- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.301
Eksi cikmayacagim kesinde ozel bisey yapmadim çünkü fazla arti cikmamak icin dua ediyorumhadi bakalım yarın ne çıkacak kilon senden çok ben merak ediyorum
canim biz poy diyoruz kendilerineSiz ne diyorsunuz ona bebeyim?
O zaman sonuc süper yarin fazla arti cikarsam bende kabak detoksu yapicimTeşekkür ederim ikinize defancynancy morordek bende detoks yapmasaydım olmak istediğim hedefi yazdım. Bunu geçerim ama aklımdakini yazmak daha doğru geldi.
Sağol tatlımmmGeçmiş olsun canım. Bir an önce toparlarsın umarım.
Siz nereliydiniz bebeyim?Eksi cikmayacagim kesinde ozel bisey yapmadim çünkü fazla arti cikmamak icin dua ediyorum
canim biz poy diyoruz kendilerine
Cnm hayirdir ne oldu anlatmak istermisinKızlar çok kötü 2 gün geçirdim hiç ugrayamadim daha önce sorumlularimla bazı fikirleri tartıştığım için baş kaldıran olarak yerime biri geldiği gibi yerimi değiştirdiler bu hayatta herkesin her dediğine tamam diyeceğiz sanırım
Bende en son 92leri görmüştümTekrar başarırsın inşallah canım.
Başarılar diliyorum, çok öpüyorum.
Hamilelik sonrası alınan kilolar bir çok bayanın ortak derdi sanırım.
Annem de evlendiğinde 57 kg imiş, boyu 1.70. Doğum sonrası kilo almış ve 96 kg'ları görmüş.
Ben 81.5 yazmıştım hedefimi canimHafta başından beri oglanın hastalıgıyla ugrastıgımdan hedef listesi çok geride kalmış hanımlar. Eksikler doldursun bakalım. Eğer arada mesajlarda yazdıysanız ve kaçırdıysam da kusura bakmayın, yeniden yazarsanız listeye eklerim
5. Takım 6 Nisan Hedefleri
Üye ismi >> 30 Mart kg >> 6 Nisan Hedefi
bluedolphin >> ?? >>
besbb9 >> 72,1 >>
balpamuk >> ?? >>
fancynancy >> 80,7 >>
evlaefe >> 69,5 >>
beyazinci >> 58,8 >>57.5
Cikilatacanavari >> 88,8 >> 88
ssyykk123 >> 81,2 >>
Hedef48 >> 56,2 >>55,7
karabiber01 >> 82,7 >>81.5
si_bel >> 69,6 >>
0zlem >> 77,8 >> 76,5
gben >> ?? >> 66,8
Sorumlumla bazı sorunlar yaşamıştık daha dogrusu fikir ayriliklari hemşire sıkıntımız vardı bişey dememislerdi şimdi de yeni hemşireler gelince hemen vazgeçtilerCnm hayirdir ne oldu anlatmak istermisin
Sağol canım, enfeksiyon kapmış, ateşi vardı kaç gündür. Neyse ki düştü çok şükürmorordek geçmiş olsun canım neyi var oğlunun
Maalesef canım yetkiyi bulan hemen kullanıyor..Kızlar çok kötü 2 gün geçirdim hiç ugrayamadim daha önce sorumlularimla bazı fikirleri tartıştığım için baş kaldıran olarak yerime biri geldiği gibi yerimi değiştirdiler bu hayatta herkesin her dediğine tamam diyeceğiz sanırım
Kusura bakma canım atlamışım. Eklemişsin listeye sagol :)Ben 81.5 yazmıştım hedefimi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?