Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta full 600ip atlama cezası verdim kendime günlük cuma kilo vermiş olsam bile (vericem inşallah) cezaya devam, haftasonunu ancak öyle telafi ederim,kaçamak da yok hiç söz
Bende bu hafta spora agirlik vericem gecen hafta dogru düzgün yapamamistim temizlikten. Ip benimde favorim gercekten onun sayesinde indim bu kilolara.

Ayrica kizlar cumartesi günde herkesin 2 lafindan biri benim cok zayifladigimdi cok vermişsin dediler cok iyi olmussun dediler cok mutlu oldum bidaha insallah 57 nin uzerini görmek istemiyorum. Neler yaptigimi falan anlattirdilar bana zaten artik kurtarma yollarini bildigim icin hamile kalmadigim surece korurum insallahama kalayim bence

Bugun ki yuruyusune eklerim canin

Geç saatte spor yapınca kolay uyuyabiliyor musun canım? Benim uykum kaçıyor

Insallah daha nice senelere çoluk çocuklu
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim :))

@karabiber01 canim sendin sanirim yeni bi detoks programi yapicak olan rica etsem burda paylasirmisin bende sali carsamba persembe bisey yapmak istiyorum. Gecen hafta cok iyi gelmisti detoks yapmak
Ben yazdım canım pazar gününden ve reglden dolayı salı çarş perş detoxtayım linki bırakıyorum ayrıntılı şekilde anlatıyor yapmak istersen mutlaka izlesin küçük küçük tavsiyeler de veriyor :))

Benim edepsiz oğlum da kocaman ayirmisti bacakları .
Herkes aynı şeyi söylüyor kız olabilir diye

Gonlumden sadece sağlıklı olmasi geçiyor canım.
Valla herkes aynı şeyi söylüyor kizdir o zaman diyorlar. 1 ay daha bekleyeceğiz artık .bir dahakine cikilatlar yiyeyim bakalım gostercekmi

Bende bu hafta spora agirlik vericem gecen hafta dogru düzgün yapamamistim temizlikten. Ip benimde favorim gercekten onun sayesinde indim bu kilolara.
En kolay yapılan şey hem de ip, az zaman alıyor zıpzıp bitiyor hemen , baştan hemen yoruluyordum ip atlarken de şimdi alıştım daha dayanıklıyım

Maşallah nice seneler sağlıkla 3 çoçuk bende istiyorum ama pilim bitti gibi bakalim 1kix 1 oglan her iki cins var düşünüyorum olsami olmasa mi yas 33
Maddi ve manevi olarak yeteceğini düşünüorsan yap canım, yetişemem diyorsan hiç gerek yok bence Allah bağışlasın ne güzle iki çocuğun varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…