- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.421
Çok geçmiş olsun canımm yaaa. Keşke korusaydın ellerini bir şekildeGünaydın yazıp göndermistim ben ama göremedim.
Neyse tekrardan Günaydın kızlar..
Bir kaç gündür ugrayamadim yaz temizliğine başlamıştım ama yordum kendimi biraz rahatsızlandim. Ellerimde egzama vardi deterjanlar da değince berbat oldu.. Ellerimi oynatamiyordum bile zorla yıkandım..
Neyse kısaca durum bundan ibaret ama tabi hiç birşey artı gelmemin bahanesi değil.
Dikkat edemedim sporda yapamadım malesef.
Var mı aklında kalan bişiler, bize de yaz şekerim360tvde üstün dökmen diyet psikolojisinden bahsediyor. Belki izlemek istersiniz...
Bende başladım Demir’e ama düzenli içemiyordum. Birkaç haftadır çok halsizdim, hergün almayı unutmam inşallah. Sen hangisini alıyorsun canım? Bana oraferon yazmış dr akşamları yatmadan önce aç karnına al demişti.Günaydın kızlar 58,3çıktım bugün geçen haftaya göre 500gram gitmiş ama hala iki hafta önceki kiloma ulaşamadımspor yapamadık bari hafta çok yorgun hissettim kendimi bu hafta yine bölgesel ve ip atlamaya başlıyorum inşallah, Demir eksikliğinden halsiz kalıyorum sanırım Demir ilacı da kullanmaya başladım, bol eksili bir hafta geçiririz inşallah
Oooo süpersin valla. Harika gidiyorsun.Eki Görüntüle 2133550 gunaydin kizçeler 1 hafta boyunca gecen hafta ananas detoksu ile giden 1.5kg aha geldi aha gelecek diye korktum yalan yok
Ama sukur az da olsa gitmis 300 gram gidenlerden de geri gelen olmamisArtik 70lerden 60 lara dustuk sukur mezuniyete dogru yol aliyoruz
Ay ne kadar güzel, tebrikler canımİstediğim sonuca ulaşmanin mutluluğu Eki Görüntüle 2133551
Utanmasan beni de yazacakmışsın kız
Yok yok haftaya 7lerde olacağız biz bebeyim. Hatta yarışalım bak senle bu hafta. Kilolarımız çok yakın. Kazanan da motivasyon amaçlı bi ödül alsın ama nasıl bir ödül olabilir bilemedim şimdiGünaydın herkese. Başıma bunun geleceğini tahmin edip temkinli konuşmuştum aslında. Dün 79.9 çıkmıştım. Bugüne de daha az çıkarım diye düşünmüştüm. Maalesef olmadı. Sabah 80.1 çıktımyok arkadaş vücut 80’den aşağı inmek istemiyor. Ama ben istiyorum sonunda kazanan ben olacağım. Baya bir incelme var, herkes çok inceldin diyor.
Yüzde hesaplaması nasıl yapılıyordu?
Ödül benden size meyve salatasıYok yok haftaya 7lerde olacağız biz bebeyim. Hatta yarışalım bak senle bu hafta. Kilolarımız çok yakın. Kazanan da motivasyon amaçlı bi ödül alsın ama nasıl bir ödül olabilir bilemedim şimdi
Terbiyesiz kaptan yardımcısı ne olcek. Ayyy 5 lere düşcem diyorrrrr, 10 aylık bebesi var, Allahımmmm nerelere gidem beennnGünaydın hanımlaarrr
Sabah telaşı ile ancak gelebildim, bugün okuldayım. Öğleden sonra da yoğun geçecek. Pek bakamayabilirim
Birçoğunuz çok iyi kilolar vermiş tebrik ederim.
Ben de sabah tartıldım 60,1 geldim, 5'lere mi düşeceğim yoksaaaa
Bende bütün gün dışardaydım yaa, çok yorgun hissediyorum kendimi. Hava da sıcak ama rüzgarlıydı, çarptı beni iyice. Öksürüğüm de azdıBen anca eve girebildim ya cok yorucu bir gundu
O dolmalar pirincli degildir insallah
Gene oto duzeltme kurbani olmussun
Metabolizma yazı
Olsun maksat listemiz geniş olsun dedimUtanmasan beni de yazacakmışsın kız
Prensesi medusayı falan niye takip ediyorsun onlar kurallardan muaf, gönüllü katılıyorlar
Geçmiş olsun valla zor öksürük işi benim çocuklarda gece oksuruyorlar geniz akintisi var.bu sene geçmedi gitti gripBende bütün gün dışardaydım yaa, çok yorgun hissediyorum kendimi. Hava da sıcak ama rüzgarlıydı, çarptı beni iyice. Öksürüğüm de azdı
Ferrosanol kullanıyorum ben canım, aynen gece yatmadan önce alıyorum düzenli alıcam bakalım, sen de alrm falan kur olmadı telefonuna, çok etkiliyor ya hem hafızayı konsantrasyonu falan etkiliyor hem de halsiz hissettiriyor insanıBende başladım Demir’e ama düzenli içemiyordum. Birkaç haftadır çok halsizdim, hergün almayı unutmam inşallah. Sen hangisini alıyorsun canım? Bana oraferon yazmış dr akşamları yatmadan önce aç karnına al demişti.
Ay yapıştı mı da gitmiyor ya sinir oluyorum.Geçmiş olsun valla zor öksürük işi benim çocuklarda gece oksuruyorlar geniz akintisi var.bu sene geçmedi gitti grip
Kesinlikle. Alarmı kurayım dediğin gibi canım.Ferrosanol kullanıyorum ben canım, aynen gece yatmadan önce alıyorum düzenli alıcam bakalım, sen de alrm falan kur olmadı telefonuna, çok etkiliyor ya hem hafızayı konsantrasyonu falan etkiliyor hem de halsiz hissettiriyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?