- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.881
O listeyi de paylaşır mısın Esracım bizlleeee
Bende istiyorum yapmak ama takıldığım yerde başvuracağım senin yöntemine.[/QUOTE
Menu takibi için cizelge hazırlamışlar 10. Takımda senin tablo düzenlenen iyi yapabilirsin kimler menü yazdı yazmadı tablo haline gelmis
İçindekilere bakmak lazım bebeğim.Bunu şimdi gördüm fikriniz var mı kullanılır mi kullanılırsa ara mi ana öğün mu olmali
Bence güzel ama kaptaniçem ben atlayamıyorum biliyorsun. Artı geleceğimden değil yanlış anlaşılmasınkatılıyorum fancy cim ptesi sabah tartıda artı çıkanlar 300 ip atlasın ne dersiniz?
Öyle de güzel olur ama yaa, bende salatama denerim. Yaparsam tabiiiiBu arada salata da chiada var bu sıra herşeye koyar oldum çıtır olması hoşuma gidiyor
Ay hadi inşallahhhh5. Takımın güzel kızları bu hafta güzel bir sonuç elde ettiniz tebrikler şu an için 3. görünüyoruz daha diğer takımlar yazmamış hakıkımızda hayırlısı olsun
İp yapamayanlara alternatif üretiriz canım, bence sen onun yerine eliptik yap meselaBence güzel ama kaptaniçem ben atlayamıyorum biliyorsun. Artı geleceğimden değil yanlış anlaşılmasın
Belki benim gibi yapamayanlar olur. Alternatifi normal yapılan sporlara ek olarak hatta pazartesi ya da salı mutlaka yapılacak şekilde yürüyüş ya da Leslie uyar mı canım?
Hafta sonu senin planda olmayan işler vardı da o yüzden :) Ödem atmak yerine ödem tuttun diyebilirizEvet hedefimi tutturacağıma çok inanmıştım, hafta sonu ödemi atarım bir de dukan ekspresle halkederim diye düşündüm ama olmadı. Biraz daha makul olanı deneyeceğim. Pazartesi 83 küsürleydeydim. 81 şimdilik iyi ama tabi Cuma’dan hesaplandığı için ne yapıyoruz. Hafta sonu kimseciklere kanmıyor sevipte içine sığanadığımız bir kıyafetimizi alıp öpüp kokluyor, bağrımıza basıp oturuyoruzo ağırlık bir tokluk hissi verir kızlar, endişelenmeyin. Canınız ne istemişti unutacaksınız.
Ayy ben kiloları verdim ama bakım kısmında üşengeçliğimden hiçbir şey yapmıyorum yaaDüğünlere gidin orda incecik salınan kızları gördükçe hırs yapıyorsunuz.
Eşimin arkadaşının dugunune gitmiştik orda daracık kiyafetli ince belli kızları görünce kendime yuh dedim kendimi çok çirkin hissettim. Eşim gayet bakımlı yakışıklı bir adam birde kendime baktım sonra gerçekten kilo vermeye karar verdim.
Tiroidim çok yüksekti haftada gram gram verdim uzun sürdü ama hedefime ulaştım.
Şimdi hamileyim ilk 2 ay bulantilardan yine salmistim kendimi. Sonra yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık toparlamaya başladım akşam yemeğinden sonra yürüyorum hergün. Saçıma fonumu çekiyorum ojemi sürüyorum mis gibi kokularimi ktemlerimi sürüyorum. ..
Salmak yok artık asla...
Bence başarılı olacaksın pamuğummTeşekkürler morördeğimNihayet azmedebildim ve başarabildim diyelim. Umarım korumada da bu kadar başarılı olurum.
Tabi kiiiiMensim gecikti kuzum ya yoksa kesin ulasacaktim hedefimeya ben bu ödül hakkimi ayın 28inde kullansam olur mu ?
Evet bunun ikisininde denedim kırmızının tadı daha güzel geldi şekersiz diyor ama garip bir şekilde çok tatlıBunu şimdi gördüm fikriniz var mı kullanılır mi kullanılırsa ara mi ana öğün mu olmali
Walla benim salata pek güzeldi sırada pancarlı humus var yarin deneyecegim onudaÖyle de güzel olur ama yaa, bende salatama denerim. Yaparsam tabiiiien üşendiğim şey o
Asla unutmam mutlaka hatırlatırımTabi kiiii
Benim akıl yarım akıl oldu malum, olur da o zaman sana kızarsam bana hatırlat olur mu :))
Teşekkür ederim cnm o zaman ben hiç denemeyeyimEvet bunun ikisininde denedim kırmızının tadı daha güzel geldi şekersiz diyor ama garip bir şekilde çok tatlı
Ara öğün olabilir cnm bence ama sık tuketmemek daha iyi blenderin varsa kendin yap derim daha çok alternatif var ve daha güvenilir olur
Tebrik ederim ideale yakın olmana rağmen çok güzel bir sonuç inşallah haftaya son hedefine de ulaşırsın
Sagolun kızlar teşekkür ederimSüpersin.
Supersin canimArkadaşlar günaydınnn...
Geçmişi okuyup ancak gelebildim herkesi tebrik ederim.
Bende ise durum:
Geçen hafta 63.00
Bugün 61.4
Bu arada geçen hafta 63.00 kaydettik ama ertesi gün tartıldığımda 63.7 çıkmıştım. O kadar fark nasıl oldu bilmiyorum ama sonunda diyetisyenimin olaya el atmasıyla 63-64 arasında gidip gelme direncini kırdım. İlk defa 61 görüyorum bu benim için muhteşem sonuç... En son üniversite yıllarımda bu kilolardaydım. :))
Sagol CanimNobet iyi geçti ama hep ayakta olduğumdan dolayı ödem yapıyor malesef
Tebrik ederim
Maşallah güzel sonuç tebrikler
İnşallah bu azimle çabayla 73 yazacağın günler de yakındır cnm
Bizde seni tebrik ediyoruz canimHerkese günaydın uyuyakalmışım. Bu yüzden evden acele çıktım ama tabiki tartıldım. 81 çıktım sabah. Hedefimi de geçmiş oldumkilo veren herkesi tebrik ediyorum.
yaaaa supersin medusacim hayranim sanaSelam kızlar ancak gelebildim
Bu haftaki diyet ve yürüyüşler ise yaradı sürekli 56-58 arasi cikiyordum
Bu hafta ki kilom 54.8
sagol canim bu hafta yaptigim yag yakici kur ise yaradi haftayada kabak detoksu dusunuyorum bakalimHarikasın canımbu kiloda 1 kilo vermek süper
Ben bu sıra smothieler sardim basit tarifler yapıyorum kefirle özellikle daha güzel oluyor tatlıyı fazla sevmiyorum eksi olacak benim tatlar sende beğendiğini tatları kendin yap çok kolayAsla unutmam mutlaka hatırlatırım
Teşekkür ederim cnm o zaman ben hiç denemeyeyim
Saol cnm walla ugrasiyorum ramazana kadar boyle sonra koruma donemi gelsinSagolun kızlar teşekkür ederim
Supersin canim
Sagol Canim
Bizde seni tebrik ediyoruz canim
yaaaa supersin medusacim hayranim sana
Teşekkür ederim canım.Sagolun kızlar teşekkür ederim
Supersin canim
Sagol Canim
Bizde seni tebrik ediyoruz canim
yaaaa supersin medusacim hayranim sana
Bence de detoks yapman çok mantıklı. Benim kilom çok olduğu ve daha yeni başladığım için, ilerleyen zamanlarda duraklama falan yaşarsam bende düşünüyorumsagol canim bu hafta yaptigim yag yakici kur ise yaradi haftayada kabak detoksu dusunuyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?