- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.281
Sagol canisiGeçmiş olsun canım
Ben biraz yurudum kizi yuzmeye getirdimKimsecikler yok buralarda tartı günü için herkes kendini spora mı verdi acaba
bende merakla bekliyorumBen biraz yurudum kizi yuzmeye getirdimyarina sabirsizlaniyorun
herhalde hedef cim fazla spor yapmasınlar kasları şişecekKimsecikler yok buralarda tartı günü için herkes kendini spora mı verdi acaba
Ben açım yaaa enerjim düştü o yüzden çok sakinim kaptaniçem. O kadar sakinim ki hiçbişiyi umursamıyorumpek bir sessiziz kızlar bu yarınki sonuç için hayırlı olur inşallah
Ahahahaaa içerim yazacaktım yaaaaa.neyi ilett,n
Ben yapmıyorum bugün spor falan, tatiiilllherhalde hedef cim fazla spor yapmasınlar kasları şişecek
İnşallah spora vermişlerdir. Yemeğe vermesinler deKimsecikler yok buralarda tartı günü için herkes kendini spora mı verdi acaba
Merhabalar kaptanım,@bluedolphin gülden cim öğleyin parkurda yürüdüm sana baktım göremedim bugünki sporun ne durumda yarın güzel bir sonuç bekliyorum senden
Yağ yakalım bol bol eksilerle gelelim yarınherhalde hedef cim fazla spor yapmasınlar kasları şişecek
En çokta senin sonucunu merakla bekliyorumAz önce 1 saatlik tempolu yürüyüş yaptımazıcık yoruldum ama güzel oldu. Sırada kabak detoksu var 17.30 gibi yemeyi düşünüyorum. Sonra tükkanı kapatacağım
Yarın cuma psikolojisi yedirmez spordadırlar yani inşallahİnşallah spora vermişlerdir. Yemeğe vermesinler de
Bende bendeYağ yakalım bol bol eksilerle gelelim yarın
En çokta senin sonucunu merakla bekliyorum
Yarın cuma psikolojisi yedirmez spordadırlar yani inşallah
Haklısın aslında ben de herkesten toplayamadım. Ben bulup getireyim yazmayanlar varsa da yazsınlar hedefleri :)morordek fancynancy Arkadaşlar bizim hedef tablomuz bu hafta da vardı değil mi? Ben moral bozukluğundan galiba hedef koymadım. Bulan atabilir mi gruba acaba? Geç oldu ama bir hedef koyayım mı?
Ben vermedim kendimi kimselere valla. Ne yemek ne spor. Açbillaç ve hastalık arefesinde oturuyorum.İnşallah spora vermişlerdir. Yemeğe vermesinler de
morordek fancynancy Arkadaşlar bizim hedef tablomuz bu hafta da vardı değil mi? Ben moral bozukluğundan galiba hedef koymadım. Bulan atabilir mi gruba acaba? Geç oldu ama bir hedef koyayım mı?
Haklısın aslında ben de herkesten toplayamadım. Ben bulup getireyim yazmayanlar varsa da yazsınlar hedefleri :)
Geçmiş olsun canım. Bir an önce toparlarsın umarım.Ben vermedim kendimi kimselere valla. Ne yemek ne spor. Açbillaç ve hastalık arefesinde oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?