- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.261
canım chia şişirmiyorsa seni olur bende acaip şikinlik yapıyor chia ama çoğunda bişey yokChia serbest mü kaptan
tatlım kabak mezesi gibi yapılıyor ama sen emziriyorsun mesela öğle yemeğinde sadece onu yiyebilirsin yada akşamda diğer öğünde protein alKabak detoksu yapan kızlar kabapı yemek mi yapıyorsunuz nasıl tüketiyorsunuz? Ben emxiriyorum haftaya son 2gün kavak detoksu yapmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce
tatlım yeşilçay vs yap neden oldukine ?Günaydın kuzular hiiiçççç kaçamağım olmamasına rağmen ve bu hafta dikkat edipppp düünnn güzel bir rakam görmeme de rağmen bugün cumadan artı çıktım.Spor da yapıyorum ay sinir oldum. Bende ödem atıcı bişiyler yapayım bari bugün akşamı da hafif geçireyim.
Bilmiyorum valla canım yaaa, geç yattım erken kalktım, gece eliptik yapmıştım yatmadan. Ay kaçamak yapsam ondan diycem ama menülerimin dışında bişi yemedim kitatlım yeşilçay vs yap neden oldukine ?
Geçmiş olsun kötü bir hastalık derken?evet canım kötü bir hastalık geçiriyorum
Ferritin çok düşmüş canım mutlaka kullan ilaçlarını ama hareketini de eksik etme tabi. Bende hep iştah açmıştır o ilaçlar son çare gece yatmadan içiyordum artık. En azından sabah sağlam yesem de gün içinde yakarım diye :)Turşum çıkmış durumda Ferritin seviyem üçe düşünce Doktor Artık kan iğnesi başlamaya karar verdi önümüzdeki günlerde Bir 10 15 gün boyunca iğne olacağım hareket etmen şart tabi hareketsizlik kötü bir şey o da seni çok etkiler Ben şimdi sabah 50 dakika yüzdüm 6 kilometrede yürüdüm ama inanılmaz halsizlik var üstümde Şimdi uyku molası vermeyi düşünüyorum
Ya bari spor olsun ama...Kahvaltı:haş yumurta,peynir, 1tk labne, 1dilim tbe, sütlü kahve
Öğle:kıymalı kabak dolma 1tane
Ara:1sb süt,10fındık,1kuru incir,2günkurusu,1muz (aynı zamanda yemedim, ara öğün çok gibi gözükebilir ama öğlen h doymamıştım, yemekhanede börek de vardı onu almadım)
Akşam: yayla çorba,1kase yoğurt , zeytinyağlı enginar
Ara:zencefil çayı
Su:2lt spor yok
hele akşam bu saatlerde çay bisküvi kek araniyorum kuruyemişe sarıyorum.
Çocuklarla parka gidip hareket ettiysen sayılabilir ama kenarda onları izlediysen sayılmazCarsamba menu
Sabah10 yulaf ezmeli otlu omlet
3 zeytin peynir yeşil çay
Ara elma
Öğle 2de yarım kase tel Şehriye çorba
Turşu
Ara 3 ceviz 1 kayısı 1 incir
Aksam 7bucuk 2 kepçe mercimek çorbası
Kereviz pancar yogurtlu salata
Ekmeğin ucundan sert yerinden 2lokmacik bandim.
10da 10 badem10 fındık cayla beraber
Su 2 bucuk
Spor çocuklarla parka gitmek sayılır mi ki...
Neyse dondurmayı yakmışsın sporunla o yüzden ceza kesmiyorumBugün de kapandı ne çabuk geçiyor günler kilolarda bu kadar çabuk gitse ya neyse bugün 4.5 lt su içtim 1 fincan yeşil çay 1 kupa nescafe 1 küçük fincan türk kahvesi içtim 1 kupa da siyah çay çok fazla kafein oldusporum yeni bitti 1000 ip atladım 35 dk kardiyo yaptım Eki Görüntüle 2133113
Ama öğle çok kötü olmuş meselaKahvaltı
Yarım kızarmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
Zartar
2 çok tahıllı ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 küçük parça bitter çikolata
Öğle
Çeyrekten az simit
Yarım muz
Ara
1 tane ananaslı activia
1 kupa yeşil çay
Akşam
Bir büyük kase domates çorbası
5 ızgara köfte
4 yk piyaz
Yarım bardak ayran
Gece
Maden suyu
Belki filtre kahve içebilirim.
Su: 2,5 bitti
Spor: 55 dk zumba, yalan olmazsa yine planımda eliptik yapmak var.
Canım sana kaçıncı yazışım bilmiyorum, yapma öyle şeyler. Menülerindeki karbonhidratı azaltsan çok iyi sonuç alacaksın dilimde tüy bitti.Kabak detoksu yapan kızlar kabapı yemek mi yapıyorsunuz nasıl tüketiyorsunuz? Ben emxiriyorum haftaya son 2gün kavak detoksu yapmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce
Geç yattım erken kalktım demişsin bebeyim onun etkisi olabilir bir de evet belki piyaz da yapmış olabilir baktım şimdi 4 yk piyaz baya da var. Bugün yeme öyle şeyler, ödem atıcı şeyler iç insallah etkisi olurPiyaz şişirmiş olabilir mi beni acaba? İki akşamdır yedim ya.
Neyse dondurmayı yakmışsın sporunla o yüzden ceza kesmiyorum
Canım kabağı yoğurtlu salata şeklinde yapıyoruz ama emziren annelere uygun olmayabilir. Detokslar sıvı kaybına da neden olduğu için sütte değişimler oluyormuş. Detoksun altına yorum yazanlar öyle demiş. Ben onların yalancısıyım.Kabak detoksu yapan kızlar kabapı yemek mi yapıyorsunuz nasıl tüketiyorsunuz? Ben emxiriyorum haftaya son 2gün kavak detoksu yapmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce
Ördeğim dışarıdaydım çokta acıkmıştım açık havada. Oğluşun simidinden azıcık aldım muzunu da yemeyince o da bana kaldıGeçmiş olsun kötü bir hastalık derken?
Ferritin çok düşmüş canım mutlaka kullan ilaçlarını ama hareketini de eksik etme tabi. Bende hep iştah açmıştır o ilaçlar son çare gece yatmadan içiyordum artık. En azından sabah sağlam yesem de gün içinde yakarım diye :)
Ya bari spor olsun ama...
Akşamın o saatinde kuruyemişe de çok verme kendini bence.
Çocuklarla parka gidip hareket ettiysen sayılabilir ama kenarda onları izlediysen sayılmaz
Ama öğle çok kötü olmuş mesela
Canım sana kaçıncı yazışım bilmiyorum, yapma öyle şeyler. Menülerindeki karbonhidratı azaltsan çok iyi sonuç alacaksın dilimde tüy bitti.
Geç yattım erken kalktım demişsin bebeyim onun etkisi olabilir bir de evet belki piyaz da yapmış olabilir baktım şimdi 4 yk piyaz baya da var. Bugün yeme öyle şeyler, ödem atıcı şeyler iç insallah etkisi olur
kuzum ben menüne bakmamıştım ama piyaz gaz yapar yaa sen rezene falan da içÖrdeğim dışarıdaydım çokta acıkmıştım açık havada. Oğluşun simidinden azıcık aldım muzunu da yemeyince o da bana kaldı
Piyaza da bakmıştım internetten kalorisi işte besin içeriği olarak proteini yüksek diye yedim aayyy demek bana gelmiyormuş
Bugün öğleyi dönerle akşamı da yoğurtla geçiştiririm artık bebeğim.
İletim kaptanımmmmmkuzum ben menüne bakmamıştım ama piyaz gaz yapar yaa sen rezene falan da iç
Ilac yetersiz dedi igneye basladi cnmGeçmiş olsun kötü bir hastalık derken?
Ferritin çok düşmüş canım mutlaka kullan ilaçlarını ama hareketini de eksik etme tabi. Bende hep iştah açmıştır o ilaçlar son çare gece yatmadan içiyordum artık. En azından sabah sağlam yesem de gün içinde yakarım diye :)
Ya bari spor olsun ama...
Akşamın o saatinde kuruyemişe de çok verme kendini bence.
Çocuklarla parka gidip hareket ettiysen sayılabilir ama kenarda onları izlediysen sayılmaz
Ama öğle çok kötü olmuş mesela
Canım sana kaçıncı yazışım bilmiyorum, yapma öyle şeyler. Menülerindeki karbonhidratı azaltsan çok iyi sonuç alacaksın dilimde tüy bitti.
Geç yattım erken kalktım demişsin bebeyim onun etkisi olabilir bir de evet belki piyaz da yapmış olabilir baktım şimdi 4 yk piyaz baya da var. Bugün yeme öyle şeyler, ödem atıcı şeyler iç insallah etkisi olur
Geçmiş olsun canımIlac yetersiz dedi igneye basladi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?