Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun canımm yaaa. Keşke korusaydın ellerini bir şekilde

6 Nisan 2018, Cuma menüm:
SABAH:-
ÖĞLEN: 1 peynirli simit
sandviç
ARA ÖĞÜN: 1 fincan yeşil çay
AKŞAM: tavuk ızgara, patates püresi, roka salatası
ARA ÖĞÜN: Damla sakızlı muhallebi
(bugün meyve ve süt ürünü hakkımı akşam misafirlikte damla sakızlı muhallebi ile tamamladım.)

* Su: 2,5 lt
* Yürüyüş: 30 dak.

Bende başladım Demir’e ama düzenli içemiyordum. Birkaç haftadır çok halsizdim, hergün almayı unutmam inşallah. Sen hangisini alıyorsun canım? Bana oraferon yazmış dr akşamları yatmadan önce aç karnına al demişti.

Oooo süpersin valla. Harika gidiyorsun.

Yok yok haftaya 7lerde olacağız biz bebeyim. Hatta yarışalım bak senle bu hafta. Kilolarımız çok yakın. Kazanan da motivasyon amaçlı bi ödül alsın ama nasıl bir ödül olabilir bilemedim şimdi

Yok yok haftaya 7lerde olacağız biz bebeyim. Hatta yarışalım bak senle bu hafta. Kilolarımız çok yakın. Kazanan da motivasyon amaçlı bi ödül alsın ama nasıl bir ödül olabilir bilemedim şimdi
Ödül benden size meyve salatası Yanarlı dönerli hem de

Terbiyesiz kaptan yardımcısı ne olcek. Ayyy 5 lere düşcem diyorrrrr, 10 aylık bebesi var, Allahımmmm nerelere gidem beennn

Ben anca eve girebildim ya cok yorucu bir gundu

O dolmalar pirincli degildir insallah

Gene oto duzeltme kurbani olmussun
Metabolizma yazı
Bende bütün gün dışardaydım yaa, çok yorgun hissediyorum kendimi. Hava da sıcak ama rüzgarlıydı, çarptı beni iyice. Öksürüğüm de azdı

Yok Bulgurlu lahana annemden cok lezzetliydi hepsini yememek icin zor tuttum.
Akşam yarım saat yürüyüş 250 ip..
Cok sıkı takip edemedim malum cocuklar .. su dikkatimi cekti hep kadınlar zayif kalmalı erkege çok baskı yok erkek şişmanlasa kazaniyor yiyo kadınin böyle bir hakki yok dedi doğru valla.

Ferrosanol kullanıyorum ben canım, aynen gece yatmadan önce alıyorum düzenli alıcam bakalım, sen de alrm falan kur olmadı telefonuna, çok etkiliyor ya hem hafızayı konsantrasyonu falan etkiliyor hem de halsiz hissettiriyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…