-Ayran

Öğle:
-Tavuklu veya ton balıklı (beyaz proteinli) salata

Ara:
-10 çiğ badem
-Ayran

Akşam:
-2 dilim ananas
-2dilim peynir
-Bol yeşillik

Gece:
-Form çay

*2 Lt su
*2-3 Fincan yeşil-beyaz çay

evlaefe balpamuğun 3 günlük listesi buydu canım

Evet hedefimi tutturacağıma çok inanmıştım, hafta sonu ödemi atarım bir de dukan ekspresle halkederim diye düşündüm ama olmadı. Biraz daha makul olanı deneyeceğim. Pazartesi 83 küsürleydeydim. 81 şimdilik iyi ama tabi Cuma’dan hesaplandığı için ne yapıyoruz. Hafta sonu kimseciklere kanmıyor sevipte içine sığanadığımız bir kıyafetimizi alıp öpüp kokluyor, bağrımıza basıp oturuyoruz o ağırlık bir tokluk hissi verir kızlar, endişelenmeyin. Canınız ne istemişti unutacaksınız.

Düğünlere gidin orda incecik salınan kızları gördükçe hırs yapıyorsunuz.
Eşimin arkadaşının dugunune gitmiştik orda daracık kiyafetli ince belli kızları görünce kendime yuh dedim kendimi çok çirkin hissettim. Eşim gayet bakımlı yakışıklı bir adam birde kendime baktım sonra gerçekten kilo vermeye karar verdim.
Tiroidim çok yüksekti haftada gram gram verdim uzun sürdü ama hedefime ulaştım.
Şimdi hamileyim ilk 2 ay bulantilardan yine salmistim kendimi. Sonra yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık toparlamaya başladım akşam yemeğinden sonra yürüyorum hergün. Saçıma fonumu çekiyorum ojemi sürüyorum mis gibi kokularimi ktemlerimi sürüyorum. ..
Salmak yok artık asla...

Benim föne ojeye fırsatım kalmıyor, gerçi yapsam da kalmıyor o da ayrı
Ama kesinlikle yapılmalı. Herşeyden önce insan kendini iyi hissediyor.

Benim ananascı çarşamba günü geliyor O zaman ben de çarşamba perşembe cuma olarak yapayım İnşallah yapabilirim ananas zaten vücuttan En iyi ödem atan meyvelerden biriymiş daha önce bir diyetisyen söylemişti Çok sağ ol canım Teşekkürler

Çikilataaammmm 80lere hoşşşşgeldin o zaman harikasın.
Hoş buldum bebeğim
Mensim gecikti kuzum ya yoksa kesin ulasacaktim hedefime ya ben bu ödül hakkimi ayın 28inde kullansam olur mu ?
Çok güzel bir sonuç. Önce 80ler sonra 70ler
Birlikte inşallah cınım

Tartıldınız diye kimse salmasın kızlar. Bu işin pazartesisi de vaaaarr.
Napalım acaba. Pazartesi artı gelene ekstra ceza mı olsa?
morordek toplight
Bence kesinlikle olmalı bu ceza sistemi

Aynı zamanda yağ yakıcı meyve. Benimle birlikte yapan arkadaşlarım oldu. En az veren 1 kg verdi ama mutlaka veriyorsun. Yeni listemde protein ağırlıklı. Muhtemelen şok diyet sonrası kaslar erimesin diye protein ağırlıklı liste verdi diyetisyenim. İkindi ara öğününde yine yağ yakıcı ve ödem atıcı olduğu için 1 dilim ananasım var. Tek meyvem bu yeni listemde. Bakalım bu hafta neler olacak. Ama 1 ayda takıldığım 63-64 direncini bu ananas detoksu sayesinde kırdım.

O listeyi de paylaşır mısın Esracım bizlleeee
Bende istiyorum yapmak ama takıldığım yerde başvuracağım senin yöntemine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…