- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.101
Canim ben ekmek almadığım 2 kaşık pirinç pilavi aldım ekmek yerine sayiliuor diyeCanım hedefin mezuniyet sanırım, yoksa o kadar kg verebileceğine emin misin? Tabi ki vermeni isterim ama oncelikle saglıkla verelim diyoruz ya hep o yüzden şey ettimdi
Cumaya kadar yap da
Canım sana 30 dk yürüyüş cezası veriyorum, neden mi dersen belki porsiyonların az olabilir ama öğle ve akşam sırf kh olmuş, hatta akşamı çorbayla geçiştirmişsin ama hiç dengeli ve güzel bir menü değil bence.
Canım bu menüde tek takıldığım yer pirinç pilavı oldu, bulguru tercih edersen daha iyi olur. Ama ceza yazmıyorum şimdilik sadece uyarmak istedim
Amin canım Teşekkür ederim :))Nişanlınla nice mutlu senelere canım. Allah tamamına erdirsin.
Teşekkürler inşallah oda yakın hayırlısıyla :))Hedef 48di o ben 3 bucuk sene ciktim 1bucuk sene nisanli kaldım 8senedirde evli mutlu 2 cocukluyum hedef48 nice senelere evlen artık diyim
Çok teşekkürler askere gitsin gelsin inşallah bence de biraz fazla uzadı vallaAaaaa ben öyle gördüm sandım, olsun sizin de musmutlu sağlıklı seneleriniz olsun.
Ezgican05 nice seneleerreeee. Bence de çok uzatmayın derin canım.
Herkese günaydınlar :))Günaydın kızlar..
Insallah daha nice senelere çoluk çocukluİyi akşamlar kızlar
Bugün gün çok hızlı geçti nişanlım ile 4. Yılımızı kutladıkregl tarihimde yakın olduğundan kaçamaksız geçti diyemem iyi başlayıp iyi bitirdim öğlen biraz sakat oldu reglimden önce tartılıp moral bozmak istemediğim için ben peşin peşin cezamı alayım @morordek
Bugün ki menüm
Sabah (08.20)
2 yumurta 30 gram ev yapımı lor ve dereotu ile cirpilmis omlet yanında bol yeşillik 1 kupa yeşil çay
Ara (10.00)
6 çiğ fındık
Öğlen (12.40)
Akşam (19.00)
Beyaz lahana yemeği 6 kaşık
3 kaşık ev yoğurdu
Hepsi bu kadar verilecek her cezaya razıyım çok güzel bir toparlayıcı detox arastirdim buldum diyetisyen Merve bilge atalayin youtube sayfasında var yarın alış veriş yapacagim salı çarşamba perşembe detoxtayim söz 56.3 hedefine cuma sabahı ulaşacağım
Sanada Günaydın canimHerkese günaydınlar :))
Bende görücü usülü evlendim 2 buçuk yil nişanlı kaldim 18 ay askerlik beklemistim 18 yillik evliyim ve 40 yasindayim ,adanaliyim 3 çocuk annesiyim 2 kiz 1 erkek kendimi tanitayim dedimHedef 48di o ben 3 bucuk sene ciktim 1bucuk sene nisanli kaldım 8senedirde evli mutlu 2 cocukluyum hedef48 nice senelere evlen artık diyim
cok haklisin canim ben o gazla 54 dedim ama hafta sonum pek ic acici gecmedi o yuzden biraz fazla yazmışım 54.8 olarak düzeltiyorum hedefimi. Keske 54 olabilsem sikarsam bu hafta gibi olurum ama dedigin gibi sagliksiz olur ve hemen geri gelir az olsun bizim olsunCanım hedefin mezuniyet sanırım, yoksa o kadar kg verebileceğine emin misin? Tabi ki vermeni isterim ama oncelikle saglıkla verelim diyoruz ya hep o yüzden şey ettimdi
Cumaya kadar yap da
Canım sana 30 dk yürüyüş cezası veriyorum, neden mi dersen belki porsiyonların az olabilir ama öğle ve akşam sırf kh olmuş, hatta akşamı çorbayla geçiştirmişsin ama hiç dengeli ve güzel bir menü değil bence.
Canım bu menüde tek takıldığım yer pirinç pilavı oldu, bulguru tercih edersen daha iyi olur. Ama ceza yazmıyorum şimdilik sadece uyarmak istedim
Haftaiçi sürekli haşlanmış yumurta yemekten çok sıkıldım güzle bir haftasını kahvaltısı yapmak istemiştim sonrasında dikkat etmeye başladın pek bişey yemedim
Kaymaklar çikolatalar
Afiyet olsun mu diyelim...
Kaç tane ip atlama cezası yazalım sana bilemedim yaniiiii
600 diyorum. Yarına artı gelene zaten ceza var, onunla birlikte iyi gelir
Güzel menü bebeyimmm
Bu hafta full 600ip atlama cezası verdim kendime günlük cuma kilo vermiş olsam bile (vericem inşallah) cezaya devam, haftasonunu ancak öyle telafi ederim,kaçamak da yok hiç söz
Kaymaklar çikolatalar
Afiyet olsun mu diyelim...
Kaç tane ip atlama cezası yazalım sana bilemedim yaniiiii
600 diyorum. Yarına artı gelene zaten ceza var, onunla birlikte iyi gelir
Güzel menü bebeyimmm
Maşallah nice seneler sağlıkla 3 çoçuk bende istiyorum ama pilim bitti gibi bakalim 1kix 1 oglan her iki cins var düşünüyorum olsami olmasa mi yas 33Bende görücü usülü evlendim 2 buçuk yil nişanlı kaldim 18 ay askerlik beklemistim 18 yillik evliyim ve 40 yasindayim ,adanaliyim 3 çocuk annesiyim 2 kiz 1 erkek kendimi tanitayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?