- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.081
İyi akşamlar kızlar
Bugün gün çok hızlı geçti nişanlım ile 4. Yılımızı kutladıkregl tarihimde yakın olduğundan kaçamaksız geçti diyemem iyi başlayıp iyi bitirdim öğlen biraz sakat oldu reglimden önce tartılıp moral bozmak istemediğim için ben peşin peşin cezamı alayım morordek
Bugün ki menüm
Sabah (08.20)
2 yumurta 30 gram ev yapımı lor ve dereotu ile cirpilmis omlet yanında bol yeşillik 1 kupa yeşil çay
Ara (10.00)
6 çiğ fındık
Öğlen (12.40)
Akşam (19.00)
Beyaz lahana yemeği 6 kaşık
3 kaşık ev yoğurdu
Hepsi bu kadar verilecek her cezaya razıyım çok güzel bir toparlayıcı detox arastirdim buldum diyetisyen Merve bilge atalayin youtube sayfasında var yarın alış veriş yapacagim salı çarşamba perşembe detoxtayim söz 56.3 hedefine cuma sabahı ulaşacağım
Sen birde sporlarımı gör
Kaymaklar çikolatalar
Afiyet olsun mu diyelim...
Kaç tane ip atlama cezası yazalım sana bilemedim yaniiiii
600 diyorum. Yarına artı gelene zaten ceza var, onunla birlikte iyi gelir
Güzel menü bebeyimmm
Uyaninca bugun cevizli su ictim 2 ceviz yedim kahvaltı 9bucuk 2yk kuymak domates salatalik1 dilim peynir 2yesil zeytin 3tanecik patates kizartma 1cevizi kizilcik marmaletine bandim. Ara 1bebe bisküvisi. 2bucukta öğle 1kepce yesilmercimek corba 1tabak pirasa yemegi sabahtan kalan kuymak 3yk vardir. Yogurt 1 avuç çerez arada 10 tane falan taze üzüm
Aksam 9bucuk yogurt chia pulbiber sumak
Su 2lt
Yarım saat yürüyüş 150ip simit cezası hepsini birden yapamıyorum alışcam inşallah ..
Bi de şunları altalta yazsanız kızlar çok karışık, kaçamaklar arada kaynıyor.Uyaninca bugun cevizli su ictim 2 ceviz yedim kahvaltı 9bucuk 2yk kuymak domates salatalik1 dilim peynir 2yesil zeytin 3tanecik patates kizartma 1cevizi kizilcik marmaletine bandim. Ara 1bebe bisküvisi. 2bucukta öğle 1kepce yesilmercimek corba 1tabak pirasa yemegi sabahtan kalan kuymak 3yk vardir. Yogurt 1 avuç çerez arada 10 tane falan taze üzüm
Su 2lt
Yarım saat yürüyüş 150ip simit cezası hepsini birden yapamıyorum alışcam inşallah ..
Kesinlikle, kız haklı her kelimesinde.Canım menünde çok fazla kaçamak diyeceğim yiyecek var. Patates kızartması, marmelat, bebe bisküvisi, kuymak, taze üzüm bunların hepsi senin kan şekerini aniden yükseltecek yiyecekler. Bunları yediğin sürece canın hep isteyecek ve açlık krizleri bitmeyecek. Hepsinin miktarı az ama vücutta yarattığı etki aynı maalesef. Naçizane tavsiyem bunların yerini daha sağlıklı yiyeceklerle doldurman. Böylelikle kilo vermen de kolaylaşır.
ÖrdekcimUyaninca bugun cevizli su ictim 2 ceviz yedim kahvaltı 9bucuk 2yk kuymak domates salatalik1 dilim peynir 2yesil zeytin 3tanecik patates kizartma 1cevizi kizilcik marmaletine bandim. Ara 1bebe bisküvisi. 2bucukta öğle 1kepce yesilmercimek corba 1tabak pirasa yemegi sabahtan kalan kuymak 3yk vardir. Yogurt 1 avuç çerez arada 10 tane falan taze üzüm
Su 2lt
Iyi gecelerBende yatıcam dedim herkese yorum yaptımbu sefer gerçekten yatıyorum. Herkese iyi geceler
Hedef 48di o ben 3 bucuk sene ciktim 1bucuk sene nisanli kaldım 8senedirde evli mutlu 2 cocukluyum hedef48 nice senelere evlen artık diyimBende spor molasında bakiyim dedim buralara bi. Sporuma dönüyorum.si_bel cim nice mutlu seneleriniz olsun.
tesekkürler canım :)Güzel menü
Spor yokmu canımMenüm yine karman curman
15.30 kahvaltı
1 tbe tost
1 haslanmıs yumurta beyazı
1kk kaşar
6 yeşil zeytin
Yarım avuç karışık çerez
Aksam
6kucuk köfte
2 kaşık patates salatası ( 3 küçük parça geldi tabağıma patatesten tam patates salatası değil yani)
Domates
2 kaşık yoğurt
Küçük 1 dilim tahılli ekmek
Ara
Yarım portakal
1orta muz
1 avuç çiğ fındık
1 şekersiz çay
Geç oldu ama sizce zencefil zerdecal tarcınlı yogurdumu yesem mi?
Yok cnm kayınvalidemlerdeydim bugünSpor yokmu canım
Aaaaa ben öyle gördüm sandım, olsun sizin de musmutlu sağlıklı seneleriniz olsun.Hedef 48di o ben 3 bucuk sene ciktim 1bucuk sene nisanli kaldım 8senedirde evli mutlu 2 cocukluyum hedef48 nice senelere evlen artık diyim
Yavaş yavaş olur hepsi canımFancy menu yazmayida ogrencem inşallah birde isim alıntılamayi ogrenirsem. Bide bide yemek yemegi ogrenmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?