Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yaparsa insan kendine yapıyor kuzular. O yüzden o ne demiş bu ne düşünmüş hiiiçççç takmayın. Hayat bunlarla uğraşmak için fazla kısa. Kendinizden emin olun, bugün bize tombik diyenler yarın tombik olabilirler.
Sizi samimi samimi çağıran o tatlı şeylere de kanmayın, hepsi kilo yapar, şişlik yapar, bünyeyi bozar. Benden söylemesi

pek bir sessiziz kızlar bu yarınki sonuç için hayırlı olur inşallah
Ben açım yaaa enerjim düştü o yüzden çok sakinim kaptaniçem. O kadar sakinim ki hiçbişiyi umursamıyorum
Çocuklar da kuduruyorlar bugün maşallah, hastayım diye herhalde, dinlenmem lazım ya

@bluedolphin gülden cim öğleyin parkurda yürüdüm sana baktım göremedim bugünki sporun ne durumda yarın güzel bir sonuç bekliyorum senden
Merhabalar kaptanım,
Sizi mahcup etmeyeceğim yarın inşallah.
Bugün öğlearasında yemeğimi işyerimde yiyip Armada'ya gittim. Öğlen yürüyemedim. Bir arkadaşıma doğumgünü hediyesi aldım, sonra da bir duble kahve içtim kahve dünyasında.
Akşam planım evime yakın yürüyüş parkurunda yürümek.
Muhakkak en az 1 saat yürüyeceğim.
Dilerim yarın tartıda hepimiz bizi mutlu edecek, güzel sonuçlar alırız, eksileri görürüz.

herhalde hedef cim fazla spor yapmasınlar kasları şişecek
Yağ yakalım bol bol eksilerle gelelim yarın
Az önce 1 saatlik tempolu yürüyüş yaptım azıcık yoruldum ama güzel oldu. Sırada kabak detoksu var 17.30 gibi yemeyi düşünüyorum. Sonra tükkanı kapatacağım
En çokta senin sonucunu merakla bekliyorum
İnşallah spora vermişlerdir. Yemeğe vermesinler de
Yarın cuma psikolojisi yedirmez spordadırlar yani inşallah

morordek fancynancy Arkadaşlar bizim hedef tablomuz bu hafta da vardı değil mi? Ben moral bozukluğundan galiba hedef koymadım. Bulan atabilir mi gruba acaba? Geç oldu ama bir hedef koyayım mı?
Haklısın aslında ben de herkesten toplayamadım. Ben bulup getireyim yazmayanlar varsa da yazsınlar hedefleri :)

Hafta başından beri oglanın hastalıgıyla ugrastıgımdan hedef listesi çok geride kalmış hanımlar. Eksikler doldursun bakalım. Eğer arada mesajlarda yazdıysanız ve kaçırdıysam da kusura bakmayın, yeniden yazarsanız listeye eklerim

5. Takım 6 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> 30 Mart kg >> 6 Nisan Hedefi

bluedolphin >> ?? >>

besbb9 >> 72,1 >>

balpamuk >> ?? >>

fancynancy >> 80,7 >>

evlaefe >> 69,5 >>

beyazinci >> 58,8 >>57.5

Cikilatacanavari >> 88,8 >> 88

ssyykk123 >> 81,2 >>

Hedef48 >> 56,2 >>55,7

karabiber01 >> 82,7 >>

si_bel >> 69,6 >>

0zlem >> 77,8 >> 76,5

gben >> ?? >> 66,8

5. Takım 6 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> 30 Mart kg >> 6 Nisan Hedefi

bluedolphin >> ?? >>

besbb9 >> 72,1 >>

balpamuk >> ?? >>

fancynancy >> 80,7 >> 79,7

evlaefe >> 69,5 >>

beyazinci >> 58,8 >>57.5

Cikilatacanavari >> 88,8 >> 88

ssyykk123 >> 81,2 >>

Hedef48 >> 56,2 >>55,7

karabiber01 >> 82,7 >>

si_bel >> 69,6 >>

0zlem >> 77,8 >> 76,5

gben >> ?? >> 66,8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…