• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyİ geceler kızlar müthiş hızlı ve hafta içinden çok daha fazla yoran bir haftasonundan çıktım dinleneceğim yere daha fazla yoruldum buraya da mesajları okumak dışında katkıda bulunamadim kusura bakmayın bunu hafta içi telefi edeceğim çok yorgunum küçük masum kaçamaklar dışında cıs yemeden kapattım aslında yerdim ama burada hesabını veremem diye korktum :KK48: bol hareketli ve sporlu geçti çok yorgunum yarın tüm hafta sonu menülerimi yazacağım hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar :KK36::KK36:

Kizlar bugun bahcede kucuk mustemilat yaptik cok yorulduk size de resmini atayim bakalim begenecekmisinizEki Görüntüle 2131547
Yaaa ama çok tatlı içine bide raflar yaparsınız çok harika zaten insanın el emeğiyle olan bir şey nasıl çirkin olabilir. Güle güle kullanın kaptanim

İyi geceler herkese. Menü yazmaya çok geç kaldım ama yine de yazayım.
Uyanınca 2 bardak limonlu su ve 3 kayısı
Kahvaltı 11.30:
Menemen
Peynir
Zeytin
Fındık
Yeşillikler
Domates
Salatalık
1 yerli muz
Yarım portakal

18.30 akşam yemeği:
Kıymalı lahana sarması
2 küçük dolma
Yoğurt

3 litre su
Çay
Türk kahvesi

1 saat yürüyüş

IMG_20180402_090101.webp
IMG_20180402_090108.webp

Haftasonu menülerimi paylaştım pazar biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama telafi etmeye çalıştım cumartesi 1.5 lt su içtim 1 saat ev temizliği yaptım dip bucak 35 dakika kardiyo 25 dakika bölgesel spor yaptım. Pazar günü 2.5 lt su içtim 500 ip atladım 400 kalorilik kardiyo 15 dakika bölgesel spor yaptım pazar fazla karbonhidratlı gectiği için e bi de geç kaldığım için bu sabah yogurt ve haslanmış yumurta ile kahvaltı yaptım ekmek ve türevlerine bu hafta kısıtlama getirdim

Merhaba canımm beni hatırladınmı acep ??
2 kızım vardı 3. Bebişim erkek olsun diye araştırmalar yaparken konuşmuştuk tecrübelerinden faydalandım:KK70:
Şuan 3 yaşında bir oğlum var çok şükür. Allah evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin :KK200:
:emir_bebek:hayir hatirlamadim ozelden çok kisiyle konustugum icin bu konu hakkinda :KK70:ama oğlun olduguna sevindim benimkide ilk okul 2 ye gidiyor beni burda tanimana mutlu oldum

İyİ geceler kızlar müthiş hızlı ve hafta içinden çok daha fazla yoran bir haftasonundan çıktım dinleneceğim yere daha fazla yoruldum buraya da mesajları okumak dışında katkıda bulunamadim kusura bakmayın bunu hafta içi telefi edeceğim çok yorgunum küçük masum kaçamaklar dışında cıs yemeden kapattım aslında yerdim ama burada hesabını veremem diye korktum :KK48: bol hareketli ve sporlu geçti çok yorgunum yarın tüm hafta sonu menülerimi yazacağım hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar :KK36::KK36:
Bende köye gittim ama evinin yerini tutmuyor hic birseyi saatinde yiyemedim su icemedim yürüyüş yapamadim ama bugunden sonra daha iyi olacak

Back
X