Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Chia serbest mü kaptan
canım chia şişirmiyorsa seni olur bende acaip şikinlik yapıyor chia ama çoğunda bişey yok
Kabak detoksu yapan kızlar kabapı yemek mi yapıyorsunuz nasıl tüketiyorsunuz? Ben emxiriyorum haftaya son 2gün kavak detoksu yapmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce
tatlım kabak mezesi gibi yapılıyor ama sen emziriyorsun mesela öğle yemeğinde sadece onu yiyebilirsin yada akşamda diğer öğünde protein al

tatlım yeşilçay vs yap neden oldukine ?

tatlım yeşilçay vs yap neden oldukine ?
Bilmiyorum valla canım yaaa, geç yattım erken kalktım, gece eliptik yapmıştım yatmadan. Ay kaçamak yapsam ondan diycem ama menülerimin dışında bişi yemedim ki biraz hastayım boğazım falan acıyor öksürüğüm var ama bunla alakası olamaz
Yarın inşallah daha az çıkarım. Cumadan 100-200 gram kesin eksi çıkarım da o ne beni ne de takımı kesmez.
Bi de yağ kas ölçeyim diyorum her cuma diğer tartımda, belli olur o zaman neden böyle olduğu. Geçen hafta da çünkü aynısı olmuştu. Belki bana yaramayan bişi yiyorum farkında olmadan Kaptaniçem.

evet canım kötü bir hastalık geçiriyorum
Geçmiş olsun kötü bir hastalık derken?
Ferritin çok düşmüş canım mutlaka kullan ilaçlarını ama hareketini de eksik etme tabi. Bende hep iştah açmıştır o ilaçlar son çare gece yatmadan içiyordum artık. En azından sabah sağlam yesem de gün içinde yakarım diye :)
Ya bari spor olsun ama...
hele akşam bu saatlerde çay bisküvi kek araniyorum kuruyemişe sarıyorum.

Akşamın o saatinde kuruyemişe de çok verme kendini bence.
Çocuklarla parka gidip hareket ettiysen sayılabilir ama kenarda onları izlediysen sayılmaz
Neyse dondurmayı yakmışsın sporunla o yüzden ceza kesmiyorum
Ama öğle çok kötü olmuş mesela
Kabak detoksu yapan kızlar kabapı yemek mi yapıyorsunuz nasıl tüketiyorsunuz? Ben emxiriyorum haftaya son 2gün kavak detoksu yapmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce
Canım sana kaçıncı yazışım bilmiyorum, yapma öyle şeyler. Menülerindeki karbonhidratı azaltsan çok iyi sonuç alacaksın dilimde tüy bitti.
Piyaz şişirmiş olabilir mi beni acaba? İki akşamdır yedim ya.
Geç yattım erken kalktım demişsin bebeyim onun etkisi olabilir bir de evet belki piyaz da yapmış olabilir baktım şimdi 4 yk piyaz baya da var. Bugün yeme öyle şeyler, ödem atıcı şeyler iç insallah etkisi olur

Canım kabağı yoğurtlu salata şeklinde yapıyoruz ama emziren annelere uygun olmayabilir. Detokslar sıvı kaybına da neden olduğu için sütte değişimler oluyormuş. Detoksun altına yorum yazanlar öyle demiş. Ben onların yalancısıyım.kaptanımızın dediği gibi arada 1 öğün olarak veya öğün yanına salata olarak yenilebilir bence.

Ördeğim dışarıdaydım çokta acıkmıştım açık havada. Oğluşun simidinden azıcık aldım muzunu da yemeyince o da bana kaldı
Piyaza da bakmıştım internetten kalorisi işte besin içeriği olarak proteini yüksek diye yedim aayyy demek bana gelmiyormuş
Bugün öğleyi dönerle akşamı da yoğurtla geçiştiririm artık bebeğim.

kuzum ben menüne bakmamıştım ama piyaz gaz yapar yaa sen rezene falan da iç

Ilac yetersiz dedi igneye basladi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…